Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 ve 1000 RR Repsol !!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 ve 1000 RR Repsol !!!!!!!!!!!!

R1 ve 1000 RR Repsol !!!!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:15    Mesaj konusu: R1 ve 1000 RR Repsol !!!!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yere göğe sığmayan R1 299'a zorla çıkıyor Dil çıkarıyorum diğer tarafta rahatlıkla 299'a çıkan 1000 RR Delirdim

Link

Link

ikiside profeyonel pilot bu fark neden kaynaklanıyor dersiniz ? ?
Hooooooooooooooooooonnnnnnndddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dişli oaranları
sanzuman oranları
pilotaj
hava kosulları
v.s.

1000rr ın r1 hıc bı sekılde yemesı ustun olması mumkun deıl..
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video yu izlemedim ama bir hondacı olarak Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
Üye
Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlamadığım şey neden sürekli bir sempati duyduğumuz motor en iyisimiş fikrine kapılıyoruz. Bu makinaların hepsi birbirinden üstün. Biri hızlıdır diğeri dengelidir birdiğeri viraj girişinde iyidir diğeri çikışında. bence saplantılı olmanın anlamı yok. 1000 RR ım var ve birçok makineyi yiyorum
Başa dön
exap Çevrimdışı exap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım.r1 kaç model, 1000rr kaç model.bunların hepsi 299 yapıo zaten.
hızlanma zamanlarının farklı olmasında modelin önemi buyuk.

exap afiet olsun.. Dil çıkarıyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, R1 kullanan 4.viteste giderken gaz açıyor.Honda ise neredeyse her vitesi bitirerek gaz açıyor.Hızlanma fark eder.R1 kullanan arkadaşta 1.vitesten itibaren gaz açsaydı oda zorlanmazdı 299 görürken Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mrpilot, R1 kullanan 4.viteste giderken gaz açıyor.Honda ise neredeyse her vitesi bitirerek gaz açıyor.Hızlanma fark eder.R1 kullanan arkadaşta 1.vitesten itibaren gaz açsaydı oda zorlanmazdı 299 görürken

hiçbir 1000RR, modeli farketmez R1 i geçemez!.................

En son NatureBoy tarafından 14.06.2007 - 15:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

easy_rider demiş ki:
dişli oaranları
sanzuman oranları
pilotaj
hava kosulları
v.s.

1000rr ın r1 hıc bı sekılde yemesı ustun olması mumkun deıl..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
başka bişii demeye gerek yok Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ekamba yazdığna göre şimdi srad-han buraya damlar. Gülümsüyorum
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birinin yolunun daha düz diğerinin yolununnn daha virajlı olmasından kanımca Bravo
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 14.06.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Açıklama için ikiside aynı model ikiside test amaçlı çekilmiş video ve düz yolda.İki videoyu da tam seyredersek 1000RR rahat çıkıyor ve belirli bir süre bu süratte kalıyor R1 ise iki defa kısa aralıklarla bu süratte kalabiliyor.Amacım marka fanatikliği yapmak değil doğru ifadelerle doğru bilgilenmek. Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunların altına bi tanede kawasaki zx6r yani 636 nın videosunu8 koysaydın yaaaa ikisinnde hakkından gelseydi Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, Ben hepsine bindim hepside güzel alet.ZX10 hariç,hiç elim değmedi bu motora Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor on dergisinin haziran ayı sayısında 1000 cc lerin karşılartırması yapıldı ve honda cbr 1000 rr birinci geldi daha ötesi yok bu işin profesyoneller bile HONDA diyor. adı üzerinde HONDA HAYAT ONDAAAAAAAA...... Alkışlıyorum Delirdim Çok gülüyorum
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bi kere 1000 rr SON KARAR.birisi kalkışta geçer , birisi sonradan geçer.yani dişli oranları olabilir.
HONDAAAAAA Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal