Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şehit Yarbay için yapılan törenden görüntüler..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şehit Yarbay için yapılan törenden görüntüler..

Şehit Yarbay için yapılan törenden görüntüler..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 16.06.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Şehit Yarbay için yapılan törenden görüntüler.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten harika bir anma töreniydi.O sıcağa rağmen kilometrelerce yol gittik.95 km yol yapmışım,ama gerçekten değerdi.Anlamlı ve güzel bir etkinlik oldu.Ayrıca insanların tepkileri mutluluk vericiydi.Kornalarla bize eşlik edenler,gülümseyip el sallayanlar,görüntü alanlar... Motorcu kimliğimiz açısından da çok güzel bir yol katettik bugün.Polislerin eşlik etmesi,bizim için yollardaki araçları durdurup kolaylık sağlaması da gerçekten tebrik edilesi bir hareketti Alkışlıyorum Açıkçası üzücü durumlar da vardı.Biri bir arkadaşımız arkadan bir arabanın hafif dürtmesiyle dengesini kaybedip düştü.Ama ne motorda ne de onda birşey yok.Tekrar geçmiş olsun.Diğeri ise,burada klavye başında atıp tutan kişileri orada görememiz oldu.Bu kadar çok sitede duyuru olmasına rağmen,katılım gerçekten azdı.Sağlık olsun diyelim.Katılan ve ruhen yanımızda olan herkese teşekkürler Bravo (Video çekmeyi unutmuşum,ana haberden görüntülediğim kalitesi kötü bir video ekleyeceğim.En azından fikir olarak yardımcı olacaktır)

İşte benim fotoğraf makinama yansıyan kareler...

Yavaş yavaş toplanmaya başlıyoruz...

Sağda gördüğünüz mavi t-shirt lü kişi Show Haber kameramanı,tam bizimkileri çekeceğim dikildi önüme.Ortaya çıkan kare bu oldu Gülümsüyorum

Dolmabahçe'ye geldik.. 10 dk dinlenme molası...

Buradan itibaren Şişli Belediyesi'ne ait bir otobüs de bize eşlik ediyor.Yol boyunca marşlar çalınıyor.

Ve şehitlikteyiz...

Dualar edildi,saygı duruşunda bulunuldu.İstiklal Marşı okundu ve artık yavaş yavaş evlerimize dönüyoruz...

Video henüz hazır değil,en kısa zamanda paylaşacağım Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eidyllion
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alm-İst

MesajTarih: 16.06.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşımın için teşekkür Selcan, güzel, anlamlı bir etkinlik... Keşke katılımda fazla olsaydı ama sağlık olsun böyle de güzel ve anlamlı mesajlar verdiniz... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
eidyllion Çevrimdışı eidyllion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 16.06.2007 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şehitlerimiz nur içinde yatsınlar.ruhları şad olsun
katılan tüm arkadaşlar allah sizden razı olsun, sizlerle gurur duydum.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 16.06.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tşk ederim paylaşım için emeğine sağlık arkadaşım Bravo
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 16.06.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR selcancım ellerine sağlık. güzel kareler yakalamışsın. bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. katılımın daha fazla olmasını beklerdim İstemiyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 16.06.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruhuyla,motoruyla orada olan tüm motordelilerine ve bu katılıma vesile olan herkese sonsuz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 16.06.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılan katılmayan ama benim gibi ruhen ve gönül itibari ile sizlerle beraber olan herkese teşekkürlerimi bir borç biliyorum.Çok anlamlı ve güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan için nöbet tutan, sınırda tarama yapan bütün güvenlik kuvvetlerimizede Allah yardımcı olsun.Onlar olmasa bizler rahat uyuyamayız.
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pLacebo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 16.06.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelımeyle super... Alkışlıyorum
Başa dön
pLacebo Çevrimdışı pLacebo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 17.06.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

terörü yine lanetleniyozur. Allah belalarını kısa sürede werir inşallah

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.06.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, oncelikle sana cani gonulden katiliyorum arkadaşım.
Klavye başında cengaverlik yapmak kolay.
Ayırca Video icin de tesekkur ederim. Kendimide izlemiş oldum Gülümsüyorum
ShowTV nin Sitesinden kaliteli izlemeniz icin :
http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/160607/motor.wmv&btype=IEWMPobj

alnımızın akı ile Şehitlerimizin için SAYGI KORTEJ imizi tamamladık.
Gelen, katılan tum motosiklet severlere teşekkurler.

Neymiş, demek ki isteynice bir şeyler yapılabiliyormuş. Öküz altında buzağı arayacağımıza, sorunlarımızın bir ucundan birilerii her zaman tutsa , elini uzatsa herşey daha güzel olacak.

Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Bizleri en cok etkileyen. 3 gun once şehit olan askerin babasınında şehitlikte ki hali idi.

Sevgilerimle,
Aşkın KAYMAZ

sözlerin tükendiği, tesellinin kar etmediği anlar. cok uzgunumm

Diger fotograflar.

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536

En son thenutcracker tarafından 17.06.2007 - 09:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 17.06.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, ım ve thenutcracker, ellerinize ,yüreğinize ,emeğinize sağlık ..Kalpleri vatan sevgisi için atan herkesin yüreğine sağlık.Katılım gösteren duyarlı arkadaşlara da teşekkürler.Terörün bir an önce durmasını dilerim..

Alkışlıyorum
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 17.06.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thenutcracker Harika pozlar yakalanmış.Ben de sayende kortejde kendimi gördüm...
Kendi adıma zahmetin için teşekkürler... Bravo
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.06.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraf ve videoları ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim akşam izleyememiştim haberlerde.

Sadece benim tanıdığım md'den çok az insan gördüm bir elin parmaklarını geçmez, sonra da yazıklar olsun dedim.

Neyse, bir ara şehitlikte gezerken, baktım bi mezarın başında genç bir kız ve çocuk, bi baktım yanlarındayım, bi baktım şehidin mezarını çapalıyorum, bi baktım mezarını yıkıyoruz, bi baktım veda şeklinde "Tekrar başınız sağolsun" diyorum ve sonra bir kez daha baktım ki eve dönüyorum...
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 17.06.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.showtvnet.com/asx/SAloneHaber.asp?product=/160607/motor.wmv

haberlerdeki yerimiz..
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel toplantı olmuş serseri gözüyle baktıkları motorcuların ne kadar hassas kişiler olduklarını göstermişiniz hepinizi kutlarım hepinize teşekkürler arkadaşlar. bende orada olmayı çok isterdim haberlerde izledim zira o gün için ankaradaydım , bende kıbrıs gazisi biri olarak katılmak çok isterdim tüm orada bulunan arkadaşlara yürekten teşekkür ederim şehitlerimiz nur içinde yatsınlar rahat uyusunlar bizler her zaman bu vatan için varız ve hazırız ..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal