Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 13.06.2007 / Saklıbahçe Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 13.06.2007 / Saklıbahçe Fotoları

AnGara MD / 13.06.2007 / Saklıbahçe Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:22    Mesaj konusu: AnGara MD / 13.06.2007 / Saklıbahçe Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD nin dünkü buluşmasında Söğütözünde Armadanın arkasındaki saklıbahçe adlı bir mekanda toplanıp, yeni arkadaşlarla tanışıp iyice bi kaynaştık. güzel bir tanışma etkinliği oldu. gelen ve aramızda olmak isteyip gelemeyen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Armada otoparkında yavaş yavaş toplanmaya başlamıştık ve ilk kareyi alalım dedim
alp, r3n, taylan, arda ve caner başkan

saklıbahçeye gelmiştik mekan güzele benziyor yeşillik filan
taydenin işyerinden arkadaşıı ve onun kuzeni, caner başkan ve arrdaaa

ben bu 5liyi seviyorum yaaw. caner başkan, arda, deniz, fatih veee taylaaan

aramıza yeni katılan emekli pilot astsubay leopoldo..

toplu fotolar..

ARRDAAAAAAAA

caner başkaaan

şu tosta ve çaya 7 ytl verdikya yuh bee!!

kasklarr

caner, aramıza yeni katılan ve yeni bir motor alacak olan arkadaş ve noyaaaan

taylan neye bakıyosun ööle abi?? tipe bak!!

ye bakiim tostunu uslu uslu afferim..

bir diğer yeni aramıza katılan abimiz oktay.. Gata'da doktordur kendisi saygılaar..

noyan

arrda

deniz

alp ve avukat abimiz(ismini hatırlayamadım pardon)

ben ve r3n

taylan ve leopoldo

fatih ve taylan

yeni md adayı arkadaşımız..

caner başkan yakıosun wallaha

millet dağıldıktan sonra kalan son 6lı..

beeen

arda

fatih (cadde şeytanı)

caner

leopoldo

veeee taylaaaan

motorlar kapıda bıraktıığımız gibi duruyorr..

abi bu kaç yapıyo, ve abi bu kaç para

arda ben geliorum abi 2 dakkaya

leopoldo ve thundercat'i

cadde şeytanı fatih..

sen yenisin galiba buralarda..

arda, race yarış demek deilmi? e peki bu race makina deilmi? e ozmn bunun gövde niye küçük?? ahaha
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bu race diil mi niye ufak cok iyi soruymus yaw Çok gülüyorum Ya o yeni benim adayim ama adayliktan cikcam motoru alacagim eleman telefonu acmio gidip alcaz kafayi yiicem yaw. neyse guzel aksamdi iiki gelmisim. herkese tesekkurler.
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekan, muhabbet, herkesle tanismak cok guzeldi. Bundan sonraki bulusmalarda gorusmek uzere

Not: rayjay sana pm attim, bi kontrol et istersen abi.

En son _alp_ tarafından 14.06.2007 - 12:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık Can, çok güzel kareler yakalamışın, anlatımını da beğendim gerçekten Alkışlıyorum
özellikle taylanın ayran budalası gibi baktığı foto ve ardanın motoru için yazdığın yorum kopartıyo olayı Çok gülüyorum
ilk kez katılan arkadaşlar sanki biraz geri plana çekti kendilerini, buna gerek yok, araya girin kaynaşın arkadaşlar.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race değil mi muhabbeti ne yawww, Çok gülüyorum
merak ettim bak, gelemedik yine neler neler kaçmış. en çok tost &çaya üzüldüm Gülümsüyorum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REsimler güzel fakat o tostla çaya 7ytl verince içiniz hiç cız eettimi ? Çok gülüyorum
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jean48
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turgutlu_md_2009, etmezmi abi.. cızır cızır etti.. yok buraya bidaha gitmiyoruz zaten haftaya mekan deiştirdik başka yerdeyiz Gülümsüyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
carna
Üye
Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara da bayan yok mu??? Gülümsüyorum
Başa dön
carna Çevrimdışı carna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum üstüne su içseydiniz çeşmeden bedava Gülümsüyorum
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tostumu yedim geldim millet Dil çıkarıyorum

jean48, Cancım eline koluna sağlık, süper olmuş gene Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Can afiş etmişin ulen bizi, ben sorarım pazar günü sana Öfkeliyim

2move, Gelmeyene bilgi vermiyoruz, kara kara düşün bakalım neydi o race muhabbeti diye Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

carna, Yok arkadaşım Ankarada Kız falan, 6 milyon sapız Dil çıkarıyorum

En son TayDen tarafından 14.06.2007 - 12:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jean48
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2move, abi armadada elemanın biri ardanın portakalı gördü yanımıza geldi (elemanda tam artis ve kro biri) race deilmi bu abi dedi? bizde tabiki race dedik.. sonra rayjay ın 600f i gördü tabi o biraz cüsseli bi makina.. ardanın portakal için e ozmn bunun gövde niye küçük dedi nası race bu felan dedi? tabi o anda biz koptuk Delirdim
sonra bide ducati muhabbeti var 34 plakalı ama, o ayrı bi komikti zaten onuda arda anlatsın ahaha :P

BMW F650
Başa dön
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jean48 demiş ki:
2move, abi armadada elemanın biri ardanın portakalı gördü yanımıza geldi (elemanda tam artik ve kro biri) race deilmi bu abi dedi? bizde tabiki race dedik.. sonra rayjay ın 600f i gördü tabi o biraz cüsseli bi makina.. ardanın portakal için e ozmn bunun gövde niye küçük dedi nası race bu felan dedi? tabi o anda biz koptuk Delirdim
sonra bide ducati muhabbeti var 34 plakalı ama, o ayrı bi komikti zaten onuda arda anlatsın ahaha :P

O elemanda baska gariplikler de vardi ya neyse Göz kırpıyorum
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa taylancım biz ööölee armut gibi nereye bakıyormuşuz allah aşkına. Delirdim

şaka bi yana cok güzel bir akşamdı.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jean48
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, leopoldo, etrafta güzel kızlarda yoktu yaw.. evt siz nereye bakıyordunuz ööle bende merak ettim şimdi Gülümsüyorum

BMW F650
Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, Abicim ben hatırladım nereye baktımızı, tepemizde bi talih kuşu vardı, tam işini görmek üzereydi hatırladınmı abi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal