Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 14.06.2007 - 15:43 Mesaj konusu: SON NOKTA...
sık sık topiclerde benimde katıldığım sonu olmayan ve boş muhabbetler oluyordu.bunun çözümünü ben buldum çok basit!!
ben izmirde yasıyorum cevremde gercekten çok sıkı adamlar var tanıyorum şimdi bu arkadaslarla samimiyetime inanarak onların adınada rahat konusabiliyorum..
olay su arkadaslar burda atıp tutup(atambalık tutambalık) yapıcağına millet
1000cc ve 600cc olarak 5er kişilk takımlar kurun. örnek vereyim
1000cc
-halilRR
-ben(SRAD-HAN)
-10-UR1
600CC DE
-DRAGON35
-AKREPKRAL
DİYE listeyi devam ettirebilirz bu listeler temsilidir! peki ne olucak şimdi
her il bu sekilde çıkarsın adamlarını ve biryerlerde gerekirse pistte (pınarbası-körfez) fark etmez çıkarız gazlarız yılda 3 organizasyon yaparız her takımda bunlara hazırlanır ve günü gelince çıkarız ve kim neymiş görürüz!
halilRR baskanım bu konular senin yetkinde kusura bakma ama gercekten klavye gazcılarından gına geldi.
not: TAKIMLARDA PİSTTE YARIŞMIŞ KİŞİLER BULUNAMAZ..
ayrıca drag ve agrobasi diye de ayrıca takım kurabiliriz! bu organizazyonlarda KLÜBÜMÜZDE maddi kazanç elde edebilir mesela lisans şartı olsun!! katılım ücreti v.ss _________________
.....Peki......
Drag mı, pist mi? ..Artık ne olursa haber verin....Aklınızda olsun ama biz 94 model eski bir ZXRR 750 ile varız.Vazla üzmek yok bizi...Tamamen standart halde hemde.İmzama bakmayın o eskiden di. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
En son DOUBLE_R_750 tarafından 14.06.2007 - 15:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tamam bende buradan bi topluyayım.
Mustafa(alenalper)
Alper(Trendy)
Cavin İbo
Deli Kadir
VolkanRR
ZaferRR
ekleyebiliriz daha.....
Bide şey dermişim dragda da benim garibanı ÖZCAN KARAKUŞ haydıyacak.....(şaka) _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 14.06.2007 - 15:51 Mesaj konusu:
ben yani; tosscu ,gebzeli arif,mayk 3,5 ,deliemin,ekamba,tırt gazcılar varık dermişim.
ama berhan oraya gelmek güzelde biz jet benzini nerden bulacağız .biraz gaza gelmemiz lasım.ilerleyen sayfalarda gelmek ümidiyle _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
ekamba,
Sen istten değilsin kardeşim herkes kendi bölgesinden takım olacak _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 14.06.2007 - 15:54 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, abii olsun bee hiç bir zaman rakibini küçümsemiyeceksin zxrr 750 o kadarda zayıf değil anlamısındır umarım ...
bakarsın sen 1.nci olursun favorim sensin..
yamaha_YBR,
Teşekkürler kardeşim bizden geçti.Biz anca seyrederiz arkalarından.
ekamba,
Aramıza almamak diye birşey olurmu? Sadece sizin oradada bayağı bi sıkan arkadaş var ya o bakımdan dedim.Yoksa tabiki sonuçda herkes dost arkadaş takım ve grubada gerek yok.Zaten bi organize etsinler takım makım değil toplanıp hep beraber buluşacağız. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 14.06.2007 - 15:59 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, İshak abi sen grupların arasına girme tek başına koy adaylığını bağımsız milletvekilleri gibi _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 14.06.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750,ishak abim sen herzaman mütevazisin .senin canını yirim ben.
sen ve o makina bir efsane abi ...pistler saygı duyar o mükemmel duruşuna.
senin gölgen olsun bize biz yeteriz evel allah.
benim gayem izmirlilerle boğuşmak değil istanbullu biri var abi bizim buralı onu eleğe çevirmek kudursun uyusssssss. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız