Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Hasan Türkan (31), Zeytinburnu’nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, 34 JDC 83 plakalı motosikletiyle Bakırköy istikametine giden Türkan, Yedikule trafik ışıklarında motosikletin hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan çelik bariyerlere çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motorun üzerinden yolun ortasındaki refüje düşen Türkan, olay yerinde hayatını kaybetti.
Türkan’ın cesedi, ambulansla Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Adıyaman’ın Gerger ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Türkan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Türkan, 15 Eylül 1999 tarihinden itibaren Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde muhabir olarak görev yapıyordu.
Türkan’ın 1999 depreminde Sefaköy’deki evlerinin enkazı altında boynu yan yatmış halde Ömür Kınay’ı görüntülediği fotoğrafı depremin simgelerinden biri olmuştu.
Hasan Türkan, geçen yıl İstanbul Çevre ve Orman İl Müdürlüğü’nce düzenlenen "1. Erguvan Çevre Ödülleri Yarışması"nda "Boğazın Sokak Çocukları" adlı fotoğrafıyla ikincilik ödülü kazanmıştı.
Tarih: 24.06.2007 - 21:02 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kendisi benimde sürekli aktif oldugum motosiklet.net üyelerinden "donniedarko" nickli arkdaşımızdı. ölümü hepimizi şok etti ve üzdü . oldukça seveni vardı. hal ve hareketleri ilede örnek bir motosiklet tutkunuydu. haberini ilk duydugumda bende şok oldum. kesin bir yanlışlık var diyerek haberin devamını okudum ama ne yazıkki haber dogruydu.
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 24.06.2007 - 22:08 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin.
ELINT, motosiklet.net sitesi üyelerine de baş sağlığı diliyoruz, gerçekten çok üzücü bir durum _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 24.06.2007 - 22:55 Mesaj konusu:
mekanı cennet,toprağı bol olsun...Allah rahmet eylesin _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 24.06.2007 - 23:22 Mesaj konusu:
allah korusun ya kimsenin ne olcağı belli değil arkadaşlar sakın büyük konuşmayın ben kaza yapmam bana bişey olmaz ben yılların şöförüyüm ben bilinçli sürerim falan diye büyük konuştum bnende kaza yaptım burdan herkese sesleniyorum lütfen dikkat edin bacağımızın arasına alıp bindiğimiz herşeyde ölüm riski %90 arkadaşlar biz motorcular çok dikkat etmeliyiz<z allah hepimizi korusun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız