Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURGMAN 400 mü? HYOSUNG RT 125 mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURGMAN 400 mü? HYOSUNG RT 125 mi?

BURGMAN 400 mü? HYOSUNG RT 125 mi?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:21    Mesaj konusu: BURGMAN 400 mü? HYOSUNG RT 125 mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çok kararsızım...daha öncede rt için forum açmıştım!..saolsun bazı arkadaşlar fikir werdiler..ama şimdide aklıma yeni kasa burgman 400lük takıldı..dün akşam bordosunu gördüm bittim resmen..ne dersinizin kafam karıştı walla!!! Gülümsüyorum
Başa dön
dokar Çevrimdışı dokar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dokar, rtyi bilmiyorum ama suzuki olduğu için ve 400 lük olduğu için burgmanı tavsiye ederim Bravo
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki burgman 400 ama burda sölenenlerle karar veremezki bi insan verseydin dier topicte verirdin zaten..
Sen en iyisi kafana yatanı al Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet işte dün akşam görünce fikrim hala ortada gezio..Gülümsüyorum
şimdi hyosung rt 125'i vitesliye başlamak için düşünmüştüm..burgman 400'lüğüde vitesli gelecekte kalkıcağı için otomatik güçlü bir motor düşündüm!!...
Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dokar, o zaman ne kadar paran var onu sölede iyice bi yardımcı olsaydık olmamı Dil çıkarıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burgman 400 derim başka bişiy demem
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla para belli deil şuan ama tabi burgmanı aşmasın...he bide racing yasak Gülümsüyorum
Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dokar, vitesli alıcaksan burgman değerinde daha güzel vitesli motorlar var onları almanı tavsiye ederim ama illaki HYOSUNG RT 125 dersen her zaman burgman derim tabi bu benm fikrim herkesin zevki ayrıdır şimdiden hayırlı olsun sana..
Hee bu arada unutma paranı sadece motora yatırma tabiki arttırki korumalarınıda alabilesin..
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki.. onlarıda düşünmek lasım...çok tşk..
Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 250 düşündünmü hiç?society, kesinlikle haklısın korumasız motor olmaz olsun yaralı yüz olmuştum bakkala kadar gidiyim derken ondan çok iyi biliyorum Üzgünüm
Başa dön
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten korumasız motor kullanmak kadar cahilce bişey yok!!!
Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dokar, mesajımı iyi okumadın sanırım cbf 250 demiştim niye onu düşünmüyorsun daha bu gün bi ablamızla tanıştım istanbuldan düzceye gelmiş çok memnundu motorundan?
Başa dön
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyr okudum sonra korumaya atlamışsınız o yüzden bende o konuya geçtim..walla şöle bi durum war ben yuwarlak far motorlardan pek hoşlanmıyorum..tamam rt ninde farı öle değiştirmeyi düşüyordum..ama cbf250yede baktım içime sinmemişti..
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne kadar Saçma bi soru birisi Vitesli birisi otomatik birisi 125 cc birisi 400cc Allah'ım soru sorarken düzgün sorun almıcaksınız Bari Kandırın En Azından!
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dokar, yanlış anlama sana yardımcı olmaya çalışıyorum motorsuzluk nasılsır biliyorum Üzgünüm şey gibi oldu bu nie okumadın benim mesaljımı nasıl okumazsın gibi Delirdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal