Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA MD BU AKŞAM VİTAMİNDEYİZ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA MD BU AKŞAM VİTAMİNDEYİZ...

BURSA MD BU AKŞAM VİTAMİNDEYİZ...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:32    Mesaj konusu: BURSA MD BU AKŞAM VİTAMİNDEYİZ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zamanki gibi bu akşamda vitamin cafede buluşuyoruz...

bu akşam süper bir toplantı olacak..

gemlik md yi misafir edeceğiz aynı zamanda...

tüm arkadaşlarımız davetlidir....

buluşma yeri : VİTAMİN CAFE AİLE ÇAY BAHÇESİ ( kültürparka reşat oyal kapısından girince tam karşıda sağda )

buluşma saati : 20 :00 den itibaren
..

buluşma sonrası ufak bir şehir turu atacağız...görüşmek üzere

saygılarımla ,

samet yıldız

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, en yakın zamanda yanınızdayım düzcedeyim şimdi sınavım fena geçmedi motor işindede gelişmeler var bundansonra bursada olduğum sürece bütüm toplantılarda yanınızda olmaya çalışcam size iyi eğlenceler Bravo
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olum samet kımler gelıyor ne ıs bursada patlama fılan olmus ben gelmem patlatırlar fılan orayıda Dil çıkarıyorum
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne patlaması yaa Üzgünüm ben gittim dayanamamış bursa Bravo (cidden açıklasanıza neresi patlamış Şok oldum )

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

samet olm ben düzcedeyim bilmiodm cidden bişey mi oldu ne patlaması Üzgünüm

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

samet olm ben düzcedeyim bilmiodm cidden bişey mi oldu ne patlaması Üzgünüm
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 19.06.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa Md ye benide alın Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkezi bekleriz belki gelemeyebilirim
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.06.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, resat oyal kapısından gırınce tam olarak nerde acaba bende gelebılırmıyım benım motorum yok amaaa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
bol foto beklıyoruz samett Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 19.06.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukus,

Alıntı:

samet olm ben düzcedeyim

arkadaşım kelimelerine dikkat edersen memnun olurum . Bravo en yakın zamanda tanışmak dileğiyle.. Bravo

HiRi, arkadaşım hoşgeldin memnuniyetle aramıza alırız tabiki bekliyoruz toplantılara görüşmek dileğiyle...

matrixilkermd, arkadaşlar bu arada ilker toplantıya ve topice ilk dalma adamı olarak yılın ödülüne layık görüldü Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum hediyen haftaya.. Delirdim Delirdim

10UR1, onur abi ben seni kapıda kırmızı halıyla karşılarım abi istersen bursa girişinde .. başım üstünde yeriniz var.... Bravo

ewet arkadaşlar çok güzel bir akşam oldu .enes kardeşimizi photographer ilan ettik bu gece Alkışlıyorum

fotoğrafları enes arkadaşımız ekliyecek az sonra..

gelen herkeze teşekkür ederiz özellikle aramıza yeni katılan HÜSEYİN abimize katılımlarının daim olması dileğimle hüseyin abi .... Bravo
Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, saol ya davet edilmek guzel inş yakında sizlerle olucam .. Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.06.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım iyi eğlenceler bursa md fotolarınızı bekliyorum Allah muhabbetinizi bozmasın
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.06.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eğlenceler arkadaşlar...Ortamınız şenlikli olsun Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk.. Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal