Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha ybr 125 mi yoksa tvs apache 150 mi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha ybr 125 mi yoksa tvs apache 150 mi

yamaha ybr 125 mi yoksa tvs apache 150 mi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.06.2007 - 17:51    Mesaj konusu: yamaha ybr 125 mi yoksa tvs apache 150 mi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar nihayet karneleri aldık ve inş. beklediğim motorumu kovuşucam ama yamaha ybr 125 mi tvs apache 150 mi alıcam ona karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.06.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR'yi 1 yıldır kullanıyorum 13.000 km yaptım tek sorun çıkarmadı, kurye arkadaşım 230.000 km'ye kadar rutin bakımlarının dışında birşey yapmadı, enduro gibi olmasa bile topraktada rahatlıkla gidiyor adı yeter Yamaha bu kadar laftan sonra YBR öneririm diğer makineyi bilmediğim için bişey diyemiyorum, YBR'yi al hayrını gör dua edeceksin önerenlere
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 15.06.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ybr
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 16.06.2007 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onur_s, erol88 görmesin şimdi bu başlığı direk tvs apache şöyle böyle deyip ybr al diyenlere de sataşmaya başlayacak, benden söylemesi.neyse biz soruya dönelim, iki motosiklet te gerçekten kaliteli,herşeyden önce sayacağım farklılıklar arasında asla uçurum yok,yalnız birisi direk yamaha diğeri suzukinin alt markalarından tvs, kalite bakımından markalar ortada üzerine yorum tanımam. tvs +25 cc nin vermiş olduğu üstünlükle biraz daha hızlı yalnız biraz daha fazla yakar,tvs nin sele ybr den daha kısa olduğu için iki kişilik yolculuklarda samimiyetiniz artabilir. eğer fikrin ben motosikleti alıp en az 2 sene binerim dersen tvs alabilirsin (onun dışında 125-150 cc motosiklet 2 aydan sonra kimseyi kesmez). yedek parça konusunda tvs ci arkadaşlar çok iddialı olmalarına rağmen ben kıl tüy bir parça yüzünden motorunun 2 ay serviste yatıp yurt dışından parça bekleme olayının olacağını düşünüyorum, ikinci elde tartışmasız ybr çok çok üstün sahibinden.com da aratıp görebilirsin. yani tvs nin ilk ve son sahibi olma ihtimalin yüksek. tercih senin gönlün hangisinden yanaysa onu al çünkü dediğim gibi iki motor arasında uçurum yok.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 16.06.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onur_s, arkdaşım bence tvs apache... benim 2 arkadaşımda aldı ve onlar önceden ybr 125 sürücüleriydi ve sorduğumda tvs mi ybr mi tvs diolar bende kullandım ybr arasında dağlar kadar fark var rampa ybr ye göre daha rahat cıkıo yoltutuşuda ybr ye kötü demiorum ama tvs apache daha ideal bence taş gibi motor gecen sene bende tvs wardı apache değil diğer 4 vites ters şanjımanlı ve ben ozamanda parça sorunu cekmedim cekenler varsa arkadaşlar hasan paşada aydın motora uğramalarını tavsiye ederim.... bence tvs apache Bravo
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 16.06.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım tek ve kesin cevap yamaha Bravo Bravo Bravo
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumlarınız için teşekkürler arkdaşlar. ben alacağım bu motoru en az 2 sene kullanırım sonra büyültürüm. benim için önemli olan hızı ve çekişi birde titreşimi sizce hangisi daha iyi
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.06.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl kullanacagın abaglı tvs yamahayı her turlu yer bunu unutma Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 16.06.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR ciler kaçınnn biri telle erol88 e haber vermişş yola cıkmış geLiyormuş hemen offline olun Dil çıkarıyorum sorUYa bak Delirdim tABiKide YbR
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 16.06.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiside güzel motor ama özellik olarak tvs daha iyi araştırmalarıma göre.ancak daha denemedim araştır bakalım rahatlığıda iyiyse tvs derim.şimdiden hayırlı olsun.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 16.06.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

küçük hacimli motor ikiside muhtemelen bir süre sonra değiştirmeyi düşüneceksin bence ikinci elde rahat olman için ybr.yoka ikiside kötü değil
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hay_alper_est
Üye
Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı benim durumdasın.karneyi aldık zayıf yok gözlerine inanamadı.Sıkıştırmaya başladım baskım arttı. Ben cbf 150 ybr 125 arasında kararsız kaldım sonra tvs apachede karar kıldım.Hint malları hiç te kötü değil benim düşüncem.Daha motoru almadım ama son sözü yine babam söyleyecek.Tvs daha güçlü Bravo
Başa dön
Hay_alper_est Çevrimdışı Hay_alper_est Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 16.06.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erol88 nerdesin yaaa gelde forum canlansın Delirdim Delirdim
yamahaci_kursat_59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kendi söylüyorlar biri YAMAHA biri SUZUKİ nin ALT FİRMASI suzuki gn 125 olsa tartışmaya değer ama tvs il yamaha yan yana bile gelemez tabiki de YBR
Başa dön
yamahaci_kursat_59 Çevrimdışı yamahaci_kursat_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 16.06.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle tvs diyorum gerek tasarım gerek aradaki 25 cc lik fark
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal