KARDEŞ TEŞEKKUR EDERİM ANCAK ANTALYADA O KADAR MOTORLU KİŞLER VAR VE HİÇ GEZİ YOK
GEZİYİ BOŞ VER ŞU İSTANBULDA YAPILACAK OLAN KORTEJİ TÜM İLLERDE HAZIRLAMAYA CALIŞALIM
BEN ANTALYA MOTORİZE07.COM DA ÜYE OLAN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞEYİM SİZDE KONYADA AYARLAYIN GÜZEL BİRŞEY YAPALIM
Tarih: 13.06.2007 - 17:53 Mesaj konusu:
aaa antalya gümbür gümbür olmalı
ben ve kasıntı team(ismi lazım degil) antalyaya gelicez biray sonra eger ozaman da antalyanın toplantıları olursa muhakkak katılmayı düşünüyüruz bakalım kısmet ...
07ANT07, umarım antalyada diger sehirlerdeki gibi toplantılar konusunda aktif olur bundan sonra _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
Tarih: 13.06.2007 - 17:57 Mesaj konusu:
yaklasık 1 iki aydır uyeyım ama bı aktıflık göremedım burda herkez her pazar yarısa gıder(ben harıc moto yok) ama jıc bır aktıflık topıcı görmedım
_________________ sfm2_sparrow
Tarih: 14.06.2007 - 02:19 Mesaj konusu:
x-ibidy bu yaz tekrar eskisi gibi olacağınızdan hiç şüphem yok Hatırlarsan geçen yaz Antalya MD'nin gezilerini zevkle takip ettik hatta avatarında o buluşmalardan birinden hatıra
07ANT07 motorize07'deki arkadaşların bir kısmı MD üyesi ve gezilere katıldıkları kesin, mutlaka görüşmelisin _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Tarih: 14.06.2007 - 02:37 Mesaj konusu:
bu konu hakkında bende daha önce topik açmıştım ama nafile..antalya md diye bişey yok ortada...üstelik motosikletin bu kadar çok olduğu ve iklimi güzel olan bi ilimizde.
arkadaşlar istabulda yapılacak olan cumartesi günü kortejin aynısından pazar günü antalyada yapmak istiyoruz motorize07 üyeleri ile birlikte bizlere antalyalı motorcular olarak eşlik edermisiniz.kortejin amacı son günlerde aşırı derecede şehit verdik unutmamalıyız şehitler vurulunca degıl unutulunca ölür bizlerde antalya motorcuları olarak başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi anmak amaclı bir kortej hazırlamak istiyoruz sizlerde bizlere eşlik edermisiniz antalya motorcuları olarak unutmadan egere güzel bir topluluk olacagı hissine varılırsa motorize emniyet mensupları ile de görüşme yapmak istiyoruz onların öncülüğünde güzel bir kortej hazırlayalım bayraklarımızla beraber
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
motorize07 üyeleri bu konu ile ilgili olarak uygulama oteli cay bahçesinde 14 haziran 2007 perşembe gunu saat 20:00 da toplanacağız ve bu konuyu orda dile getireceğiz yönetime sizlerinde desteklerini bekliyoruz
bn antalya ile ilgili kaç tane topic açtım. gezi yapalım diye ama gelen yok. kumlucaya yarışlara gittik 4 kişi onlarda motorize07. com dan arkadaşlarım. Antalya md aktif hale gelmez gibi geliyor bana ama cabalayan olursa bende yardımcı olmaya çalışırım. bildiğim kadarıyla moderatörlük görevi almamız gerekiyor en azından gezi yapmamız için birinin başı çekip toparlaması lazım. Antalya da motor çok ama md li az galiba yada bana öyle geliyor.
şehitler için kortej yapalım güzel olur ama katılan kaç kişi olur bilmiyorum. bir günde de o kadar kişi toparlamak zor. _________________ SCooant_07 team
Arkadaşlar, iş durumuma bağlı olarak Antalyaya yerleşme durumum var. Eğer bu iş olursa, ben ortalığı ayaklandırırım. Gerçi artık bir motorum yok ama orgaznizatör olarak sanırım birşeyler yapabilirim hala. En azından düzenli olarak Antalya MD toplantıları yaparım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız