Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 15.06.2007 - 13:31 Mesaj konusu: YBR 125 ile MARMOK
yaklaşık 15 gün önce motorumun başına gelen üzücü kazanın ardından motorsuz kaldım...Motor şuanda Konuş Honda Servisinde yurtdışından gelecek yedek parçayı bekliyorrr tabi parça ancak 25 haziranda servisin elinde olacakmış.. dolayısıyla haziran ayını motorsuz geçirmek ve bir çok şehirdışı aktiviteden mahrum kaldımm.. hayırlısı artık
Ancak sorun şu... bende 125 YBR var... bu motorla Bandırma üzerinden İzmir ve Datçaya MARMOK festivaline gidebilirmiyim.
Kaç Km.de mola vermeliyim..
Hız sınırım ne olmalı...vs...vs... sonuçta motor ve ben bu yola dayanabilirmiyim..
Lütfen acil yardımmm _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Tarih: 15.06.2007 - 14:08 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, Bende Ybr ile sana takılabilirim ama halen gidebileceğim kesin değil _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 15.06.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
dostum ç.kale den bizden de ybr ve mondial 125 kt ile gidecek olan bile var sen kendine güveniyorsan çok rahat gidersin allah kaza bela vermesin _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 15.06.2007 - 14:47 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, sevgili arkadaşım, ybr bu yollara çok rahat dayanır ama sen dayanabilir misin onu bilmem, selesi rahat artçı için aynı şeyler söylemek mümkün değil, tek kişi 90 ile çok çok rahat yolculuk yaparsın hatta mümkünse ön dişliyi 15 yap hem motosiklet daha az yorulur sen de daha az yorulursun çünkü 90-100 arasında motosiklet üst devirlerini çevirmeye başlıyor ve az da olsa virasyın başlıyor ama bu vibrasyon 1 saat yolculuktan sonra hissedilmeye başlanıyor. işin özü ybr o yolu çok rahat gider ama sen sürüş süresi uzun olacağı için yorulacaksın, benim zamanım yok yoksa gözümü kırpmadan çıkardım yola.
yamaha_onur, kardeşimizin dediği gibi yağını değiştir çünkü yağ değişim periyodu 3000 km, git gel 2200 km rahat yaparsın zaten biraz da orada gezsen etti neredeyse 3000 yağını değiş yolda değiştirmek zorunda kalmazsın. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 15.06.2007 - 14:47 Mesaj konusu:
gidersin.
motora bi bakım yap çıkmadan yeter. ybr ye vız gelir o yol.
benim ybr yle bir gün sabah 10 dan akşam 8 e kadar yol yapmıştım geçen sene.
1 saat kadar yemek molası ve 3-4 çay sigara molası vermiştik.
popon ağrıyabilir yalnız, benden söylemesi _________________ şadan akar / kocaeli
Tarih: 15.06.2007 - 14:50 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, vallaha ben ankara'dan cıkıyorum ybr ile 2 kişi olacağız hiç bir sorun olmaz 80 90 100 kmh yeter de artar bile
bekle MARMOK biz geliyoruz ...
bence normal şartlar altında fazlada sıkıştırmadan istediğin yere gidersin Habilim.Sonuçta 4 zamanlı bir motor yavaş mavaş ama bence sorunsuz gidersin.. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
valla benim yds sınavım olmasa kanuni hussar 125 cc scooter le gelicem ama aksilik ybr gider oyolu merak etme motoruna güven ben mondialle bi gün içinde hiç durmadan 250 km yol yaptım şehir içi ybr 1000 km bile yapar 100 km de bir mola versen 30 dk iyi olur gibi geliyor bana _________________ SCooant_07 team
ben 125 cclik motorlarla uzun yolda 100 km. 10dk. mola die duymuştum ben yrb ile gidicek olsam dayanmasını düşünmezdim ben gücenirim o motora kendin de zorlandı mola veririsin olur biter hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesin
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 15.06.2007 - 15:27 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, scooter'la gidicek olanlar var. YBR hayli hayli gider. İlle hızlı gitmen gerekmiyor ki. Önemli olan Marmok'ta olmak _________________ www.iznik.biz
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 15.06.2007 - 15:34 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, ybr ile kadıköyden bir kaptırdın mı afganistana kadar tek molada gidersin. dalgamı geçiyon sen millet 50 rc mondial ile izmir yapıp geliyor _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 15.06.2007 - 20:54 Mesaj konusu:
arkadaşlar verdiğiniz teknik bilgi ve destek için teşekkürlerrr....
yardırcam yolları beklesin beni MARMOKKKKKKK _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız