Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Japonya' dan aksesuar ve yedek parça...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Japonya' dan aksesuar ve yedek parça...

Japonya' dan aksesuar ve yedek parça...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ag_jp
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.06.2007 - 03:38    Mesaj konusu: Japonya' dan aksesuar ve yedek parça... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar...

arkadaslar Japonyadan istediğiniz bi aksesuar yada yedek parca varsa taleplerinizi alabilirim...

Amcam orda 14 yıldır bu işlerle ugrasıyor...

mail adresi = spworks@gmail.com

bnmkide zaten buralarda biyerde yazıyor...
Başa dön
ag_jp Çevrimdışı ag_jp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 12.06.2007 - 06:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Wow Bu Yedek Parça için iyi olucak Alkışlıyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ag_jp
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee bu kadarmı?
Başa dön
ag_jp Çevrimdışı ag_jp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yedek parça degilde gsx r1000 getirsin fabrikasında ucuz olur Çok gülüyorum mümkünse bide japon hatun iyi olur
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ag_jp
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum hatunların vergisi fazla oluyomus Dil çıkarıyorum
Başa dön
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler ama gümrük giriş masrafı falan aynı hesaba gelir ve ilgilenebilecekmi bizle işinin arasında zor gibi ?
mümkünse aksesuar katalogu olabilir 2 el siteleri vardır muhakkak o sitelerin isimleri bakın ben bulamadım almak için deyil motorlara ne gibi aksesuar ve modifiye yaptıklarını örenmek için bana bu şekilde yardımcı lursa sevinirim OK
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bitane r1 fena olmaz Bravo Bravo

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ag_jp
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu şekilde olabilir... aynı urunden 1 tane olursa herhangı bı gumruk olmadıgını bılıyorum....

işinin arasında fazla mesgul de etmeyız zaten solıcez kargolıycak dırek Göz kırpıyorum
Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

aynı urunden 1 tane olursa herhangı bı gumruk olmadıgını bılıyorum....

yanlış bildiğini biliyormusun?
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ag_jp
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilmiyorum valla. yetkili merciiler ole soyluyor...
Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yetkili mercilere selam söyle...

Ben gümrükçüyüm.. Öle kafana göre 1 tane getirip gümrüksüz çekemezsin.. Özellikle yedek parça.. Sadece bilginiz olsun..

Konuyu dağıtmıyayım...
Başa dön
ag_jp
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana japonyadan gitar yollandı ama herhangı bı gumrukde vermekdim
Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.06.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ag_jp, gitar demişsin.. Burada yedek parçadan bahsediyorsun.. Çok farklı şeyler bunlar... HAerşeyi birbiriyle kıyaslama... Gümrük geniş birşeydir... Bravo
Başa dön
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 12.06.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yetkili mercilere selam söyle...

Ben gümrükçüyüm.. Öle kafana göre 1 tane getirip gümrüksüz çekemezsin.. Özellikle yedek parça.. Sadece bilginiz olsun..

Konuyu dağıtmıyayım...

Gümrüklerde nelerin götürüldüğünü televizyon kanallarından görüyoruz. kardeş.

ag_jp, Yedek parça filan için gümrük vereceğini pek sanmıyorum ama arkadaşların dediği gibi R1 filan getirtemezsin. Ufak tefek malzemelerdede sorun olmaz. Bir tane eksoz vs. gelirsede sorun olacağını sanmıyorum.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.06.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

black, burada götürülmeler söz konusu değil.. Ayrıca tek bir parça götürmen zor.. Fazla sayıda gelmeliki aradan götüreceksin...

Alıntı:

Bir tane eksoz vs. gelirsede sorun olacağını sanmıyorum.

Türkiye'de distirübütörü olan hiçbir markaya airt ürünü, gümrük işlemi görmeden yurtiçine sokamazsın...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal