Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sepetli Hayabusa ( side car )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sepetli Hayabusa ( side car )

Sepetli Hayabusa ( side car )
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Sizce nasıl olmuş?
+1
56%
 56%  [ 14 ]
+2
4%
 4%  [ 1 ]
+3
0%
 0%  [ 0 ]
+4
0%
 0%  [ 0 ]
+5
4%
 4%  [ 1 ]
+6
4%
 4%  [ 1 ]
+7
8%
 8%  [ 2 ]
+8
8%
 8%  [ 2 ]
+9
16%
 16%  [ 4 ]
Toplam Oylar : 25

Yazar Mesaj
kraljames
Üye
Üye

Nereden: Elazığ

MesajTarih: 20.06.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Sepetli Hayabusa ( side car ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar önceden verildiyse özür dilerim.Bi de ikinci resimdeki kemerlere falan dikkat.Bence çok saçma olmuşlar ön lastik falan... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Emeğe saygı presnsibinden ankete eksi değerler verilmemiştir...

Başa dön
kraljames Çevrimdışı kraljames Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 20.06.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir tek ön lastik işi bozuyor onun haricinde harika olmuş Gülümsüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 20.06.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya olmamış beeeeeeeeee
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kraljames
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercnk sen Elazığda mısın?Avatardaki hüsnü abinin hayabusasına beniziyo

Başa dön
kraljames Çevrimdışı kraljames Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 20.06.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sepetli hayabusamı olur lan hadi İJ olsa nese
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Yamaha-TDM
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 20.06.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Amam Bence Biraz Saçma
Başa dön
Yamaha-TDM Çevrimdışı Yamaha-TDM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 20.06.2007 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

millet ne yapacağını şaşırdı :S Şok oldum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 20.06.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön lastik ne ölee yaa çok iğrenç Beğenmedim

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kraljames
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b topicte yazılan ve yazılacak olan resimle ilgili iğren gıcık vb...gibi mesajların hemısına katılıyorum...

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 20.06.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş yan tarafta bide direksiyon olsa kışında içerden kullansak tam süper olur ama dimi Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 20.06.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa nın şerefi kaymış peahh.hiç olmamış. İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 20.06.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pek güzel değil ama farlılık olmuş p<ylaşım için sağol Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.06.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

garip Göz kırpıyorum
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 20.06.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne böle yaa adam araba lastigi takmış hiç olmamıs bence yinede paylasım için teşekkürler
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 20.06.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusayla tüp su neyinmi dağıtacaklar motorun içine etmişler
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal