Tarih: 27.12.2004 - 09:40 Mesaj konusu: kefeni zor yirttim
uzun olabilir ama iyi bir tecrube okuyun arkadaslarim
yer kaynarca E5 karayolu 25/12/2004 tarihi
istanbul istikametine dogru gitmekteyim ulkemizde mesur olan halk otobusunun yanyoldan kafayi yola dogru cikarmasi ile onumdeki tir bir firene basti bende refleks olarak direk aynaya baktim sola atlicam ama arkadan gelen lagunanin surat ifadesi beni sarmadi bende firene bastim ve arkasina dalayimdedim (zaten prensip olarak iki aracin arasinda firene basmam onumdeki iki arabanin arasina girebilecek sekilde fren yaparim tost olmamak icin ) arkadam minubus geliyor onunda gelisi hosuma gitmedi tabi buarada tir lastikleri kitledi otobusun yola atlamasi ile bende frene asildim herzamankinin aksine makasa dalmadim ve beklenen son minubus frene bile dokunmadan lagunaya arkadan girdi ve olay koptu ruzgarliklar dagildi ve saraplen parcasi gibi savruldu allahtan once tir ezdi ruzgarliklari sonra ben ve durduk laguna kacti bende sekil bu
sizlerle paylasmak istedim _________________ hersey inanmakla baslar
geçmiş olsun dostum :md: _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
çok geçmiş olsun. sahip olduğun reflekslerle atlatmışsın yine...
deli olmadan, motor sürülmez bu ülkede ya... _________________ ---Özgür ARSLAN---
....0535 390 3874.... hot rod çizgileri ta?yyan
....0543 312 1998.... çok özel, unique ybr 125R
---.Bakyrköy/ IST.---
Tarih: 27.12.2004 - 10:24 Mesaj konusu:
gecmıs olsun Allah korumus _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Geçmiş olsun. Valla işimiz zor, bu ülkede insanlarda otomobil kültürü yok, motor kültürü nasıl beklenirki _________________ Çatlaklar kutsaldyr, çünkü y?y?y içeri syzdyryrlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız