Arkadaşlar int üzerinden motosiklet aksesuarı alıcam öyle piyasasını dolaşacak vaktimde yoksizce şu site güvenilirmi http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=179 birde ürün detayları yazan bölümden Beden ölçümü ile ilgili bilgiler girdiğinizde bedeninize olan ölçüsünüde bulabiliyorsunuz sizce net üzerinden alayımmı
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4021 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 22.06.2007 - 20:08 Mesaj konusu:
güvenle alışveriş yapabilirsin o siteden,ayrıca ist'da oturuyosan piyasayı dolaşmana gerek yok,sirkeci'ye gidip yarm saatini ayırarak uygun fiyata alışveriş yapabilirsin
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 22.06.2007 - 20:10 Mesaj konusu:
ben net üzerinden mp4 player aldım abi sony die seviniodum bi geldi içini açamıorum neyse 1 saatte şarj gidiodu kafam bozuldu içini bi açtım ne sony yazıo nede başka bişey kolpa chipli bi dandikten mp4 player mış güvenilir se al yani... _________________ :P
peki fiyat olarak sirkecimi daha uygun yoksa bu sitemi bide sirkecinin neresinde
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
birde arkadaşlar kask alıcamda duydugum kadarıyla kaskların uretımden 2 yıl sonra değiştirilmesi tavsiye edliyormuş sizde bu konuya rivayet edip 2 yılda 1 değiştiriyormusunuz yoksa 5 sene kullanıyormusunuz 1 kaskı sirkecideki yeri tarif edinde oraya gideyim neresinde
Arkadaşlar int üzerinden motosiklet aksesuarı alıcam öyle piyasasını dolaşacak vaktimde yoksizce şu site güvenilirmi http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=179 birde ürün detayları yazan bölümden Beden ölçümü ile ilgili bilgiler girdiğinizde bedeninize olan ölçüsünüde bulabiliyorsunuz sizce net üzerinden alayımmı
siteyi boşverde mekana gitsen bu kişileri yakından tanısan ne kadar şanslı bir müşteri olduğunu anlarsın...buradaki arkadaşlar 1 baba ve 3 kardeş olurlar...kardeşlerin hepsi birbirinden mükemmel insanlardır...mont çanta ve aksesuarlarımın hepsini onlardan aldım...git bi çaylarını iç...Okmeydanı Darülaceze yanında itfaiye karşısında...referenası ve kefilleri bizzat benim...numaram 537 335 22 33
kesinlikle mükemmel samimi esnaf...asla kazık nedir bilmezler... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 22.06.2007 - 20:36 Mesaj konusu:
TIGERSHARK demiş ki:
peki fiyat olarak sirkecimi daha uygun yoksa bu sitemi bide sirkecinin neresinde
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
birde arkadaşlar kask alıcamda duydugum kadarıyla kaskların uretımden 2 yıl sonra değiştirilmesi tavsiye edliyormuş sizde bu konuya rivayet edip 2 yılda 1 değiştiriyormusunuz yoksa 5 sene kullanıyormusunuz 1 kaskı sirkecideki yeri tarif edinde oraya gideyim neresinde
Sirkeciye uğrama bence...daha ucuzunu derken 5-10 lira eksiğini bulursun...Sirkeci esnafı genelde müşteriyle yüzeysel ilgilenir...ilgi alaka zaman sabır istiyorsan Feyizoğlu 1 numara...Sirkecide montu kaskı kurcalayım dersin denemek istersin yan gözle bakarlar sana...almayacağını hissettiği an alakayı keser...alıyosan al gibilerden tribe grililir...önemli olan işçi ile değil patronla muhabbet ve alakadır... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız