Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mobilet Çılgınlığı Devam Ediyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mobilet Çılgınlığı Devam Ediyor

Mobilet Çılgınlığı Devam Ediyor
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
YILMAZ364
Üye
Üye

Nereden: MAnisa

MesajTarih: 13.06.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Mobilet Çılgınlığı Devam Ediyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar geçen gün gördüğüm siteye Motor ile ilgili haber atılması konusunda bir duyuru vardı arkadaşlar görevlendirildi ama bizimde işimiz geregi çorbada tuzumuz bulunsun

bir haber ve fotosunu atayım

Ülkemizde 70-80’li yılların başlarında çok moda olan ve son zamanlarda ise ülkemizde yaygınlaşan çift zamanlı yani vitesli motorlara yenik düşen mobiletleri gençler yaşatmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Turgutlu, Halilbeyli köyü arasında ki Kızıl yokuş mevkiinde objektiflerimize takılan görüntü gençlerin hala mobilet çılgınlığını devam ettirmeye çalıştıklarını gösterdi.
Ucuz olması ve az yakıt harcaması sebebiyle Türkiye'de daha çok taşrada tercih edilen bir vasıta olan. Ayakla vurdurmak diye tabir edilen yöntemle yani hızlıca pedalını iterek çalışan. Çalışmamakta direndiğinde yanında koşularak ve/veya ayaklıkta iken üstünde boşa pedal çevrilerek çalışmakta olan ve gençler tarafından modifiyeye en yatkın iki tekerli taşıt olarak ta görülün mobiletler hala kullanımda olması gözlerden kaçmıyor. Turgutlu, Halilbeyli arasında mobilet kullanan gençlere mobilet kullanmaları konusunda sorduğumuz sorulara gençler şu şekilde cevap verdiler, “Yıllardan beri biz mobilet kullanıyoruz. Yeni çıkan bu motorlar bizim pek hoşumuza gitmiyor. Bunu kullanmak ve bunu almak bize maddi açıdan daha kolay geliyor” derken. Gençler sorduğumuz neden motorları kasksız kullanıyorsunuz sorununa bundan sonra her zaman motorları kask ile kullanacağız” dediler.
[marq=down][spoil][marq=up][marq=left][marq=right]
ama arkadaşlar yardım edin nereden foto yükleyeceğiz[img]http://[/img]

En son YILMAZ364 tarafından 13.06.2007 - 09:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
YILMAZ364 Çevrimdışı YILMAZ364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mobilet tam bir saçmalık bence ne can ne mal güvenliği var tamamen Allah 'a emanet gidiyosun Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim alınmamalı çok tehlikeli hele bide deli gibi bağırıyo ya ona yuz oluyorum motorun sesi geliyo hoba baya hızlı falan diyosun sesinden sesin geçmesi15 dkka sürüyo hem insanları da rahatsız ediyo evimin önüne koymam sözüm meclisten dışarı adam gibi binenler alınmasın lafım susturcusunu söktürüp farsız ve plakasız tehlike saçan magandalara
SAYGILARRR!!!!
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah ah ne surerdım plakasız farsız maganda gıbı mobıletımı laf soyleyenı de ....
ne gunlerdı bıraz ses cıkartıyodu ama cok tatkıydı yaaa
YILMAZ364
Üye
Üye

Nereden: MAnisa

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar fotosuda var ama bir türlü yükleyemedim allah aşkına biliyosanız bir yardım edin şu garibe
Başa dön
YILMAZ364 Çevrimdışı YILMAZ364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu fotoğraf ekleme işini bende bir anlamış değilim.Başka bir siteden konuyor ama nasıl oluyorda bu siteye ekleniyor benim içinde muammaa.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, büyü biraz güsel kardeşim büyü Beğenmedim insanların can güvenliğini tehlikeye atan magandalardanmışsın sende demekki e tanıyyoruz yavaş yavaş işte sen mobiletli maganda günlerinde kalmışın yarın öbür gün senin eline race verecekler Üzgünüm o zaman ne yapacaksın cidden çok merak ediyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imageshack.com a gir ordan gözat a tıkla resmini seç upload et sonra baayaa bi link cıkacak thumbnails (1) gibi bişi war o linki getir yapıştır buraya bu kadar basit Bravo
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic, buyucem kadar buyudum o eskı gunlerdekı halım su an korumasız adım atmam 250 ytl ıkıncı el monta verdık sadece 210 ytl nolan n62 kask aldık dızlık eldıven felan ama eskı gunlerdekı halıme kımse laf soyleyemez babam zamanında r69 bmw sını kullanırken kask takanlarla dalga gecerlermıs chevyler le yarıs yaparlarmıs ama o zaman kask bu kadar yaygın degılmıs yanı bulunmaz mıs bıle bu arada bende 5 yasında cocuk var kelımelere dıkkat yas 29

capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim konyadada mobilet aşkıyla yanan arkadaşlar çok bende 80li yılarda çok bindim hatta yarışırdık konyalılar bilir karaaslan diye bi semtimiz var oradan çumraya kagıt fabrikasına dogru çok yarıştık şimdi görüyorum haala yarışanlar var eskiden çift silindir çoktu şimdi 100cc çıkmış clarion çıkmış o eski çift mobiletlerin hızını yakalamış tek silindirliler 150 km hız yaptıgını söylüyorlar ne derece dogru bilmiyorum şimdi racınglere iyi binmemizi o eski mobiletciligimize baglıyorum sizcede öyle deyilmi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YILMAZ364, msni ekle, oradan yardımcı olalım OK
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, mobilet istanbulda 140 yapıyo "4 tane video" eklemiştim "4 tane video" başlığı altında aratırsan görürsün 140 yapıyo Çok gülüyorum aslında aratmaya gerek yok gir vidyolar resilmere görürsün
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim çocuğunu Allah bağışlasında sırf bana laf sokmak için neler yazmışsın bi bak derim senin bahsettiğin zaman eski o zaman belki normaldi ama günümüzde kask takmayan adamları geziye almıyolar biyerde artık sende inadına demişinki ben farsız bindim plakasız bindim yok magandaydım falan filan bu sence doğru mu ayrıca o nedir öle motora yazık ya kendilerini düşünmeyen bu yaratıklar bide masumlarında canını tahlikeye atıyolar
5 yaşında çocuğum var dedin Allah korusun yarın öbür gün bu magandalar senin çocuğıunada zarar verebilir başkasının çocuğunada zarar verebilir ben bunları dile getirmeye çalıştım ama haddimi aştıysamda özrümüde dilerim
SAYGILARRR!!!!!
Başa dön
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.06.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim evimiz çevre yolunun dibinde..bazen mobiletler çok itici geliyorlar...sesleri duyuluyor kendisi 5-10 dakika sonra geçiyor...vede geçeni görmen çok zor..simsiyah ne bir ışık nede bir yansıtıcı...birde motorun üstüne yatmaları yokmu..fişek gibi yol alıyorlar(ne derece hızlıdır mualla)

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 13.06.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

90 lı yıllarda sankı hepımızın altında racıng makınalar vardı Sinirlendim Sinirlendim gecmısımızı unutmayalım beylerrrr mobılet kullanmayan motorcumu olur yawww Dil çıkarıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 13.06.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar iyi yad akötü önemli değil bu ülkede motorsiklete temel olarak mobletin çok emeği var kimse inkar edemez
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal