Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 0km 600f nerede var?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

0km 600f nerede var?

0km 600f nerede var?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 12.06.2007 - 12:48    Mesaj konusu: 0km 600f nerede var? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinde 0km honda 600f olan bir bayii biliyor musunuz? tabii ankara, izmir veya istanbulda olsa çok iyi olur.. gelecek sene de yeni model gelmeyecekmiş sanırım. tarihe karışıyor.
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 12.06.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hiç bir yerde yoktur. Ağlıyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrepkral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 12.06.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samsun honda karotta son üç tane vardı ikisi satılmış ama şansına bir tane var acele et bence son şansın olabilir arkadaşın ismi selahattin telefonu 05367668577
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Adet kırmızı siyah MUTLUHAN HONDA KALAMIŞ SHOWROOMDA VAR .. 216 418 37 40
Başa dön
Road_Roner Çevrimdışı Road_Roner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner demiş ki:

Mutluhan'daki dün satıldı galiba,artık 600F bulunmaz hint kumaşı olacak Bravo
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık uretilmicekmi 600f yoksa kasayımı deyistircekler arkadaslar???
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csarvox demiş ki:
Road_Roner demiş ki:

Mutluhan'daki dün satıldı galiba,artık 600F bulunmaz hint kumaşı olacak Bravo

Mutluhan Honda'da Satış Uzmanıyım Gülümsüyorum Motorun kredisi geri döndü yani araç 600F boşta şu anda Göz kırpıyorum
Başa dön
Road_Roner Çevrimdışı Road_Roner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devil_ksk demiş ki:
artık uretilmicekmi 600f yoksa kasayımı deyistircekler arkadaslar???

Bildiğim kadarıyla 2008'de kasa değişecek fakat TR'ye gelecek mi bilemiyorum,benim tahminim 2007'de 600 Hornet'ın satışlarını kesmesin diye 600 F'i getirmeyecekler çünkü hem Hornettan daha ucuz hemde daha performanslı ve gösterişli bir makine.Kendimde var diye demiyorum ama 600 F gibi bir makine zor gelir bundan sonra,tam bir kullanıcı motoru,fiyatı uygun,performansı yüksek,kalitesi yüksek,tipi güzel.Honda'nın yeni 600 Hornet'ı satabilmesinin tek yolu 600 F'i getirmeyip o fiyat aralığını(17.450) daha da yükselterek(19.450) Hornet'a devretmesiydi ve bunu başaracak gibi görünüyor.Artık race motor isteyenler minimum 21.000 lira verip 600RR almak zorunda kalacak Üzgünüm
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csarvox, desene 600f isteyen ıkıncı el alcak.birde DN.01 diye bir model var ama daha turkiyeye gelmedi.hayırlısı olsun nediyim üzüldüm acıkcası Üzgünüm
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu benim motoru elden çıkarır çıkarmaz bitane 600f alıcam ama bu hafta satmam lazım motoru yoksa bu gidişle o da hayal olacak gibi Ağlıyorum
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SANA COKK GUZELL TEMİZ 2006 MODEL 10 BIN KM DE F BULABILIRIM YANII ELIMIZDE VAR BIR TANE PM ATARSAN YARDIMCI OLABILIRIM
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İST-Kızıltoprak Mototal'de yakın zamana kadar birkaç tane sıfır km vardı. Hala ellerinde olabilir, oraya sormayı ihmal etme.
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Samsun da var dı 2 tane HONDA da meydanın ordaki Gülümsüyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, kızıltoprakta kalmamış ne yazıkki..
ayrı bir başlık açmıyım bari Göz kırpıyorum en düşük faizi hangi banka veriyor bilen var mı acaba? şu ana kadar en düşük taşıt faizi rastladığım 24 aya 1,60 onu da ankara efe plaza veriyordu. belki bütün honda bayiilerinde aynıdır orasını bilmiyorum.
Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abim sen gel samsun dakine olması lazım burda illa öğren diyorsan yarın gider bakarım senin için öğrenirim alırsın burdan motorunu basa basa motoru aça aça gidersin Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal