Ankara MD nin dünkü buluşmasında Söğütözünde Armadanın arkasındaki saklıbahçe adlı bir mekanda toplanıp, yeni arkadaşlarla tanışıp iyice bi kaynaştık. güzel bir tanışma etkinliği oldu. gelen ve aramızda olmak isteyip gelemeyen arkadaşlara teşekkür ederiz.
Armada otoparkında yavaş yavaş toplanmaya başlamıştık ve ilk kareyi alalım dedim
alp, r3n, taylan, arda ve caner başkan
saklıbahçeye gelmiştik mekan güzele benziyor yeşillik filan
taydenin işyerinden arkadaşıı ve onun kuzeni, caner başkan ve arrdaaa
ben bu 5liyi seviyorum yaaw. caner başkan, arda, deniz, fatih veee taylaaan
aramıza yeni katılan emekli pilot astsubay leopoldo..
toplu fotolar..
ARRDAAAAAAAA
caner başkaaan
şu tosta ve çaya 7 ytl verdikya yuh bee!!
kasklarr
caner, aramıza yeni katılan ve yeni bir motor alacak olan arkadaş ve noyaaaan
taylan neye bakıyosun ööle abi?? tipe bak!!
ye bakiim tostunu uslu uslu afferim..
bir diğer yeni aramıza katılan abimiz oktay.. Gata'da doktordur kendisi saygılaar..
noyan
arrda
deniz
alp ve avukat abimiz(ismini hatırlayamadım pardon)
ben ve r3n
taylan ve leopoldo
fatih ve taylan
yeni md adayı arkadaşımız..
caner başkan yakıosun wallaha
millet dağıldıktan sonra kalan son 6lı..
beeen
arda
fatih (cadde şeytanı)
caner
leopoldo
veeee taylaaaan
motorlar kapıda bıraktıığımız gibi duruyorr..
abi bu kaç yapıyo, ve abi bu kaç para
arda ben geliorum abi 2 dakkaya
leopoldo ve thundercat'i
cadde şeytanı fatih..
sen yenisin galiba buralarda..
arda, race yarış demek deilmi? e peki bu race makina deilmi? e ozmn bunun gövde niye küçük?? ahaha
Abi bu race diil mi niye ufak cok iyi soruymus yaw Ya o yeni benim adayim ama adayliktan cikcam motoru alacagim eleman telefonu acmio gidip alcaz kafayi yiicem yaw. neyse guzel aksamdi iiki gelmisim. herkese tesekkurler.
Tarih: 14.06.2007 - 12:38 Mesaj konusu:
eline sağlık Can, çok güzel kareler yakalamışın, anlatımını da beğendim gerçekten
özellikle taylanın ayran budalası gibi baktığı foto ve ardanın motoru için yazdığın yorum kopartıyo olayı
ilk kez katılan arkadaşlar sanki biraz geri plana çekti kendilerini, buna gerek yok, araya girin kaynaşın arkadaşlar.
Tarih: 14.06.2007 - 12:38 Mesaj konusu:
race değil mi muhabbeti ne yawww,
merak ettim bak, gelemedik yine neler neler kaçmış. en çok tost &çaya üzüldüm _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
turgutlu_md_2009, etmezmi abi.. cızır cızır etti.. yok buraya bidaha gitmiyoruz zaten haftaya mekan deiştirdik başka yerdeyiz _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
2move, abi armadada elemanın biri ardanın portakalı gördü yanımıza geldi (elemanda tam artis ve kro biri) race deilmi bu abi dedi? bizde tabiki race dedik.. sonra rayjay ın 600f i gördü tabi o biraz cüsseli bi makina.. ardanın portakal için e ozmn bunun gövde niye küçük dedi nası race bu felan dedi? tabi o anda biz koptuk
sonra bide ducati muhabbeti var 34 plakalı ama, o ayrı bi komikti zaten onuda arda anlatsın ahaha :P _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
2move, abi armadada elemanın biri ardanın portakalı gördü yanımıza geldi (elemanda tam artik ve kro biri) race deilmi bu abi dedi? bizde tabiki race dedik.. sonra rayjay ın 600f i gördü tabi o biraz cüsseli bi makina.. ardanın portakal için e ozmn bunun gövde niye küçük dedi nası race bu felan dedi? tabi o anda biz koptuk
sonra bide ducati muhabbeti var 34 plakalı ama, o ayrı bi komikti zaten onuda arda anlatsın ahaha :P
O elemanda baska gariplikler de vardi ya neyse _________________ ride like you stole it
tayden, leopoldo, etrafta güzel kızlarda yoktu yaw.. evt siz nereye bakıyordunuz ööle bende merak ettim şimdi _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız