Tarih: 23.06.2007 - 11:49 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar ck 125 im warda hava filtresi çamur gibi olmuş bu motorun gişinde 7-8km fark ettirirmi yenisinin gelmesini bekliyorum önceden daha ızlı gidiyodu filtre temizlenmiyoda ya motorda baska sorunmu war die korkuyorum
Son Mesajdan 1 saat 22 dakika sonra eklendi:
ya şimdi hiç yoorumyapcak arakadaş yokmu yaa walla çok meraklk ediyorum yapdımcı olun bana _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
Tarih: 23.06.2007 - 22:07 Mesaj konusu:
fark eder derız ama soyle bır durum var ufak motorlarda nedense ılk bakım yada ıkıncı bakım yapıldıktan sonra motorlarda ufak ufak son hızda kayıplar olur ben nedenını cozemedım ama cok bu sorunu yasayanı duydum yasadım.2005 yılında yamaha nouvom vardı ılk bakıma gırmeden once 130 km yapıyordu duz yolda ama ılk bakım yapıldı zaman gectıkce hızı 130 dan 110 a dustu ne kadar ugrastıysamda bır turlu yaptıramadık o hızı yanı fabrıkasyon ayarlar zamanla bozuluyor dıyebılırız _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 23.06.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
evet bencede bendede yb 125 var hava filtresinin önemi büyük hem hızı düşürüyo hemde çok yakmasını sağlıyo başka sorun yoktur merak etme sen _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 23.06.2007 - 22:54 Mesaj konusu:
batuhan55, motorun sağlıklı çalışması ve iyi performans vermesi için yakıt ve oksijen karışımının iyi olması gerekir, bilirsinki ram air, turbo v.s. gibi sistemler, silindirlere giden oksijen miktarını arttırarak daha verimli bir yakış sağlayıp performans arttırır.
Senin bahsettiğin gibi çamur gibi olmuş bir hava filtresi, silindirlere yeterli hava girmesini engelleyeceği için, yakışı ve performansı kötü yönde etkiler. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız