Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 18.06.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haftasonu hava guzel olunca, gezelim dedik ve favori yollarımızdan olan, "Mollafenari - Teke - Agva" parkuru ile 230 km. lik Agva gezisi yaptik. Bu gezi ile de rodajimi tamamlamis oldum. Motorum 3 haftada 1800 km.ye geldi nihayet, artik rodaj kabusu yok Bravo

Mollafenari'de benzin ve dinlenme molası veriyoruz.

Ona kırmızı pek yakısıyor...

Daha coook daglar, taslar gezecegiz insallah birlikte.

Bu da kardesimiz, YBR 125 Gülümsüyorum

Tü tüü maşallah.

Hayatta ki iki aşkım.. Gülümsüyorum

Uzun bir yol sonrası, Agva'dayiz.

Nehir kenari, yemek keyfi..

Degisik bir enstantane..

Artık donüş zamanı

Akşam güneşi güzele gelirmiş Dil çıkarıyorum

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OMEN666
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.06.2007 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayagina eline saglik beyaz kardessim Bravo
Başa dön
OMEN666 Çevrimdışı OMEN666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.06.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş rodaj tamamlamanda cabası.nice 1800 kmler motorunla..
Başa dön
Bosphorus_31 Çevrimdışı Bosphorus_31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 18.06.2007 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motorunla Allah daha çok yollar yapmayı nasip etsin. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileği ile.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 18.06.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gezi olmuş =)
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 18.06.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizlerle Poyrazlar Gölü Festivalinde tanışmıştık, çok da memnun olduk arkadaşlar.. MD adına güzel tezahurat yapmıştınız Göz kırpıyorum Gezilerinizi takip edeceğiz. Keyfiniz bol yolunuz açık olsun. Paylaşımınız için teşekkürler.
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 18.06.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş kardeş biraz ybr250 den bahsedermisin nasıl performansı memnunmusun?
WeisserTiger Çevrimdışı WeisserTiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 18.06.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WeisserTiger,

Sagolasin. Rodaj bittigi icin biraz basiim dedim. 2 kisi, 8000 devir 140 km. hıza ulastık max. Ataklık olarak cok tatmin edici, ozellikle sollamalarda cok faydasını goruyorum.

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.06.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok tatlı kareler Bravo uzun yollar diliyorum dostum gezilerinizin devamını takipetmek istiyorum ..... Alkışlıyorum
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 18.06.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ne soylenebilir ki kesinlikle cok eglenmisiniz bellliki neyse mutluluklarinizin dewamini dilerim
Delirdim Delirdim
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs, harika bir haftasonu gezisi yapmışssınız, ağva benimde çok sevdiğim ve sık gittiğim bir yerdir... geçtiğiniz yolların her metrekaresinde benim izim vardır... resimlere bakınca anılar gözümde canlandı birden Gülümsüyorum

umarım birdahaki sefere karşılaşırıs Bravo
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 18.06.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika oluş tebrikler Alkışlıyorum Bravo
daha nice kazasız belasız gezilere Bravo
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.06.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezinizde motorunda güzelmiş. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 18.06.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rdajıda tamamlamışsın arkadaşım nediyelim allah kazabela vermesinnnnnnnnnnnn Dans Dans
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karizmabrk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.06.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motorun hayırlı olsun.kazasız-belasız sürüşler dilerim... Gülümsüyorum

.......:::::::Kazasız sürüşler dilerim:::::::.......
Başa dön
karizmabrk Çevrimdışı karizmabrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal