kendinizin yapabileceği arızalar hakında bilgi verebilir ve neler yapabiliceğiniz konusunda yardımcı olurum şimdinden herkeze teşekkürler sorunlarınızı yazın yardımcı olalım
Tarih: 13.06.2007 - 01:19 Mesaj konusu:
o zaman sana bi soru
2 zamanlı exup ateşleyicisi bozuk bi motor için tetiklemeyi 7.500 d/d da yapmak ve exup çeki motoruna sinyal göndermek için ne yapabiliriz dersin_?
yani ateşleme beyninden nasıl bi komut alırda nasıl bi devreyle exup çeki motoruna yollarız? _________________ rrrrrrrrrr 6
şakakada olsa dokundu kardeşim benden sana tavsiye sen benim diğer topic lerime bir göz at istersen nedersin belki işine yarar bişey bulursun olmazmı nedersin
Tarih: 18.06.2007 - 23:55 Mesaj konusu:
ya dokuncak bişey yok, hepimiz deliyiz dimi sonuçta
motorlar konusunda tecrübeli olabilirsin tabi, tecrübeye saygım sonsuz
sorumdada ciddiyim, gerçekten çözemediğim bi konu yardımcı olabilecek her türli fiklerede a.ığım başta belirttiğim gibi _________________ rrrrrrrrrr 6
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 19.06.2007 - 00:16 Mesaj konusu:
exup ateşleyicisi bozuksa yapılcak bişey yok. Beyinden alacağın sinyalle tetikleyemezsin artık,değiştireceksin.. Peki bi tane de ben sorayım..?.. Otomatik üst avans nokta ayarı bozulduğu için 250+yapamayan bir motorda, anakartı değiştirmemek için, anakartındaki hangi gate'den kısa devre atlamasıyla röleve devresine bağlantı yapılmalıdır.?.. Basit ama anlamlı bir soru oldu umarım?.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
arkadaşlar,motorun devrinin artması ile avansı değişmeyen elektronik ateşleme sistemlerinde motorunuzun beyni bozulmuşsa ve bu beyin pahalı ise onun yerine tofaşların elektronik ateşleme beynini kullanabilirsiniz sadece 15 ytl 4 uçlu biri batarya(12v) birisi ateşleme bobinine giden tetikleyici ,ikiside okuyucudan gelen kablolar.
....ya resim nasıl ekleniyor buraya..
Tarih: 22.06.2007 - 22:49 Mesaj konusu:
hobici demiş ki:
arkadaşlar,motorun devrinin artması ile avansı değişmeyen elektronik ateşleme sistemlerinde motorunuzun beyni bozulmuşsa ve bu beyin pahalı ise onun yerine tofaşların elektronik ateşleme beynini kullanabilirsiniz sadece 15 ytl 4 uçlu biri batarya(12v) birisi ateşleme bobinine giden tetikleyici ,ikiside okuyucudan gelen kablolar.
....ya resim nasıl ekleniyor buraya..
3 yıl önce tetildeyken pejo 205 aracımın ki yanmıştı
bi tavsiye üzerine tofaş beynini bağladım, gayette güzel çalıştı hatta satana kadar değiştirmedim
motosikletlere uyumlu olabilir dediğin gibi ama sanıyorum 4 zamanlılara dimi??? _________________ rrrrrrrrrr 6
herkezin birbirine yardımcı olması negüzel birşey varolun sağolun diğer açtığım topic ded yturan arkadaşım vardı onada burdan yeniden teşekkürler arkadaşlar sorunlar ve sorular için burdayız
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız