Tarih: 27.12.2004 - 17:51 Mesaj konusu: YBR'ıma iki gün kaldı.Ooff...
Zaman geçmek bilmiyor sevgili dostlar.İki ay önce foruma ilk mesajımdı "Neyle başlamam gerekir?" diye sormuştum.Cevaplar büyük yüzdeyle Ybr125 dedi.Gittim gördüm,gerçekten hoş.Artık platonik bir deli olmayacağım.İki gün sonra evleniyoruz _________________ To Live is To Die...
ybr 125
Tarih: 27.12.2004 - 23:13 Mesaj konusu:
şafak sayıyorsun ha hadi hayırlısı darısı olmayana... _________________ S.F.E.N.K.S/stranger
A RH (+) / istanbul/üsküdar
**.................................**
Judas, kardeş hayırlı uğurlu olsun bir yastık kocayın ilk gece koynunda yatırıyorsun unutma eğer oturduğun yer apartmansa yatak odana çıkartamayacaksan sen onu yatak odasına yani grajına in üstünde sabahla haydi hayırlı traşlar _________________ Umuda kur?un syksada ?l?m,unutma umuda kur?un i?lemez G?L?M...
Arkadaş mesaj atalı 2 haftaya yakın olmuş. Kavuşmuştur heralde artık YBR'sine :-| _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız