Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR 125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR 125

YBR 125

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2007 - 18:32    Mesaj konusu: YBR 125 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim yamaha ybr 125 im var ama 100 km hızı geçemiyorum sizce ne yapmalıyım
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 12.06.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tetox, otur ağlaaa öncelikle h.geldin MD aile'sine Bravo YBR için 100 kmh az değil gayet iyi haa banaa soracak olursan benim ybr 100 üstüne cıkıyor.. rodajını sağlam yaptığım için motorumu üzmeden kulladığım için Göz kırpıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 12.06.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tetox, yaw alahalah arama butonu wart sımdı anladıgım kadarıyla ılk msjın wede bole bı topıcmı acılır yaaa masalhhhh bak arama butonu wawr ona basıp ybr yazsan 10000 tane konu cıkıyor ardan arastır Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.06.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, biraz daha sakin.tetox, arama butonu ile bir çok sonuca ulaşabilirsiniz.

betin, direk böyle olmuş Çok gülüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 12.06.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum harikasın yaa koptum resmen fotoyaaa zuhahahahaha Çok gülüyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 12.06.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe, resim süperrrrr Çok gülüyorum
tetox,
100km ybr için norma bi sürat.
düzde 95-100 gider ancak.
yolun eğimine göre 110-120-130 görebilirsin Göz kırpıyorum
hoşgeldin bu arada Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal