Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Taş Fırınlar bu defa da ayla'ya baskın yaptı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Taş Fırınlar bu defa da ayla'ya baskın yaptı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 03:00    Mesaj konusu: Taş Fırınlar bu defa da ayla'ya baskın yaptı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni üyelerimizden , aktif motor kullanıcısı olduğunu öğrendiğimiz ayla ablamız , daha önce gördüğü olumsuz manzaralar (düşük model motor horlanması olayı) karşısında toplantı-buluşma-gezi organizasyonlarına pek sıcak bakmıyordu. Bu durumu öğrendiğimiz anda, taş fırın ekibi kaynaşma ve kazandırma faaliyetlerine başladı. Öncelikli planımız ,ayla ablamızı yerinde ziyaret ve pazar günkü ayazma gezimize ikna etmekti. Bu sebeple cumartesi öğlen mecidiyeköy de buluştuk. Ayla ablamıza ve tabii kendimizide düşünerekten çok güzel neli olduğunu hatırlayamadığım ,bir adamın yeyipte doyamayacağı pastalardan 1 adet aldık. Doğru çalıştığı sigorta firmasına giderek (axo oyak olduğunu belirtmeyelim reklam olmasın) baskınımızı gerçekleştirdik. Umarım kendisini ve mesai arkadaşlarını rahatsız etmemişizdir.
İşte Taş Fırınların Ayla Ablası; kendisi şu an çalışıyormuş rolü yapıyor 8) nerden çıktı bu adamlar allah allah ne yapcaz şimdi hakkattende geldiler diye de düşünüyor
:md:

Bu kesin ; eyvah adamlar soyundu dökündü, şimdi gitmez bunlar kolay kolay ya patron gelirse ...... bakışı aksine inanmam valla Ağlıyorum

aldığımız pastayı nispet yaparcasına makineye doğrultuyor cık cık cık cık Çok gülüyorum Çok gülüyorum biz hiç pastıyada göster demedik 8)

Yoğun istek üzerine üzerime döktüğüm çay sonrası çekilmiş bir foto sankim dünyada bir çolak ben varım Üzgünüm

Ve hazin olay o güzelim pastadan sadece ufacık incecik bir dilim yiyebildik onada şükür ya ben evde yerim deseydi Bravo yada bir dilimi 3e bölseydi Şok oldum

Forumlardaki son durumlar inceleniyor

ve mutlu son veda anı ,yarın buluşana kadar....

Şimdi şaka bir yana bu günkü ayazma gezimizde de bizi yalnız bırakmayan ayla ablamız güleryüzlü sıcakkanlı espirili ve olgun kişiliyle gönlümüze taht kurdu. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Ayrıca kendisi oldukça iyi bir şöför olduğunu da bizlere kanıtlamış oldu. Kendisini Taş fırınların ablası kategorisinde aday gösteriyorum. benim 1 oyumla kabul edilmiştir itirazı olan varsa diğer hiçbir resmi sitede yayınlamam. 8) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Kızdığın bir bölüm olduysa hemen editleyebilirim uyarman yeter .

En son kuzey tarafından 27.12.2004 - 05:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 27.12.2004 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bize pasta kalmamış gene Gülümsüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.12.2004 - 05:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo çocuklar..İşte centilmen MD motorcusu Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 27.12.2004 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havalar soğudukca Taşfırınlar evlere işyerlerine baskına geidiyorlar Çok gülüyorum .
Sizi akıllılar, hadi bekliyorum burayada aniden gelin :oops: Çok gülüyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ykitelli

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SradCaN demiş ki:
Bize pasta kalmamış gene Gülümsüyorum

+1

Bide nispet yapıyorlar pastayı göstererek Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: :md: :md: kardeşim nedir bu taşfırın muhabbeti bölücümüsünüz olum siz 8) hele o delimengi geçenefer kaskaları okşuyordu bu sefer monitöre sarılmış manyakmı o herif Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kardeşim siz yazmadan ben yazdım uğraşamam sizle monitördü yok bilmemne

neyse bence bir taşfırınımız daha oldu hemde dünyalar tatlısı

:md: :md: :md: ayla taşfırına hoşgeldin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

not :!: :!: :!: arkadaşlar taşfırın bir bölünme değildir :!: ayrı bir gurup hiç değildir :!: taşfırın arkadaşlığı ve dostluğu herkeze eşitmesafede deliler koğuşunun aktif binicileri :!: :!: her zaman teklifsiz katılabilir

mesela double r 750 isak abi adam yazdı telefonunu benide arayın diye aradık taşfırın oldu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yaz abicim oraya telini senide arayalım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrıkler bır grup bu kadar aktıf olur masallah Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bir centilmenlik örneği!!!! Dil çıkarıyorum
Başa dön
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet ayla'yada baskın yapıldı bır anda demekkı sira zxrosman dedigi gibi osman'da geliyoruz zxrosman bekle biziiiiiiii Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEEEENNNNNNNNNN nerde cumartesi gecesi resimleriiiiiiiiiii.Titremeye başlıyorum UUUUUULLLLLLEEEEEEEENNNNNNNN kuzey boğarım ekzos dumanına seni

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
badi
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler mükemmel olmuş sadece on numara Dil çıkarıyorum
Başa dön
badi Çevrimdışı badi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AYLA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.12.2004 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eveeettttt.. Baskın basanındır sözünden yola çıkan arkadaşlar Cumartesi günü yine görev başındalardı ve yol onları benim mekana attııı... Çok gülüyorum
Vişneli pasta ve simit vardı menüde.... (Pastanın kalanını ben aldım ama simitlerin kalanını da KUZEY geri götürdü.. bilginiz olsun:D Çok gülüyorum )
çok endişeli ve güvensizdim ama bu ziyaretle tüm önyargılarımı yıktılar.. Bravo Pastanızı + kekinizi + simitinizi alıp gelin arkadaşlar beklerim çaylar benden merak etmeyin... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Çok çok çok teşekkürler arkadaşlar güzel ortamınıza benide dahil ettiğiniz için... Çok gülüyorum
Başa dön
AYLA Çevrimdışı AYLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 27.12.2004 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SradCaN, abi kısmetsiz adamsın....
ZXRosman, Haftaya cumartesi ordayız...Sanırım şimdi çıksam cumartesi orda olurum Çok gülüyorum
DOUBLE_R_750, sakin ol İshak abi..kuzey eksoza boğayım derken bizide aradan çıkarma....
Bu arada kuzey nickleri yazmadığın iyi olmuş...rahatsız ediliyorum ABİİİİİİİİİİİ :md: Çok gülüyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.12.2004 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şşş taşfırınlar süper olmuş yahu Gülümsüyorum Özellikle 2. fotodaki Ayla'nın yüz ifadesi tam da anlatıldığı gibi :-D Başka baskınlar da yapın ha. Bizim haber alma özgürlüğümüzü elimizden almasınlar Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal