Tarih: 27.12.2004 - 13:45 Mesaj konusu: Taş Fırınlar kanlıcada yoğurt yedi
Ayazma gezisinden evlerimize dönmeden bu beraberliği kanlıcaya taşımaya karar verdik. Bu kadarcık gezi taş fırınları keser mi? Çıktık yola .Yolu bilmeyen öncümüz sradcan abimiz bizi öyle yollara soktuki bizim önümüzde giden hızlı gurup dolanıp tekrar arkadan gelmek zorunda kaldı. canı sıkılanın gazlayıp stress attığı yolda bizde ancak .93 yapabildik. Resimde bulunan arkadaşlarımız ve sarozdan girip kanlıcada yoğurt yemek için mola veren dalgıç arkadaşımız md üyelerimizdendir.
kasklarımız
motorlarımız
bol fotoğraf istendiği için seçmeden kanlıcadakileri yayınlıyorum:
Bu saatlerde üşümeye başlayan, işleri olan arkadaşlarla tekrar buluşmak üzere vedalaştık. Geriye kalan bizler yeni mekanımız çengelköy çınar altına uzadık. Daldığımız kafateryada toplu foto ....
siz bu boğaz manzarasını seyrederken biz yumurtalı menemenimizi yiyor çaylarımızıda içiyorduk.
ortam sıcak hava sıcak her şey 4*4 lüktü ama bize az geldi hemen yeni mekanlar aradık ve bulduk kız kulesi .......
kız kulesinde otopark olmadığı için motorlarımızı cadde de bıraktık.
bu değişik fotoğraflara bakarken uyuyanlar yorgunluktan bi harab olmuş suratlar kendini ele veriyor bunlara dikkat.
ben aslında fz6mın göstergesini çekmiştim arkada arkaşlar çıkmış
İşte narkoz işte sahlep işte kız kulesi
yine muhabbet ama rüzgar karşıdan direk bize vuruyor hastalancaz bu gidişle
delimengiden yahşi erkek bakışı
motorizeden bir manzara .......
........son........
En son kuzey tarafından 27.12.2004 - 14:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 27.12.2004 - 14:09 Mesaj konusu:
kuzey dostum senin hakkını nasıl ödiycez bilmiyorumm eline sağlık yarın sana yada süleymana uğrayıp bizim anadolu hisarı ve ceneviz kalesi resimlerini de vericem
:md: :md: fazla söze nehacet işte icraat kıskanalar çatlasın 8)
Tarih: 27.12.2004 - 14:50 Mesaj konusu:
pride, dediğin doğru ben kendi adıma biraz öyleyim, para bitene kadar yemek sonra mecburen çaya dönüyor iş ,dün dönüşte üzerimden 1 milyon çıkmazdı valla... 8)
highwayeagle,
Alıntı:
Kimler hasta olursa yarın bi alalım itirafçıları
ben boğazımı üşütmüşüm... delimengi, harbidende çoğu fotoğrafta gözün kapalı be abicim göz nasıl dır bu işin sırrı
abi bu taş fırınlar yazı dizisi cok keyifli oluyor yaww. tas firinlar suradaydi, buradaydi, tas firinlar kanlicada yogurt yedi, tasfirinlar ortakoyde kokorecin midyenin beline vurdu seklindeki mesajlara fotolara doyum olmuyor.. ehlikeyif arkadaslar
aynen boyle devam edin dostlar.. _________________ Kawasaki ER5 34TG0876 Arh+
http://motorrehberi.blogspot.com There's nothing better than a good lie.
Tarih: 27.12.2004 - 15:01 Mesaj konusu:
sattıma pısman oldum o zaman bu kadar hareket yoktu yaza gelıyorum bekleyın az kaldı yanı her an da alabılırım babam varya yıne oyucak herhalde bu sefer hıc kurtulus yok delı dıyo bu cocuk herkeze o da delıde caktırmıyo gercı
Tarih: 27.12.2004 - 15:02 Mesaj konusu:
adı üstünde hepimiz DELİYİZ :md: HARİKASINIZ walla kanlıcadan ayrılmak zorunda kaldım sizlere takılamadım kusura bakmayın. başım ağrıyordu.. _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız