Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR 125 ile MARMOK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR 125 ile MARMOK

YBR 125 ile MARMOK

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 15.06.2007 - 13:31    Mesaj konusu: YBR 125 ile MARMOK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaklaşık 15 gün önce motorumun başına gelen üzücü kazanın ardından motorsuz kaldım...Motor şuanda Konuş Honda Servisinde yurtdışından gelecek yedek parçayı bekliyorrr Beğenmedim tabi parça ancak 25 haziranda servisin elinde olacakmış.. dolayısıyla haziran ayını motorsuz geçirmek ve bir çok şehirdışı aktiviteden mahrum kaldımm.. hayırlısı artık
Ancak sorun şu... bende 125 YBR var... bu motorla Bandırma üzerinden İzmir ve Datçaya MARMOK festivaline gidebilirmiyim.
Kaç Km.de mola vermeliyim..
Hız sınırım ne olmalı...vs...vs... sonuçta motor ve ben bu yola dayanabilirmiyim..
Lütfen acil yardımmm
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla..honda todayle antalyaya gittiklerini duydum...bence hayli hayli gidersin...Hayırlı yolculuklar...ii eğlenceler...
Başa dön
dokar Çevrimdışı dokar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, Bende Ybr ile sana takılabilirim ama halen gidebileceğim kesin değil
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, yrb gider o yolu yağini değiştir yola cıkmadan Bravo

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ç.kale den bizden de ybr ve mondial 125 kt ile gidecek olan bile var sen kendine güveniyorsan çok rahat gidersin allah kaza bela vermesin Alkışlıyorum OK Göz kırpıyorum
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gidilir tabi.arkadaşlardan da 125 ,250 cc lerle gidecek olanlar var.
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, sevgili arkadaşım, ybr bu yollara çok rahat dayanır ama sen dayanabilir misin onu bilmem, selesi rahat artçı için aynı şeyler söylemek mümkün değil, tek kişi 90 ile çok çok rahat yolculuk yaparsın hatta mümkünse ön dişliyi 15 yap hem motosiklet daha az yorulur sen de daha az yorulursun çünkü 90-100 arasında motosiklet üst devirlerini çevirmeye başlıyor ve az da olsa virasyın başlıyor ama bu vibrasyon 1 saat yolculuktan sonra hissedilmeye başlanıyor. işin özü ybr o yolu çok rahat gider ama sen sürüş süresi uzun olacağı için yorulacaksın, benim zamanım yok yoksa gözümü kırpmadan çıkardım yola.

yamaha_onur, kardeşimizin dediği gibi yağını değiştir çünkü yağ değişim periyodu 3000 km, git gel 2200 km rahat yaparsın zaten biraz da orada gezsen etti neredeyse 3000 yağını değiş yolda değiştirmek zorunda kalmazsın.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gidersin.
motora bi bakım yap çıkmadan yeter. ybr ye vız gelir o yol.
benim ybr yle bir gün sabah 10 dan akşam 8 e kadar yol yapmıştım geçen sene.
1 saat kadar yemek molası ve 3-4 çay sigara molası vermiştik.
popon ağrıyabilir yalnız, benden söylemesi Göz kırpıyorum
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 15.06.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, vallaha ben ankara'dan cıkıyorum ybr ile 2 kişi olacağız hiç bir sorun olmaz 80 90 100 kmh yeter de artar bile Gülümsüyorum
bekle MARMOK biz geliyoruz ... Delirdim
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 15.06.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence normal şartlar altında fazlada sıkıştırmadan istediğin yere gidersin Habilim.Sonuçta 4 zamanlı bir motor yavaş mavaş ama bence sorunsuz gidersin..

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 15.06.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim yds sınavım olmasa kanuni hussar 125 cc scooter le gelicem ama aksilik Üzgünüm ybr gider oyolu merak etme motoruna güven Bravo ben mondialle bi gün içinde hiç durmadan 250 km yol yaptım şehir içi ybr 1000 km bile yapar Çok gülüyorum 100 km de bir mola versen 30 dk iyi olur gibi geliyor bana
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.06.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 125 cclik motorlarla uzun yolda 100 km. 10dk. mola die duymuştum ben yrb ile gidicek olsam dayanmasını düşünmezdim ben gücenirim o motora kendin de zorlandı mola veririsin olur biter hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesin
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 15.06.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, scooter'la gidicek olanlar var. YBR hayli hayli gider. İlle hızlı gitmen gerekmiyor ki. Önemli olan Marmok'ta olmak Bravo
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 15.06.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, ybr ile kadıköyden bir kaptırdın mı afganistana kadar tek molada gidersin. Şok oldum dalgamı geçiyon sen millet 50 rc mondial ile izmir yapıp geliyor Bravo
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 15.06.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar verdiğiniz teknik bilgi ve destek için teşekkürlerrr.... Alkışlıyorum
yardırcam yolları beklesin beni MARMOKKKKKKK Bravo
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal