Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Denim pantolon ve ceket

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Denim pantolon ve ceket

Denim pantolon ve ceket

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cayalt1
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Denim pantolon ve ceket Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhablar Arkadaşlar,

Denim pantolon ve ceket satın almak istiyorum.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar marka, model önersinde bulunabilir mi?

Aşağıdaki linklerde geçen markalar haricinde bulamadım.
http://www.dragginjeans.com/Jeans.htm
http://www.esquad-jeans.com/

yardım ederseniz çok sevinirim.
Başa dön
cayalt1 Çevrimdışı cayalt1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 26.06.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konu, gezilerle alakalı değil, genele gönderiyorum.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konu GENEL ile hiç alakalı degil.MOTO AKSESUAR kısmının açıklamasını okursanız ora ile alakalı oldugunu görürsünüz..
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hsonu kurucesme daytona daydım...orada war. ancak full kevler oldugu takdirde fiyatı cok pahalı oluyor. sadece ic yumusak korumaların oldugu kısmı kevler di. o da bence cok mantıklı deil...onun yerıne giy kendi denim pant.unu- tak korumlarını devam et..daha bile korumalı olur..
bir de bi arkadasımın uzerınde gormustum.sirinevlerdeki honda bayiisinden almıs..modeli ve yıkaması da gayet hostu..ha bir de istinye borusanda war..orda da giriste 'borusan'a hosgeldiniiiiz' die Alkışlıyorum lar...
bilgine Bravo
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 03.09.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper abi ist. fuarında görüsmüstük ama o zmn aklımda yoktu siyah yeşil kawasakinin deri ceketini nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

vurucu_1618@hotmail.com
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal