Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yardım edermisiniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yardım edermisiniz?

yardım edermisiniz?

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:04    Mesaj konusu: yardım edermisiniz? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar neden hesabımdaki bilgilerimi değiştiremiyorum. bilgisi olan yardımcı olsun..... Üzgünüm Üzgünüm
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abiye bi ulaş sen Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yukarda sarı bi anahtar ve yanında profil yazısına basmayı denedinmi????????
anlaşıldı basmamışın,şimdi bas bakalım ne olacak Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basıyorum basıyorum olmuyo Göz kırpıyorum
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_racer, Sayfanın başına çık ve orda profil butonunu tıkla bilgilerini bu şekilde değiştirebilirsin..

ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, bende aynı şeyden bahsettim walla,sarı anahtar ve profil yazısı...iyi bas olur Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok sağolun Göz kırpıyorum
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.06.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Açılmıyorsa oraya sağ tıkla bağlantıyı farklı pencerede aç de bekle
yine sayfa açılmıyorsa o açtığımız sayfada bi yere sağ tıkla Dil kodlaması yeren yere gel diğer de Batı Avrupa (İso) yapıp dene...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pm ile Hakan Dinçer Ya da Rabbit e ulaşabilirsiniz..Olmadı GSM leri mesajlarında yazıyor..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal