Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Özel yapım AS 150 T1...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Özel yapım AS 150 T1...

Özel yapım AS 150 T1...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Özel yapım AS 150 T1... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanayi içinde yemek taşıma amacı ile özel olarak yapıldı. Motor 0 km alındı.
kasa özel imal edildi.Hepsi Toplam 5.000.00 YTL ye maloldu.

Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çekebiliyomu o kasayı o motor 150 zat mı o bana mı öyle geliyo
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Asya nın 150 lik motoru. 500 kg.prinç çuvalını taşıdı. Gerçi tekerlekler biraz açıldı ama Gülümsüyorum 300-350 yi rahat taşıyor. Hızımız biraz düştü tabi Gülümsüyorum
Zaten sadece belli düz bir alanda yemek taşıma amacıyla yapıldı.
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı işler ALLAH bol kazanç versim Bravo Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ama bu motor bu yükü kaldıracagını tahmin etmiyorum...
Başa dön
firtina_511 Çevrimdışı firtina_511 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal taşıma kapasitesindeyken bile bir sürü sorun çıkaran alete bide 300-500 kg koydunmu wayy halineee Çok gülüyorum Çok gülüyorum
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dığru adını yazmışsın benim dikkatsizliğim Üzgünüm
firtina_511, Öfkeliyim şu resmi düzeltirmsin ?
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni dinlemionuz ki dedim size 1000rr a bağlıyalım dei cekmez tabe Dil çıkarıyorum şaka bi yana emeğinize sağlık. Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ARKA fernler bağlımı? ?

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok akıllıca bi pikap almaktan iyi Dil çıkarıyorum yalnız ruhsatta ne olarak geçiyor onu anlamadım motoyonet diyemi Delirdim

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skp, kusura bakmayın özür diliyorum...(acemilik) Ağlıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
firtina_511 Çevrimdışı firtina_511 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka fren bağlı, el frenide var, geri vites yok, ruhsat çıkmaz zaten sanayi içinde kullanılmak için yapıldı, trafiğe çıkmayacak.
Başa dön
idereli42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla agır tasımaya bilir çabuk dagılır ben ce

Konya MD ankete gerek yok eskiler tanır !!!!!
Başa dön
idereli42 Çevrimdışı idereli42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 20.06.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla güzel olmuş ama keşke o emek daha sağlam bir araca harcansaydı
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus ama motoru cabuk yer bence cunku hep yuk cekıcek
herkucuk
Üye
Üye

Nereden: manisa-turgutlu

MesajTarih: 20.06.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı kazançlar,hayırlı işler..... OK

Büyümesine çok az kaldı
Başa dön
herkucuk Çevrimdışı herkucuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal