Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - batman' daki motosiklet kazası!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

batman' daki motosiklet kazası!

batman' daki motosiklet kazası!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:35    Mesaj konusu: batman' daki motosiklet kazası! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bir dikkatsizlik olmaz olamaz yaa Sinirlendim allah'tan kaza yapan arkadasa birşey olmamış gercekten mucize diyebiliriz hem arabaya çarpıyor hemde minibüsün altında kalıyor İstemiyorum

http://www.samanyoluhaber.tv/ShowContent.aspx?ContentId=3803

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne ya yuh böyle sığırlar oldukça kazaların arkası kesilmez gitti cocuk Üzgünüm
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O şerit değiştiren arabanın sürücüsüne ehliyet verenin... Adamın yaptığı tam hayvanlık en sağdan en sola dönüyor, bi de servis aracı görüşünü kapıyor. Bu nasıl bi cesarettir anlamam. Ordan motosiklet değil de kamyon geliyo olsaydı görürdüm o arabanın halini o zaman. İnsan silüetinde bi hayvan Sinirlendim
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ona Ehliyet Verenin Ben!
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar tekrar izliyorum ya akıl almaz bir durum nasıl bir araba kullanmaktır bu ya görmediğin bir yolda nasıl şerit değiştirirsin ebe vicdansız
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaşırmadım adamın kaza yapmaması imkansız intahar etmek istiyorsa daha başka yol denesin camiayı lekeleme Beğenmedim Öfkeliyim kardereli x max 250
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batmandan ne beklersiniz ki Öfkeliyim allahın çobanları Sinirlendim çocuk çok ucuz kurtulmuş ya Üzgünüm
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle doğuda böyle bilinçsiz sürücüler çok fazla Öfkeliyim Öfkeliyim O kazadan kurtulması çok büyük bir şans
Başa dön
EMRE21 Çevrimdışı EMRE21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.06.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, tek sürücünün hatasını batman iline maal edemessin yorumunu değiştirmeni öneririm İyi fikir
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
zxr_kadri, tek sürücünün hatasını batman iline maal edemessin yorumunu değiştirmeni öneririm İyi fikir
aynen katılıyorum Üzgünüm kardereli
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani gerenk yok
aptal bi yorum olmuş
benim büykbabamda zamanında çobanlık yapmış
mutlaka seninkide yada onun babsıda yapmıştır çobanlık
bizim özümüz bu
kazadır olur, cana gelmesin..!
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allan öküzü(25 karakter olayı)
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla yazık ya goz gore gore nasıl bır serıt degıstırmektır hadı hızlı bır sekılde gecersın kacarsın acele edersın adam geze geze yavas yavas gıdıyo bırde bakmıyo arkasına ayıp ya yazıklar olsun kımler ehlıyet alıyo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden cok kotu olmus.bısey olmaması gercekten mucıze.cok gecmıs olsun kardesımıze.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 15.06.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06,Babasının tarlasında geziyor sanki. Sinirlendim Böyle hayvanlardan daha birsürü olduğuna eminim.Heryerde karşımıza çıkabileceğini düşünmek bile yeterince ürkütücü.
Allaha emanet yaşıyoruz. İstemiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal