Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD (13.06.2007 Çarşamba ) SaklıBahçede Toplanıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD (13.06.2007 Çarşamba ) SaklıBahçede Toplanıyor

Ankara MD (13.06.2007 Çarşamba ) SaklıBahçede Toplanıyor
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Ankara MD (13.06.2007 Çarşamba ) SaklıBahçede Toplanıyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar, hava muhalefetinden dolayı yaklaşık 10 gündür buluşmalara ara vermek zorunda kaldık.
Ama artık yeter dedik ve havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun, özdeyişden yola çıkarak buluşmaya karar verdik.
Bugün akşam Caner ile birlikte gidip bi olay yeri inceleme yapalım dedik ve atladık motorlara sizler için mekanı inceledik.
Sonuç olarak biz mekanı oldukça beğendik, umarız sizlerde beğenirsiniz.

Tarih: 13.06.2007
Buluşma Saati: 19:30
Buluşma yeri:ARMADA'nın önü
Gidilecek Mekan: SaklıBahçe
ADRES: Eskişehiryolu, ARMADA'nın hemen arkası...

Not: Buluşma yerine geç gelipte bizi bulamayan arkadaşlar direk SaklıBahçeye gelebilirler.

Önceki buluşmadan bir foto (Kabul Mezar'dan esinlendim Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum )

HERKEZ DAVETLİDİRRRRRRRRRRRRRR................
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zaman abı valla havalardan motora bınemez olduk bulusalım bu hafta ben gelırım bana fark yapmaz her turlu uyar:D
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, eline diline sağlık kardeşim Alkışlıyorum
evet arkadaşlar duymadım bilmiyordum demeyin, gelmeyen ne kaybettiğini bilemez Çok gülüyorum
devrik cümle oldu ama anlayan anlar Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet allahtan bi kaza bela sorun dert keder olmassa mutlaka geleceğim OK

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle herkese merhaba, ben MD nin taze üyesiyim. Gülümsüyorum Aslında motosiklet camiasında da yeniyim. GT250 R'ımla daha taze 700 Km oldu...

Toplantılarınız ve gezileriniz methini ali_yıldiz dan duydum. HFC'den (Hyosung Fan Club) tanışırız.

Eğer işleri ayarlayabilirsem sizlerle tanışak için orada olacağım.

Hepinize iyi sürüşler.
Başa dön
matiz Çevrimdışı matiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matiz, bende bi hyocu olarak aramıza katılmanı 3 gözle bekliyorum Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo katılımcı sayısı artıcak gibi, hadi beyler, bayanlar herkezi bekliyoruzzzz

En son TayDen tarafından 11.06.2007 - 23:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo herkes gelir canınızı sıkmayın Bravo

Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.06.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnde gelmeye calisicam gorusruz
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sefer işallah kaçırmıycam beyler. Geçen seferki gelemeyişlerim yüzünden dövmeyeceğinize bi söz verin, ben de geliyim.. Gülümsüyorum
Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aserdar75, yok dövmeyiz en fazla masrafları sen karşılarsın GülümsüyorumGülümsüyorum

Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

aserdar75, yok dövmeyiz en fazla masrafları sen karşılarsın

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aserdar75, Ahmet abi mutlaka bekliyoruz bu sefer yağmur çamur dinlemem valla, hem sen yağmura alışkın adamsın bişiy olmaz, bi çöp poşedi ayarlarız bacaklara Dil çıkarıyorum
Başa dön
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bi sorun çıkmazsa bende orda olmayı çok isterim
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oktay2058
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım bende yeni üye olarak orada bulunacağım. acayip heyecan yaptım Çok gülüyorum
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 12.06.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili başkan, işyeri ortağından izin aldık.sıra hanımda Bravo ,
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal