Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor kulanıcılarını niye serserilerle özdeşleştirirler.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor kulanıcılarını niye serserilerle özdeşleştirirler.

Motor kulanıcılarını niye serserilerle özdeşleştirirler.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 11.06.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Motor kulanıcılarını niye serserilerle özdeşleştirirler. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir R6 sürücüsü,kırmızı beyaz montlu,siyah kasklı tamda mesai çıkışı yol kalabalık adam öyle bir motor kulanıyorki tam Allahlık plakası var yada yok göremedim (biraz önce yağmur dinmişti çünkü çamurlanmış olabilir)bende kaskın önündeki su damlacıklarını siliyorum ara ara.trafiğe alt üst etti hem kendisini o havada riske attı hemde trafikteki diğer araçları allahtan bişey olmadı gördüğüm kadarı ile uzadı gitti.şimdi ben çoluk çocuk sahibiyim hala daha peder bey sorar tlf.da serseriliğe devammı daha motorunu satmıyormusun yaşın kemale erdi artık diye.çevremde hep motorculara serseri gözüyle bakıyorlar yıllardır.Bu benzetmede kendimizinde payı yok mudur acaba?genelde dışarıdan bakıldığında önyargılı olarak,motor kullanan insanlar sanki işsiz güçsüz problemli kişiler olarak nitelendiriliyor ama bizler biliyoruz ki aramızda o kadar çok kariyerli insanlar var,pırıl pırıl gençler var niye kendimizi tanıtamıyoruz topluma.yukarıda örneğini verdiğim motor kullanıcıları yüzünden mi.artık üye sayımız yalnızca MD olarak 42 binlere yaklaştı bu imajı yıkmamız için bişeyler yapmanın vakti geldi sanırım.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 11.06.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İsteyen istediği gözle baksın, zerre umrumda değil. Hayatta birşeyi öğrendim ki, o da kimseyi memnun edemeyeceğim, o yüzden buna hiç kalkışmamam gerektiğidir.

Ayrıca, toplumu da hiçbir zaman çok fazla ciddiye almış değilim. İsminin içinde "top" geçen bir oluşumu nasıl ciddiye alayım? Kuru kalabalık, elesen eleğine üç beş "adam" ancak takılır...
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 11.06.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, dostum mesleki kariyerinin doruklarında olan insanlara herkez saygı duyuyor ancak motorucu olduğunu öğrendiğinde toplum şöyle bir irkiliyor bunu düzeltmemiz imkansız cünkü bunu ypaan sayısıcok fazla gecen birisi yolunu kaybetmiş 2 kelime bişi sordu bende cvpladım önündeki ışıklarda kırmızı yanıyordu o yüzden kenara cekmedim motoru neyse adamlar kornayı kıracaklar öyle basıyorlar e tabi haliyle bende sinirlendim dönüp 1 sn die el işareti yapıp ışıkları gösterdim adamlar hiç aralıksız dvm etti kornaya e tabi haliyle artık bardak taştı redline sokarak motoru uzaklaştım ordan insan bazen dinden imandan cıkırıyorlar o yüzden bu imajı düzeltemeyiz 1 imiz yapmasa 5 imiz yapıyor örnke ben Dil çıkarıyorum ne yapayım abi dinden imandan cıkarmasınlar Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
genc26
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 11.06.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

toplumu da hiçbir zaman çok fazla ciddiye almış değilim. İsminin içinde "top" geçen bir oluşumu nasıl ciddiye alayım?

dostum boyle diyorsun da toplum bizim toplumumuz. TURK toplumu . Beğenmedim ayrıca bu mesele de bence oyle onemsenmeyecek bir mesele degil.TURK toplumunda nedendir bilmem-ama mutlaka bir sebebi vardır- motosiklet kullananlar serseri olarak bilinir
genc26 Çevrimdışı genc26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 11.06.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genc26 demiş ki:
Alıntı:

toplumu da hiçbir zaman çok fazla ciddiye almış değilim. İsminin içinde "top" geçen bir oluşumu nasıl ciddiye alayım?

dostum boyle diyorsun da toplum bizim toplumumuz. TURK toplumu . Beğenmedim ayrıca bu mesele de bence oyle onemsenmeyecek bir mesele degil.TURK toplumunda nedendir bilmem-ama mutlaka bir sebebi vardır- motosiklet kullananlar serseri olarak bilinir

Burada değil her toplumda böyle bu, sürüden ayrıldın mı adamı terslerler. Toplumda kabul görmek istiyorsan dört tekere bineceksin, bu kadar basit. Bu kuralları da ben yazmadım, toplumlar yazdı. Önüne de Türk ya da Alman, hangi adı koyduğun önemli değil. Endüstri ve teknolojinin patladığı çağda yaşıyoruz, hepimiz aynı kaba ediyoruz sayılır. Tükettiklerimiz hep aynı, o yüzden huylarımız da benziyor...
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.06.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak dostum cekemeyenler var ondan dolayı bu tabır kullanıyo ve artı bahsettıgın gıbı magandalar yuzundende serserı gozuyle bakılıyo ama benım umrumda degıl gazımı acarım yoluma bakarım Çok gülüyorum
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 11.06.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha-onur bizimde haklı olduğumuz çileden çıktığımız durumlarda oluyor tabi birader olmazmı.imaj meselesi işte bazen bizde yangına körükle gidiyoruz.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 12.06.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, dede o vatandaşı bende gördüm öğlen satlerinde bahceli tarafında gercekten çok berbat bi motor kullanışı vardı İstemiyorum

bizi sereri yapanlar acaba kendi çocuklarına hiç bakarlarmı ? yüz yüze konustuğum bi şahıs bana resmen söyledi motora binen adam serseridir it kopuktur dedi adam olsa adam gibi arabaya biner dedi ben ona cevabını verdim ama anladımı hayır aslada anlamaz

unutmadan bana bu lafları söyleyen ADAMın kendi çocuğunun altında tofaş-doğanı var ADAM olan babası aldı müzik setini açar 3 5 çakal dolusur içine okul önlerinde sıfır cizerler ellerinde biralar yolllarda makas ata ata giderler sanırım ADAM olup arabaya binmek bu olsa gerek
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 12.06.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu insanlara hep böyle lanse edilmiştir.
Özellikle Amerika'da falan Hell Angels gibi yasadışı çeteler,gruplar filmlere konu olmuş, filmlerde kanunsuz başıboş yaşayan tipler hep motorla özdeşleştirilmiş, insanların kafasına böyle birşey sokulmuş ve adımız dokuza çıkmış,ama bir türlü sekize inmemiştir Gülümsüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 12.06.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet filmlerin çok payı var bu önyargıda. tabii trafikte genelde yaptığımız aralardan geçmek de 4 teker sürücüleri arasında pek hoş karşılanmıyor hele bunlar racing sesiyle birleşince İstemiyorum derler yaa fazla dikkat çekmeyeceksin diye. ne ilerde ne geride Şok oldum
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 12.06.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkezin dogrusu kendine,siz kendinize göre dogruysanız ve kimseye

zarar vermiyorsanız siz dogrusunuz...

türk toplumunun diğer ülkelere göre daha az sosyal güvenceye ve maddi

güce sahip bir toplum olması veya şöyle söyliyeyim,toplumun gelir

dengesinde o kadar cok ucurum varki, kimin neyi varsa kendini dogru ve

haklı zannediyor. motorcu motorunu, araba kullanan arabasını,yatı olanda

yatını seviyor ve savunuyor ;yani bence her kez nedüşünürse düşünsün

başkalarına zarar vermediğin sürece sen en dogrususun....

<<herkezi kendine benzetmeye ömrün yetmez>>
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 12.06.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motor birazda genclık ısı.yanlıs anlasılmasın lutfen kımseye bı lafım yok ama yınede genclık delıkanlılık ısı.arabadada aynı.set doseyıp son ses pıyasa yapmakta aynı.bende ıkısıde var.yukseste muzık dınlemek hosuma gıdıyor.okadar masraf yaptık tesısata ee dınlemekte hakkımız ama cevreden serserılık dıye algılanıyor.race motorların egsoz sesı bıraz fazla cıkıyor serserılık denılıyor.bunları halkın kafasından sılmek cok zor bence.zamanla olacak seyler bunlar.son zamanlarda yenı nesılde motor kullanımı arttı.kız erkek demeden herkes kullanabılıyo.ılerıdede nesılı bunlar olusturacagı ıcın bu fıkır bı nebze kalkacak kanımca.ama kımsenın ne dedıgı degıl senın ne hıssettıgın onemlı olan bence.motorda mutluysan kı suphesız ozaman sorun yok.bas gaza gıtsın.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 12.06.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes kendinin kim oldugunu biliyo baskalarının düsüncesi önemlimi sizce????

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 12.06.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo Bu benzetmede kendi payım olduğunu düşünmüyorum...
MehmetTan, Haklısın
Alıntı:

herkezin dogrusu kendine,siz kendinize göre dogruysanız ve kimseye

zarar vermiyorsanız siz dogrusunuz...

Bence kim nasıl düşünüyor diye düşünüp hayıflanmaktansa önce kendi içimizde kendimizle barışmalıyız yoksa kendinle barışmazsan dünya ile savaşırsın.Kendini bilen insan kendine yakışan neyse o şekilde davranır ve örnek teşkil eder. Zaten herkes bu şekilde yaşasa ve davransa sorun kalmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 12.06.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoruna atladığında kendini daha özgür hissediyorsan gerisini boşver. Herkes kendi günahını çeker.

Sofular haram demişler aşkımın şarabına
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal