Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV'ler de direksiyon titreşimi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV'ler de direksiyon titreşimi

ATV'ler de direksiyon titreşimi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 12:36    Mesaj konusu: ATV'ler de direksiyon titreşimi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Makina Mühendisiyim. OMİ marka bir ATV için bilirkişilik görevim var. Motor sahibi, 20 km hızı geçince motorsikleti kontrol edemiyorum diye bir iddiada bulunuyor. Bu araçlarda direksiyon titreşimi hangi nedenlerden olur? Bu konuda teknik açıklamaya ihtiyacım var. Yardımcı olabileceklerin yardımlarını bekliyorum. Selamlar... Acil!
Başa dön
tet Çevrimdışı tet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 13.11.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım bıraz gec olmus ama lastıkler cok onemlı tıtresım orayı ne yapsan da olur sebebı lastıklerın dıreksıyondan daha genıs durmasıdır . ben daha yenı lastıklerı degıstırdım daha genıs ve cap olarak daha buyuk sımdı benım gosterge 100 gosterıyor arabada 120 cıvarı dıyor arkadas ama yolda zabdetmesı o kadar zorkı kollarım et kestı 3 gun:=) lastıkte bıtıyor olay bence
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 18.11.2007 - 04:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman arabaya bin de atv nın zevkı zaten odur dagda taşta seke seke zıplaya hoplaya gitmek...
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 18.11.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06, Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal