Kayıt: Jan 11, 2005 Mesajlar: 588 Nereden: Istanbul - Maltepe
Tarih: 18.06.2007 - 08:36 Mesaj konusu: Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)
Haftasonu hava guzel olunca, gezelim dedik ve favori yollarımızdan olan, "Mollafenari - Teke - Agva" parkuru ile 230 km. lik Agva gezisi yaptik. Bu gezi ile de rodajimi tamamlamis oldum. Motorum 3 haftada 1800 km.ye geldi nihayet, artik rodaj kabusu yok
Mollafenari'de benzin ve dinlenme molası veriyoruz.
Ona kırmızı pek yakısıyor...
Daha coook daglar, taslar gezecegiz insallah birlikte.
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 18.06.2007 - 09:31 Mesaj konusu:
Sizlerle Poyrazlar Gölü Festivalinde tanışmıştık, çok da memnun olduk arkadaşlar.. MD adına güzel tezahurat yapmıştınız Gezilerinizi takip edeceğiz. Keyfiniz bol yolunuz açık olsun. Paylaşımınız için teşekkürler. _________________ 0 rh+
cok tatlı kareler uzun yollar diliyorum dostum gezilerinizin devamını takipetmek istiyorum ..... _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
beyazs, harika bir haftasonu gezisi yapmışssınız, ağva benimde çok sevdiğim ve sık gittiğim bir yerdir... geçtiğiniz yolların her metrekaresinde benim izim vardır... resimlere bakınca anılar gözümde canlandı birden
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız