Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung GT 250 R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung GT 250 R

Hyosung GT 250 R
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.06.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Hyosung GT 250 R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar Hyosung GT 250 R sizce iyimi en fazla kaç km hıza çıkabiliyor? bence motorun iskeleti çok büyük ve tekerlekleride üzerindeki motoru biraz zorlamaz mı?
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 13.06.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ona vereceğin parayı ikinci el bir japona ver pişman olmazsın fazla laf kalabalığına gerek yok..
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 13.06.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitede o motorun testi var. moto vitrin kısmını bir incele. tam bilmiyorum ama o videolarda 160km ye kadar çıkıyordu gibi hatırlıyorum.
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 13.06.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

site içinde arat eralp hoca test etmişti epey ayrıntılı ve doyurucu olduğunu düşünüyorum
Udhl
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş verdiğin paraya yazık suanlık iyi gelicek bi motor sana fakat artık belli bi zaman sonra seni kesmicek yukseltmek isticeksin bu seferde zarar ediceksin parana yazık 2.el japon almanı tavsiye ederim
Başa dön
Udhl Çevrimdışı Udhl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rakesh
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çok yakın bir tarihte, hyosung gt 250 r alıyorum, 250 cc lerin en iyisi ve bir estetik harikası diye düşünüyorum, çok araştırdım,,,
başlangıç için çok uygun bir seçim,,,
Başa dön
rakesh Çevrimdışı rakesh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk başta başlıcaksan racing kullanmaya al derim ama daha önce kullandıysan ikinci el bi japon malı alll......
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 13.06.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max. 180 km hız yapabiliyo diye biliorm...
speedlove83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen pazar tarabya sahilde kawa zx7 hyosung kapisiyordu ama hyosung 250cc mi 600cc mi anlamadim toz yutuyordu garibim sesler arasinda daglar kadar fark var bıde kawa da artci da var ona verecegin parayla al ikinci el bi japon kurtul derim Bravo hyosung 175 gecmiyor

http://www.youtube.com/watch?v=mYM4RRGgaxI
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 13.06.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aracnobia demiş ki:
site içinde arat eralp hoca test etmişti epey ayrıntılı ve doyurucu olduğunu düşünüyorum

Buyrunnn buna bakmadan gecmeyin... Göz kırpıyorum

http://www.motordelisi.com/ftopict-22146.html

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
idereli42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.06.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim konyada o 250 degil 600 lük diye geçiyo valla Alkışlıyorum

Konya MD
Başa dön
idereli42 Çevrimdışı idereli42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 14.06.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baslangıc motoru icin ideal diye düsünüyorum

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 14.06.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makina Bravo
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 14.06.2007 - 18:12    Mesaj konusu: SLM MD Lİ ARKADŞLAR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BABACAN BENDE HYOSUNG GT 650R VARDI ABİ 650 BEŞ PARA ETMEZ 250KOL ÇIKARIYO MOTOR PATLATIYOMUŞ BENDEN SÖYLEMESİ 9 MİLYAR VERCEN ELİNDE KALCAK 2 DAHA BER HONDA CBR 600 F AL DERİM
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 14.06.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam görüntü varda ses yok be abi Üzgünüm
Başa dön
WeisserTiger Çevrimdışı WeisserTiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal