Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kefeni zor yirttim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kefeni zor yirttim

kefeni zor yirttim
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 27.12.2004 - 09:40    Mesaj konusu: kefeni zor yirttim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun olabilir ama iyi bir tecrube okuyun arkadaslarim
yer kaynarca E5 karayolu 25/12/2004 tarihi
istanbul istikametine dogru gitmekteyim ulkemizde mesur olan halk otobusunun yanyoldan kafayi yola dogru cikarmasi ile onumdeki tir bir firene basti bende refleks olarak direk aynaya baktim sola atlicam ama arkadan gelen lagunanin surat ifadesi beni sarmadi bende firene bastim ve arkasina dalayimdedim (zaten prensip olarak iki aracin arasinda firene basmam onumdeki iki arabanin arasina girebilecek sekilde fren yaparim tost olmamak icin ) arkadam minubus geliyor onunda gelisi hosuma gitmedi tabi buarada tir lastikleri kitledi otobusun yola atlamasi ile bende frene asildim herzamankinin aksine makasa dalmadim ve beklenen son minubus frene bile dokunmadan lagunaya arkadan girdi ve olay koptu ruzgarliklar dagildi ve saraplen parcasi gibi savruldu allahtan once tir ezdi ruzgarliklari sonra ben ve durduk laguna kacti Şok oldum bende sekil bu
sizlerle paylasmak istedim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük gecmıs olsun Üzgünüm
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vavyen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum :md:
vavyen Çevrimdışı vavyen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun. sahip olduğun reflekslerle atlatmışsın yine...
deli olmadan, motor sürülmez bu ülkede ya...
---.Bakyrköy/ IST.---
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun dostum!!! Üzgünüm :md:
Başa dön
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm gecmıs olsun Allah korumus
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
santos
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
santos Çevrimdışı santos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GECMIŞ OLSUN TECRÜBE BÖYLE ZAMANDA ÖNE CIKIYOR İŞTE
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladgim kadari ile

sen kimseye vurmadin ve sag dalim döndün.

bunlari anlattiysan gecmis olsun (ben anlatmaya calistigin olaydan bunlari anladim)

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bunlari anlattiysan gecmis olsun (ben anlatmaya calistigin olaydan bunlari anladim

Bende hep sorunu kendimde arıyordum,demek ki kötü yazılınca tek anlamayan ben değilmişim ;-)

Pride,kazayı bende fazla anlamadım...Ama yinede geçmiş ola Dil çıkarıyorum
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba anlamisiniz iste neden kandiriyorsunuz sindi makineyi formatlayip turkcemi kurayim ingilizce makine ile bukadar yaziliyor
herkese tesekkur evet kazada bana bisey olmadi ama tirin arkasinda frene asilmayip sola ciksa idim minubus laguna ile birleserek beni 100km suratle tost edecekti
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 27.12.2004 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy buyuk gecmis olsun walla
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.12.2004 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
loko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.12.2004 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Valla işimiz zor, bu ülkede insanlarda otomobil kültürü yok, motor kültürü nasıl beklenirki
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Ümraniye

MesajTarih: 27.12.2004 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun sana bi şey olmaması sevindirici bi durum Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal