Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hava filtresinin doluluğu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hava filtresinin doluluğu

hava filtresinin doluluğu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 23.06.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar ck 125 im warda hava filtresi çamur gibi olmuş bu motorun gişinde 7-8km fark ettirirmi yenisinin gelmesini bekliyorum önceden daha ızlı gidiyodu filtre temizlenmiyoda ya motorda baska sorunmu war die korkuyorum

Son Mesajdan 1 saat 22 dakika sonra eklendi:

ya şimdi hiç yoorumyapcak arakadaş yokmu yaa walla çok meraklk ediyorum yapdımcı olun bana
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 23.06.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı eder belkıde daha fazla eder hemde benzın deposunun ıcınde gırdap olusturur cok cok fazla yakıyodur motorun su anda o modellere gore spor hava fıltresı varsa onu tak temızlıgı ko9lay olur
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 23.06.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fark eder derız ama soyle bır durum var ufak motorlarda nedense ılk bakım yada ıkıncı bakım yapıldıktan sonra motorlarda ufak ufak son hızda kayıplar olur ben nedenını cozemedım ama cok bu sorunu yasayanı duydum yasadım.2005 yılında yamaha nouvom vardı ılk bakıma gırmeden once 130 km yapıyordu duz yolda ama ılk bakım yapıldı zaman gectıkce hızı 130 dan 110 a dustu ne kadar ugrastıysamda bır turlu yaptıramadık o hızı yanı fabrıkasyon ayarlar zamanla bozuluyor dıyebılırız
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.06.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede bendede yb 125 var hava filtresinin önemi büyük hem hızı düşürüyo hemde çok yakmasını sağlıyo başka sorun yoktur merak etme sen
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 23.06.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batuhan55, motorun sağlıklı çalışması ve iyi performans vermesi için yakıt ve oksijen karışımının iyi olması gerekir, bilirsinki ram air, turbo v.s. gibi sistemler, silindirlere giden oksijen miktarını arttırarak daha verimli bir yakış sağlayıp performans arttırır.
Senin bahsettiğin gibi çamur gibi olmuş bir hava filtresi, silindirlere yeterli hava girmesini engelleyeceği için, yakışı ve performansı kötü yönde etkiler. Göz kırpıyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 25.06.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen engüzeli bir hava filitresi al olsun bitsin gitmesede belki gider
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 26.06.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tnevel dükkanda değiştir gider diyosun burda gitmesede belki gider diyosun ltfwen iki yüzlü dawranmayalım Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum ahh bayii getirse çoktan takacamda beklyrz filtreyi herkese teşekkürler bu açık hava filtresinin fiyatı nedir öğrenebilirmiyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal