Duyurusunu çok önceden yaptığımız ve ohooo daha çok var dediğimiz ve bugüne kadar görmüş olacağınız en güzel, en büyük, en organize,en keyifli festivali olacak olan 2 nci MARMOK FESTİVALİ geldi çattı.
Sadece bir haftamız kalan festival için bütün iller gibi bizde İzmir MD olarak bir gidiş planı hazırladık.22 Haziran Cuma günü sabahı hareket edeceğiz ve öğlen saatlerinde Marmariste olacağız.
Saat 14:00 de Marmaris merkezde, aynı saatlerde diğer illerden gelecek olan üyelerimizle bir araya gelip topluca festival alanına hareket edeceğiz. Bizim için ayrılmış olan kamp bölgesine yerleşecek ve her saati eğlence, müzik, yarışma,action,deniz, havuz, tiyatro konser gibi etkinliklerle doldurulmuş 3 günün tadını çıkartacağız.
Bu arada Cumartesi akşamı İstanbul Tiyatro grubunun hazırladığı "Deli Doktoru" ve Pazar akşamı İzmir Tiyatro Grubunun hazırladığı "Sidik Yarışı" isimli tiyatro oyunlarının perde alacak olması, bu festivale bizim açımızdan dahada fazla bir heyecan katacak.
Sedece bu yüzden bile bu festival kaçmaz diyorum
İşte Gidiş Planımız
Toplanma Yeri:GÜNDOĞDU MEYDANI
Toplanma Tarihi:22 Haziran 2007
Toplanma Saati:Sabah 09:00
Hareket saati:09:30
Güzergah:Otobandan Aydın,Muğla üzerinden Marmaris.Belirlenecek olan yerlerde yemek ve ihtiyaç molası verilecektir.
Sevgili Arkadaşlarım;
Bu yıl 21-24 Haziran 2007 tarihleri arasına düzenlenecek olan 2. MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ için, en ufak ayrıntısana kadar herşey düşünülerek, bütün hazırlıklar tamamlanmıştır. 2007 de Türkiyenin 10 mavi bayraklı koyu arasında 1. sırada seçilen AKTUR / DATÇA da yapılacak olan festival de, Datça kaymakamlığı ve Datça Belediyesinin de katkılarıyla, konserler, animasyonlar, doğa ve su sporları gibi aktiviteler, Datça ve Knidos gezileri, tekne gezileri, fotoğraf sergisi, Dj. ler eşliğinde müzik ziyafeti, Kristal netliğinde ve temizliğindeki denizde, yüzme yarışları, beachvolley, tenis turnuvası, Bmw Rider Academy tarafından ileri düzeyde eğitim kursları, motosiklet firmaları ile motosiklet parça ve aksesuarları satan firmalarının katıldığı fuar, Yöresel yemekler, ve daha birçok etkinlikler olacaktır. İsteyenlerin çadır isteyenlerin ise bungalov,otel yada villa gibi tesislere kalma tercihleri olacaktır. Çadırda kalan motorcular motosikletlerini çadırlarının yanına park edebileceklerdir.
Festival alanına geldiğinizde mutlaka "Motordelisi Çadır Alanı" na çadırınızı kurun.Çünkü hepimiz birlik-beraberlik içinde olacagız.
Ayak üstü sunumunun 1 saatten fazla sürdüğü böyle bir festivalde iğneden ipliğe her şey düşünülmüş durumda ve gelmiş geçmiş en güzel ve en eğlenceli festival olmaya aday olacağından hiç şüphem yok
Şimdide fotoğraflara geçelim, benim etkilendiğim kadar sizde etkilenin ve haksız olmadığımı sizde anlayın istiyorum.
Burada festival alanı yol haritasını görüyoruz.Sanıyorum bu harita sayesinde rahatlıkla festival alanına ulaşabilirsiniz. marmaris üzerinden doğanın her rengini görebileceğiniz bir kara yolundan gelme imkanınızın yanı sıra. Bodrumdan Feribot seferleri sayesinde de o kadar yolu dolaşmak zorunda kalmadanda geçiş yapabilirsiniz.Bu arada Feribot geçişinde motosikletler için bir indirim yapılması için görüşmeler devam etmektedir.Eğer olumlu olması durumunda bu yolu kullananlar için güzel bir festival başlangıcı olabilir
Buda Festival alanının krokisi.
Uydu fotoğrafı ile bu açıdan bakın bakalım.
İşte gerçek fotolara geçiyoruz.Bu saatten sonra ben susuyorum fotolar konuşuyor
Birbirinden güzel aktiviteler ve yarışmalar bizleri bekliyor olacak.Tavla turnuvası,güzellik yarışması,yavaş gitme yarışı v.s. Özellikle aktiviteler hayatta kaçmaz.Nelermi? Meselaaaaa .....
Deniz altı dünyasını görmek isteyenler için ki benim ilgi alanıma girer tüplü dalış,
Mavinin her tonunu göreme imkanını yakalamak isteyenler için tekne turları,
Sporu sevenler için Beach Volleyball,
Ben tembel bir motosiklet kullanıcısı değilim,istersem dağları aşarım diyenler için tracking doğa yürüyüşü,
Veeeeeee tenissss.
Tabi biz motorcular sadece eğlenceye değil, işin eğitim yanınada önem veririz demişler bu dostlar veeee
Teorik ve uygulamalı motosiklet kullanma eğitimi.
Hazır bukadar motor severin bir araya geldiği ortamda motor almak yada motorunu satmak isteyenleride tanıştırıp,alan memnun satan memnun yapsak ne olurrr derseniizzzz
İşte size festival alanında ikinci el pazarı.
Peki bu kadar action dolu bir festivalde olurda sakatlanır,rahatsızlanırsak ne yapacağız merkeze o kadar uzak yerde mi dedi birisi
Merak etmeyin festival süresi boyunca katılım gösteren herkes sigorta kapsamında olacak ve aynı zamanda yaklaşık 10 kişilik bir sağlık ekip personeli 24 saat görev başında olacak.
Peki hadi bize bakan bir doktor yada ekip olacak ama motorumuz arızalanır yada bozulursa ne yapacağız?
Merak etmeyin buda düşünülmüş ve fotodaki gibi güzel bir bayan mekaniker olur ve 24 saat görev yapar mı bilmiyorum ama ki öyle bir durumda sanıyorum herkesin motoru bozulur, tamir bakım ekibide yine festival alanında görev başında olacak.
İlkinin geçen yıl yani 2006 da yapıldığı bu festivalin güzel olacağı geçen yılki fotolardanda belli sanırım.Peki ya sizce?
Böyle güzel ve büyük bir organizasyona kimlermi katılımcı olarak destek vermiş.
Sevgili arkadaşlarım böylesine bütün ayrıntıların düşünüldüğü ve organize edildiği, eğlencenin ve tatilin deli gibi yaşanacağı bir motosiklet festivalinde tabikide MOTORDELİSİ olarak bizde yer alacağız.
Size sürpriz olarak da şunu söyleyeyim ki İstanbul ve İzmir Tiyatro Grubumuzun da var olduğunu bilen sevgili arkadaşlarım, bize bu festivalde oyunumuzu sunma şansınıda bize verdiler ve bu sayede bu tiyatro gösterisi sadece istanbul ve İzmir üyeleri tarafından değil, Türkiye mizin her köşesinden gelecek üyelerimiz ve motora aşık onlarca insan tarafındanda izlenecektir.
Biz İzmirden 22 Haziran Cuma sabahı 09:00 da her zamanki toplanma yerimiz olan GÜNDOĞDU da toplanıp, Saat 09:30 da tekerlerimizi döndüreceğiz.
İstanbul,Ankara,Konya,Bursa,Antalya ve diğer illerdeki bütün üyelerimizin bu festivale iştirak etmelerini istiyor ve bununla ilgili olarak ulaşım planı çalışmalarına başlamarını rica ediyoruz.
Cuma günü saat 14:00 de Marmaris meydanında bütün MOTORDELİ leri toplanıp, festival alanına logomuzun basılı olduğu flamamızla gireceğimizi buradan duyuruyorum.
İzmir İçin Gidiş Planı Şu Şekildedir
Toplanma Yeri:GÜNDOĞDU MEYDANI
Toplanma Tarihi:22 Haziran 2007
Toplanma Saati:Sabah 09:00
Hareket saati:09:30
Güzergah:Otobandan Aydın,Muğla üzerinden Marmaris.Belirlenecek olan yerlerde yemek ve ihtiyaç molası verilecektir.
Evet Bütün Motor Delileri Hadi Bakalım Eğlenmeyeeeeee _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
En son HalilRR tarafından 21.06.2007 - 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2451 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 13.06.2007 - 17:25 Mesaj konusu:
Ya abi süper harıka aylardır bunun planını yapıyorum ama yıllık ızınımı alamadım daha ya
Elimden geleni yapıp kovulmazsam gelicem
Ayrıca sen bws ile geliceksen oynamıyom ben ona göre
Hepinizi seviyorum inşallah orda olucam _________________
robroy, Ne demek ben anlamam geliyosun sende ..hem sanada bi stand up yaptırırız orda _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2451 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 13.06.2007 - 17:53 Mesaj konusu:
Abi inşallah ya tek isteğimde bu zaten
M.D ile vakit geçirmek bir ayrıcalıktır
Birde campingde hobaaa ben duşunemıyorum bile gelmeyen bin pişman olacak be _________________
Tarih: 13.06.2007 - 17:59 Mesaj konusu:
Eveeett rodajını tamamlayıp bakımı da yapılıp uzun yola çıkmaya hak kazanan YaBıRımla birlikte geliyoruz
SORU: Düldüller sınıfı motorlar için ayrı bir grup oluşturulacak mı? Yoksa motorumu açma işlemini mi tamamlıycam _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Görünen o ki çok güzel zaman geçirilecek. Benim sormak istediğim şey şu; oraya geldiğimizde günlük harcamalarımız mı olucak yoksa MD için ayrılan yerlerde kamp ücretleri ve bunun gibi maliyetli olan şeyler var mı ? Yanlış anlaşılmasın öğrencilik ve bütçe kontrolü _________________ 97 gsxr 750
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6712 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 13.06.2007 - 18:21 Mesaj konusu:
birister, Girişte motorunuz ve kendiniz için 30 YTL. Artcınız için ise 20 YTL ödeyerek giriş yapabilirsiniz. İçeride ayrıca animasyonlar yada kamp alanı için hiç bir ücret ödenmeyecektir.
Sadece yediğinizi ve içtiğinizi karşılamanız yeterli olacaktır _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 13.06.2007 - 18:23 Mesaj konusu:
birister, İlk açılmış olan topiğe de bir göz atarsan diğer faydalı açıklamaları da okuyabileceğini düşünüyorum, senin için MARMOK Başkanı Güneş Karaçetin'in yazdığı açıklamayı yapıştırıyorum
"Sevgili arkadaşlar,
Bu konuda sizi aydınlatmak istiyorum.
Festival bir paket program olduğu için, 30 YTL. Motorcu, 20 YTL. ardçı fiyatı. 4 günlük katılım bedelidir. Buna 4 günlük çadır yeri, tüm eğlenceler ve festival aktiviteleri dahildir.
1. 2. 3. gün girişleri aynı fiyat olup sadece 24 haziran son gün katılımı 10 YTL. dir
Marmaristen sevgiler.
Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı"
Halil Amca aynı şeyi yazmışız ama o kadar emek verdim silmedim bilgiyi .Bu arada benim soruyu cevaplamamışsın Kestane kebap düldül sınıfıyla ilgili acil olmayan cevap _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6712 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 13.06.2007 - 19:18 Mesaj konusu:
badcocktail, Şimdilik onunla ilgili bir karar almadık Nilüfercim. Cuma günü tekrar konuşurum bizimkilerle _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 13.06.2007 - 19:32 Mesaj konusu:
Teşekkür ederim Ayrı bir grup olsa da olmasa da gelicem.. Olmazsa ben sürüş öncesi gaz veririm Hıdır'ıma o da şahlanır _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız