aramıza hoşgeldin humeda,
yaw serseri muhamelesi herkezeyapılıo.
motor davasına gelince bnce racing kullnacaksan ve bu ilk tecrüben olcaksa bi ybr 125 yada cbr 125 al derim onnar racing için ilk tecrübe motoru oluolar ii motorlar sora paranı ayarlayınca bi 600rr alırsın
bnim görüşüm herkesin görüşü farklıdır
Fırat ÜNER saygılar.
baby_face, dostum çok saol ama maddi anlamda sorunum yok zaten etrafımdakilerde benden o yüzden faydalanmak istio bana 0km racing aldırıp ya beni öldürtmek istiolar yada motoru kazalı olarak elimden almak istiolar gibime gelio
humeda, aramıza hoşgeldin hepimiz çok geniş bir aileyiz burda kimse kimseye zorla böle bi saçmalık yaptıramaz :sinir:paranla rezil olma en önemlisi ne bilion mu? eğitim.... eğitim şart!!!! honda eğitim merkezine gidiosun orada eğitim alıosun sonra ister motora bin ister uçağa ne alcam diosan o sana kalmış kendini sen keşfet _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
sen onları dinleme 600 lük motoru unut...yeni başlıyorsun en fazla 250cc lik alabilirsin...al bi 250cc lik kullan birkaç sene,tecrübe edin,uzun yol yap,uzun km ler yap,sonra 600lük 1000lik yavaş yavaş büyütürsün..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ola bilir öle kurnazlar çok ama bnim görüşüm budur bnde burdan öğrendiklrimle yazıyorum bndaha 16 yaşındayım ama işlla ilerde kendime bi 600rr alıcam ölmeyide aklından çıkar ayrıca... _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
arkadaşlar neden kimse bişi yazmıo yaf belkide bi can kurtulacak burda bir gencin hayatı söz konusu bu arada yaş kaçtı _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 14.06.2007 - 23:34 Mesaj konusu:
humeda, Nasıl bir bebek emeklemeden yürüyemezse sende şuan o durumdasın önce sana nasıl yürümen gerektiğini öğreterecek kişilerden yardım alman yani kısaca bu işin eğitimini alman ve kendini geliştirmen en doğrusu Zaten çorap söküğü gibi gerisi gelecektir.Edindiğin tecrübeler doğrultusunda da kendine uygun bir motor seçmek sana kalmış.Tabi Bu arada hoşgeldin demeyide unutmadım _________________
baby_face, dostum çok saol ama maddi anlamda sorunum yok zaten etrafımdakilerde benden o yüzden faydalanmak istio bana 0km racing aldırıp ya beni öldürtmek istiolar yada motoru kazalı olarak elimden almak istiolar gibime gelio
öncelikle bi Psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim ... aslında tanıdığım çok iyi bitane var fazla paranoyak gördüm seni .... merak ettim yaş kaç?? _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
humeda, bak güzel kardeşim bu işler şakaya gelmez sen önce ne yapmak yada ne yapmamak istediğine karar vermen lazım..yoksa bazı şeyler için çok geç olabilir hastanede 1hafta sonda ile gezmek ne demek sana cümlelerle ifade edemem inan hayattan nefret ediosun motordan herşeyden soğuyosun onun için iyi düşün motoru kendin için mi yoksa etrafındakileri etkilemek gösteriş için mi istiosun?? _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Feb 03, 2007 Mesajlar: 174 Nereden: Unıted States Of BURSA_TR
Tarih: 14.06.2007 - 23:55 Mesaj konusu:
Ya bırakın olum al bı 600 f saglam dus kalk yat motor ııdır hem basangıc ıcın ıdealdır hafıf motordur ayrıca ama ılk once sen bı abılerının arkasına bın ole bı kurd doksunler ozaman bı daha dusunursun (hem saygı dıyorsun kendıne saygın varsa motorun fark ettırmez sen o saygıyı gordurursun) _________________ İ.KaaN DoğaN
_16 U 2138_
junyor_ghostrider, kardeş döktürmüşün ama taytay adama anlatamazsın işte tecrubeler ucuz olsaydı ne alırsan 50ykr tezgahında satılırdı _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
işlla bnde motor alırım allah bana o günleri nasip eder ozmn işte bnim hakkımda tecrübesiz die bahs edemzsiniz şimdi imkanım olsa emn bi 600rr almazmıyım sanıonuz ama imkan yok işte nolsun bizde böle tecrübesiz tecrübesiz milletin dilinde gezioz..... _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız