Tarih: 15.06.2007 - 12:06 Mesaj konusu:
Altından semer vursan eşek yine eşek...
Bildiğimiz CBR 125 R işte, rengini değiştirip güzel ışık altında çekmişler sadece. Kafayı da 600 RR a benzetmeye çalışmışlar.
125 için sevimli ama o kadar.
Tarih: 15.06.2007 - 12:13 Mesaj konusu:
ön mükemmel ama arkadan gerçekten bisiklet gibi görünüyo.bende de cbr var yeni aldım daha demin düşüyodum az daha bi vites küçülttüm motor kaydı zaten frene basmaya gelmiyo altından çıkıcak hemen.arka lastik 120 alıcaz artık. _________________
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 15.06.2007 - 12:14 Mesaj konusu:
- Mavi-RR Altından semer vursan eşek yine eşek...
Bildiğimiz CBR 125 R işte, rengini değiştirip güzel ışık altında çekmişler sadece. Kafayı da 600 RR a benzetmeye çalışmışlar.
125 için sevimli ama o kadar.
+10
sadece kafa grenajı değişmiş eskisinden daha güzel olmuş ama Altından semer vursan eşek yine eşek... _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
Tarih: 15.06.2007 - 12:27 Mesaj konusu:
matrix_neo, Mavi-RR, arkadaşlar konuştuğumuz motor sonuçta honda.bende tam anlamıyla süper diyemem ancak kendi çabalarımızla bir iki değişiklik yaparak şık bir motor ortaya çıkarabilirz.biraz gayret ve masraf yeterli olucaktır.tabirleriniz biraz ağır geldi bana.en geç 2 hafta sonra motorumun resimlerini koyucam nasip olursa bi bakın bakalım 1-2 değişiklik nasıl gösteriyo motoru. Saygılar... _________________
böyle giderse o eski cbr 125 ler bitmez ayriyeten türkiye ye bunu getirceklerine 250rr ı getirseler yaa pek bi düşüş yaşanmaz sanıyorum 600 cc lerde :S
Kafadan görüntüsü gayet güzel olmuş
bu modelden cok sey bekleyen arkadaşlar var ama sonuçta bu 125 cc bir motor cok fazla sey beklemeyin _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
hakann, aynı fiyatı bildiğim kadarıyla :S dayı ne bunu 200cc yapsınlar ne de başka bişi 250rr getirsinlerrr baskı yapalım ilgili yerlere şurda 41.000 kişi ayaklansak yiosa getirmesinler
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız