Tarih: 15.06.2007 - 17:51 Mesaj konusu: yamaha ybr 125 mi yoksa tvs apache 150 mi
arkadaşlar nihayet karneleri aldık ve inş. beklediğim motorumu kovuşucam ama yamaha ybr 125 mi tvs apache 150 mi alıcam ona karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum
Tarih: 15.06.2007 - 21:12 Mesaj konusu:
YBR'yi 1 yıldır kullanıyorum 13.000 km yaptım tek sorun çıkarmadı, kurye arkadaşım 230.000 km'ye kadar rutin bakımlarının dışında birşey yapmadı, enduro gibi olmasa bile topraktada rahatlıkla gidiyor adı yeter Yamaha bu kadar laftan sonra YBR öneririm diğer makineyi bilmediğim için bişey diyemiyorum, YBR'yi al hayrını gör dua edeceksin önerenlere _________________ iki tekerli bir dünya
0 rh(-)
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2044 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 16.06.2007 - 01:17 Mesaj konusu:
onur_s, erol88 görmesin şimdi bu başlığı direk tvs apache şöyle böyle deyip ybr al diyenlere de sataşmaya başlayacak, benden söylemesi.neyse biz soruya dönelim, iki motosiklet te gerçekten kaliteli,herşeyden önce sayacağım farklılıklar arasında asla uçurum yok,yalnız birisi direk yamaha diğeri suzukinin alt markalarından tvs, kalite bakımından markalar ortada üzerine yorum tanımam. tvs +25 cc nin vermiş olduğu üstünlükle biraz daha hızlı yalnız biraz daha fazla yakar,tvs nin sele ybr den daha kısa olduğu için iki kişilik yolculuklarda samimiyetiniz artabilir. eğer fikrin ben motosikleti alıp en az 2 sene binerim dersen tvs alabilirsin (onun dışında 125-150 cc motosiklet 2 aydan sonra kimseyi kesmez). yedek parça konusunda tvs ci arkadaşlar çok iddialı olmalarına rağmen ben kıl tüy bir parça yüzünden motorunun 2 ay serviste yatıp yurt dışından parça bekleme olayının olacağını düşünüyorum, ikinci elde tartışmasız ybr çok çok üstün sahibinden.com da aratıp görebilirsin. yani tvs nin ilk ve son sahibi olma ihtimalin yüksek. tercih senin gönlün hangisinden yanaysa onu al çünkü dediğim gibi iki motor arasında uçurum yok. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
onur_s, arkdaşım bence tvs apache... benim 2 arkadaşımda aldı ve onlar önceden ybr 125 sürücüleriydi ve sorduğumda tvs mi ybr mi tvs diolar bende kullandım ybr arasında dağlar kadar fark var rampa ybr ye göre daha rahat cıkıo yoltutuşuda ybr ye kötü demiorum ama tvs apache daha ideal bence taş gibi motor gecen sene bende tvs wardı apache değil diğer 4 vites ters şanjımanlı ve ben ozamanda parça sorunu cekmedim cekenler varsa arkadaşlar hasan paşada aydın motora uğramalarını tavsiye ederim.... bence tvs apache
yorumlarınız için teşekkürler arkdaşlar. ben alacağım bu motoru en az 2 sene kullanırım sonra büyültürüm. benim için önemli olan hızı ve çekişi birde titreşimi sizce hangisi daha iyi
Tarih: 16.06.2007 - 10:55 Mesaj konusu:
YBR ciler kaçınnn biri telle erol88 e haber vermişş yola cıkmış geLiyormuş hemen offline olun sorUYa bak tABiKide YbR _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Tarih: 16.06.2007 - 11:14 Mesaj konusu:
ikiside güzel motor ama özellik olarak tvs daha iyi araştırmalarıma göre.ancak daha denemedim araştır bakalım rahatlığıda iyiyse tvs derim.şimdiden hayırlı olsun. _________________
küçük hacimli motor ikiside muhtemelen bir süre sonra değiştirmeyi düşüneceksin bence ikinci elde rahat olman için ybr.yoka ikiside kötü değil _________________ HARPUT MD
Elazığ motosiklet ve motorsporları klübü
Aynı benim durumdasın.karneyi aldık zayıf yok gözlerine inanamadı.Sıkıştırmaya başladım baskım arttı. Ben cbf 150 ybr 125 arasında kararsız kaldım sonra tvs apachede karar kıldım.Hint malları hiç te kötü değil benim düşüncem.Daha motoru almadım ama son sözü yine babam söyleyecek.Tvs daha güçlü
arkadaşlar kendi söylüyorlar biri YAMAHA biri SUZUKİ nin ALT FİRMASI suzuki gn 125 olsa tartışmaya değer ama tvs il yamaha yan yana bile gelemez tabiki de YBR
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız