Bu ayın 29 unda İstanbulda olacagım ve ilk toplantıda katılmak istiyorum.
Geçen sene Hakan abininde katıldıgı hatta NTV televizyonuna çıktıgımız buluşmada yer almıştım.
Bu senede inşallah katılmayı düşünüyorum.
Ben buluşma tarihini ve yakından takip edecegim.
Eger bulamaz kaybolursam yardımcı olursunuz heralde _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 21.06.2007 - 12:15 Mesaj konusu:
SGOR, abi tamam kızma Sırada İzmir Ankara ve Konya diye hesapladım.Oraya Agustosun 15 den sonra ugrayacam.
Sizleri görmesem olmaz zaten.gelip felekten bir gece çalacaz zaten _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Tarih: 21.06.2007 - 13:17 Mesaj konusu:
Rüzgar eğer kalıcak yer sorunun varsa yardımcı olabilirim bu konu hakkında. Madem geliceksin misafir olarak sıkıntı çekmeni istemem _________________ ßen Raptim çok mantık teptim hiç değiL Heptim, Koyu Karamsar Renktim, Velhasıl Çiftesinde pektim, ßinlercesine kar$ı yektim..
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 21.06.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
Srad, teşekkürler arkadaşım çok sagol.kalacak yerim var ama buluşma yerinde zorlanıyorum...Bir şekilde onuda ayarlarız. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
RüzGaR, şimdiden hoş geldin sefalar getirdin anadolu ve avrupa olmak üzere her iki toplantıyada katılırsın inşallah.
haftasonları yapılan pikniklere de gidersin gelmişken bunları kacırma sadece bir toplantıyla olmaz.
ayın 29 de serapz arkadasımızın dogum günü de var hehe
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız