Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fikrinizi belirtin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fikrinizi belirtin

Fikrinizi belirtin
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Fikrinizi belirtin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar int üzerinden motosiklet aksesuarı alıcam öyle piyasasını dolaşacak vaktimde yoksizce şu site güvenilirmi http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=179 birde ürün detayları yazan bölümden Beden ölçümü ile ilgili bilgiler girdiğinizde bedeninize olan ölçüsünüde bulabiliyorsunuz sizce net üzerinden alayımmı
Başa dön
TIGERSHARK Çevrimdışı TIGERSHARK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 22.06.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güvenilir Bir yer Diye biliyorum çok büyük bi mağazaları var
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 22.06.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TIGERSHARK, kesinlikle güvenilir sitedir. ben milyarlık alışveriş yaptım...no problem Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence şaşma hemen al en hızlı desem yalan olmaz çok iyi bir sitedir
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi ki güvenilir bir sitedir.
Ayrıca paranoyak arkadaşlar gidip dükkanlarından bizzatta satın alabilirler dilediklerini Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güvenle alışveriş yapabilirsin o siteden,ayrıca ist'da oturuyosan piyasayı dolaşmana gerek yok,sirkeci'ye gidip yarm saatini ayırarak uygun fiyata alışveriş yapabilirsin
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güvenilir tabiki hemen al Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben net üzerinden mp4 player aldım abi sony die seviniodum bi geldi içini açamıorum neyse 1 saatte şarj gidiodu kafam bozuldu içini bi açtım ne sony yazıo nede başka bişey kolpa chipli bi dandikten mp4 player mış güvenilir se al yani...
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı ürünleri sirkeci honda özen de de bulabilirsin hangisi yakın olursa ona git ben özenden almıştım sirkeciden
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki fiyat olarak sirkecimi daha uygun yoksa bu sitemi bide sirkecinin neresinde

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

birde arkadaşlar kask alıcamda duydugum kadarıyla kaskların uretımden 2 yıl sonra değiştirilmesi tavsiye edliyormuş sizde bu konuya rivayet edip 2 yılda 1 değiştiriyormusunuz yoksa 5 sene kullanıyormusunuz 1 kaskı sirkecideki yeri tarif edinde oraya gideyim neresinde
Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Re: Fikrinizi belirtin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TIGERSHARK demiş ki:
Arkadaşlar int üzerinden motosiklet aksesuarı alıcam öyle piyasasını dolaşacak vaktimde yoksizce şu site güvenilirmi http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=179 birde ürün detayları yazan bölümden Beden ölçümü ile ilgili bilgiler girdiğinizde bedeninize olan ölçüsünüde bulabiliyorsunuz sizce net üzerinden alayımmı

siteyi boşverde mekana gitsen bu kişileri yakından tanısan ne kadar şanslı bir müşteri olduğunu anlarsın...buradaki arkadaşlar 1 baba ve 3 kardeş olurlar...kardeşlerin hepsi birbirinden mükemmel insanlardır...mont çanta ve aksesuarlarımın hepsini onlardan aldım...git bi çaylarını iç...Okmeydanı Darülaceze yanında itfaiye karşısında...referenası ve kefilleri bizzat benim...numaram 537 335 22 33

kesinlikle mükemmel samimi esnaf...asla kazık nedir bilmezler...
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla siz olumlu yazılar yazmışsınız güvenimi arttırdınız sağolun bide sirkecideki bu mekan nerede
Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TIGERSHARK demiş ki:
peki fiyat olarak sirkecimi daha uygun yoksa bu sitemi bide sirkecinin neresinde

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

birde arkadaşlar kask alıcamda duydugum kadarıyla kaskların uretımden 2 yıl sonra değiştirilmesi tavsiye edliyormuş sizde bu konuya rivayet edip 2 yılda 1 değiştiriyormusunuz yoksa 5 sene kullanıyormusunuz 1 kaskı sirkecideki yeri tarif edinde oraya gideyim neresinde

Sirkeciye uğrama bence...daha ucuzunu derken 5-10 lira eksiğini bulursun...Sirkeci esnafı genelde müşteriyle yüzeysel ilgilenir...ilgi alaka zaman sabır istiyorsan Feyizoğlu 1 numara...Sirkecide montu kaskı kurcalayım dersin denemek istersin yan gözle bakarlar sana...almayacağını hissettiği an alakayı keser...alıyosan al gibilerden tribe grililir...önemli olan işçi ile değil patronla muhabbet ve alakadır...
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladım sağolun arkadaşlar
Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TIGERSHARK demiş ki:
valla siz olumlu yazılar yazmışsınız güvenimi arttırdınız sağolun bide sirkecideki bu mekan nerede

internet alışverişlerine nedense hep önyargım vardır...sanal dolabdırıcılıktan korkarım...bence alışverişi dükkandan yap...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal