Tarih: 24.06.2007 - 22:27 Mesaj konusu: cine yolunda kaza haberi :VEFAT:
site de ilk mesajımın bir kaza haberi olması çok kötü
Bugun gündüz marmok dünüşü çine yolundan gelirken saat 17.30 civarında Cem isimli İzmir Göztepede oturan bir arkadasımız (bilgiler tam dogru olmayabilir ve kaza yapan kişi herhangi bir gruba üye değil sanırım) Suziki GSXR motoru ile virajı alamayarak trafik levhasına çarptı durumu cok ağır değildi vücüdunun kasık bölgesinde kesik sağ ağak kırık vardı ve kan kaybının oldugunu gördüm, bilinci açıktı . Biz kaza yerinden ayrılırken Hakan Dincer de geldi ve Cem'in son durumu hakkında son bilgiyi ve kazanın oluş nedeni hakkında daha doğru bilgiyi Hakan Bey verebilirse çok iyi olur.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 24.06.2007 - 22:44 Mesaj konusu:
oz78tr öncelikle aramıza hoşgeldin
kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyorum umarım durumu iyidir _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 24.06.2007 - 22:47 Mesaj konusu:
siteye yazmıcam demiştim ama bu acı olay hakkında bilgi vermek isteedim!!
cem arkadasımızı kaybettik,aldığım bilgiye göre sağa keskin virajda viraj çizgisinden çıkıp karsı yola geçmiş ve karsıdan gelen arabaya carpıp yoldan çıkmış,olay yerine 15 dk sonra gelen halilRR baskanım kendisine durumunu sormuş oda basıyla iyi olduğunu söylemiş! ama hastanede vefat etmiş sanırım iç kanama vardı,kendisini tanırdım ve çok severdik yeni aldığı 2007 gixxer1000 ile kaza gecirip aramızdan ayrıldı!
allah ailesine yakınlarına sabır versin nur içinde yat dostum!! _________________
Erhan dan sonra artık kaza duymak bile ürpertiyordu bugun Cem arkadaşımızı o durumunu görmek beni çok yıktı
gerçekten. Birde kaza anındaki görüntüleri cep telefonu ile çeken kişiyi tanıyorsanız o görüntüleri herhangi bir yere vermemesi için uyarırsanız bu tür şeyler hiç hoş değil.Ailesinin ve dostlarının başı sağolsun. Cem arkadaşımızı tanımıyorum ama Cem ve ailesi için birşey yapabilirsek her zaman hazırım.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 24.06.2007 - 23:06 Mesaj konusu:
allah yakınlarına sabır versin.mekanı cennet olsun.
yazık günah gencecik insanların ölümü çok üzücü ve yıkıcı olmaya başladı son günlerde
ister kaza olsun ister herakşam haberlerde dinlediğimiz terör olayları ölen gencecik askerler.hep olmasın istiyoruz ama kaderin önüne geçilmiyor ki,olmamasını dilemekten başka çaresi yok.bir genç delikanlı kolay yetişmiyor.
hepimizin bu aletleri kullanırken azami dikkat etmesini diliyor ve istiyorum
allah yakınlarına sabır versin,mekanı cennet olsun _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 24.06.2007 - 23:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 24.06.2007 - 23:07 Mesaj konusu:
allah korusun ya kimsenin ne olcağı belli değil arkadaşlar sakın büyük konuşmayın ben kaza yapmam bana bişey olmaz ben yılların şöförüyüm ben bilinçli sürerim falan diye büyük konuştum bnende kaza yaptım burdan herkese sesleniyorum lütfen dikkat edin bacağımızın arasına alıp bindiğimiz herşeyde ölüm riski %90 arkadaşlar biz motorcular çok dikkat etmeliyiz<z allah hepimizi korusun
olayı yenı duydum ya kafayı yıcem sımdı ya cem abının 2005 olan sradını ben aldım kendısı yenısını aldı persembe gunu aldı motorunu kardessım motoru aldıum xenonu ayarla motoru acmak ıcın yola cıkıcam dedı ve sımdı haberını aldım berbatım ya allahım mekanınını cennet eyle sevdıklerıne sabır ver cem abıcım erken gıttın aramızdan abıcım cok erken gıttın gıttın hanı beraber gazlıcaktık be abı
ALLAH rahmet eylesin ne diyelim biraz daha dikkat edelim arkadaşlar...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4021 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 24.06.2007 - 23:54 Mesaj konusu:
Allah rahnet eylesin,çok üzülüyorum bu haberlere,lütfen daha dikkatli olalım arkadaşlar,herşey güzelken kıymetini bilelim,1 anlık zevklere esir olmayalım
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız