bu mesajı yazmayı daha önce tasarlamıştım. tam 26 nisanda yazacaktım. ancak bütün olaylar üstüste gelince biraz gecikti. burada size başımdan geçen hikayelerden kısaca bahsedeceğim.
aceba diyorum bu benim hayatımın bir dönüm noktası mı, yoksa Allah'ın bir işareti mi?
şöyle kısaca başıma geçenlere bir göz atalım ne dersiniz
26 nisan 2005 tarihinde MD ye üye oldum. aynı zamanda bu tarih, vespamla ilk kez buluştuğum tarih olduğundan benim için çok önemli. aradan kocaman 2 sene geçti. küskünlükler, barışmalar, üzülmeler, sevinmeler.. beraber geçirdiğimiz kocaman 2 YIL!! kazandığım arkadaşlıklar, başımdan geçen olaylar, aldığım dersler..
2 yıl içinde vespamla tam 20000km yaptım. uzun yollara gittik beraber, toplaşmalarda tanıştık, herşey çok güzeldi
26 nisan 2007 benim için önemli bir tarih idi. vespamla tanışmamızın ve MD ye üyeliğimin 2. senesini dolduruyordum. yani benim motosiklet hayatımın başlangıcı ve vespamın doğum günüydü.. ama bugün çok acı bir olay yaşandı.
izmirli MDlerle tanışmak için gittiğim izmirde bir trafik kazası geçirdik. geçirdiğim ilk ciddi kaza , ilk sakatlanışım, ilk hastaneye yatışım ve en acısı da YOL ARKADAŞIMI KAYBEDİŞİM... evet bugün aynı zamanda kamberhan Erhan'ı kaybettik..
aceba diyorum, bu bana Tanrı'nın bir işareti mi? motosiklet hayatımın tam 2.senesini doldurduğum bugünde böyle acı olayların yaşanması ile aceba bana anlatılmak istenen neydi?
sanırım bu tarih, 2.şansımı kazandığım tarihti.. ölümden döndüğüm, hayatımın bağışlandığı ve hayata yeniden başlamam için bir şans daha verildiği tarihti..
bugünde yanımda olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. ayrıca Erhan'ın ailesine de tekrar baş sağlığı diliyorum.
şimdi kısaca bu zaman zarfı içerisinde başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istiyorum, yazılarımın uzun olması gözünüzü korkutmasın, çok akıcı bir uslüpla yazmışım:
aceba diyorum bunca olaydan çıkan sonuç 'benim şanssız olduğum' mu?
arkadaşlar ben gerçekten şanslı mıyım şanssız mıyım?
sanırım böyle olaylar başıma geldiği için şanssız, hayatım bağışlandığı için şanslı bir insanım.
arkadaşlar hayatınızın , sevdiklerinizin ve en önemlisi sağlığınızın kıymetini bilin. benim gibi ikinci bir şansa sahip olamayabilirsiniz _________________
ANY 21
bence bu kadar büyük bir kazadan sağ olarak kurtulman bile büyük bir şans. (allah tarafından sana tanınan )
asıl önemli olan senin hala dimdik ayakta ve motor üzerinde olabilmen ve tabi bizlerle birlikte aynı ortamı paylaşabilmen. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
anicik, sayende biraz nostalji yaşadık. Geçmiş konulara bakınca eski yüzleri görmek güzel geldi.
Meğersem ne kadar insan MD den uzaklaşmış. Özler oldum eski günleri..
anicik, bundan sonra herşey istediğin gibi yolunda gider,hayatında çok talhsiz günler yaşamışın
ekamba'nın dediği gibi belki tek bir kredin kaldı _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 19.06.2007 - 17:32 Mesaj konusu:
Lowflyer inan ben de eski sayfaları karıştırınca ne insanlar varmış eskilerden, şimdi kimbilir neredeler.. ne güzel günlerdi onlar
bu arada arkadaşlar sağolun.bu topiği geçmiş olsun dilekleriniz için açmadım zaten yeterince geçmiş olsun topiği açılmış, sadece bunca seneler içerisinde başıma gelenleri derleyip topladım ve sizinle paylaşmak istedim..
hepsi birer fıkra gibi (son olanlar hariç).
hepsini okumanızı isterim. gerçekten sıkılmayacaksınız çünkü.. _________________
ANY 21
öncelikle site de olmadığım zaman içersindeki kayıp ve kazalar geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Beni tanıyan tanır, sitenin en çok kaza yapan adamı olarak siteye girmediğim (karıştırmayın) 3 senelik zamanda tek bir kazamın olmayışı suçu direk MD ye atışım oldu (surat uyarı uzerine konulmuştur, yazılarımdaki amaç polemiğe girmek sorun yaratmak değil ortamı pekiştirmektir) , ben hep iyi motorcuymuşum da sizin yuzunuzden kaza yapmışım gibi (deneyin çok eğlenceli suçu başkasına atmak).
Anicik çok geçmiş olsun, motorumuz uzerinde olduğumuz sürece yaşarız zaten gerisinde sadece zaman öldürürüz.
Saygılar...
En son 608 tarafından 19.06.2007 - 17:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 19.06.2007 - 17:44 Mesaj konusu:
acısıyla,tatlısıyla hayat her zaman güzel.bugün bu mesajı yazabiliyorsan demektir ki çok şanslısın.geçirdiğin onca olaydan ve özellikle son kazadan sonra şükredip yola devam etmelisin.
Tarih: 19.06.2007 - 18:00 Mesaj konusu:
Ani geçmiş yaşanıyo acısıyla tatlısıyla geride kalıyor. Belirli bir km yolumuz var, hedef o yolu en iyi en mutlu şekilde tamamlayabilmek. İster şanssızlık de, ister kötü kader, bize sağlanmış olan hayatı en güzel şekliyle yaşamalıyız. Kimseyi kırmadan, incitmeden. En önemli servet sağlığımız, kıymetini iyi bilmek gerekir.
ani slm ben baris hoca artik isvicre de yasiyorum ama md yi yakindan takip ediyorum yazini okudum motorada binemiyorum saten daha buralarda durumum cok kotu optum cnm
Tarih: 19.06.2007 - 18:12 Mesaj konusu:
anicik, cok güzel bir topic acmışsın bence, sırayla ilk 3 'e baktım ve birde reşit olduguna dair actıgın topici okudum coook keyif aldım ; ) sonlara dogru acmıs oldugun topiclere bilerek bakmadım...seni tanımıyorum yorumlarının dışında ama akıllı ve cok renkli bir bayana benziyorsun umarım ömrün boyunca şanslı ve kıpır kıpır olursun _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 19.06.2007 - 18:35 Mesaj konusu:
Ani cok yakın tarihlerde üzücü kazalar yaşadık ve ikimizde 2, şansımızı kullanıyoruz önemli olan yaşanılanlara isyan etmemek ve şükretmek...sende böyle düşünüyorsun zaten,yaşadıkların kafanı durmadan kurcalıyor tahmin edebiyorum ve her gün acaba?diyorsun kendi kendine,aynısını bende yaşıyorum neyse fazla uzatmayayım bu senin şanssızlığın değil bence,olacağı varmış diye düşünmelisin _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız