dostlarım araştırmalarım sonucunda KYMCO VENOX 250 buldum bir tane 9000 km de 2005 model 5500 ytl ye anlaştık servis bakımları orginal servisinde yapılmış motor kız gibi duruyo gıcır gıcır nasıl fiyat sizce birde alırken ve almadan önce yapmam gereken bir araştırma var mı motorla ilgili lütfen bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ilk 2. el motorum olucak.
Tarih: 27.06.2007 - 02:38 Mesaj konusu:
bu motoru bende gördüm harleyin taklidi.ben olsam o paraya japon cruier alırım.gerçi onun da dezavantajı bu paraya alacağın japon cruiser biraz yıpranmış olur.ama 6500ytl'yi gözden çıkarırsan japon al derim.
amacım hevesini kursağında bırakmak değil.alacağın japon büyük hacimli olur.bunu da düşün sadece. _________________ H0:red
H1:kabul
ılk iş olara sase numarasını kontrol et borcu varmı arastır tabı ondan once motorun sagını solunu ıyı ıncele sonra aa bunu nasıl gormedım adam kırmıs kaynakla tutturmus olayı olmasın fren lere bak nekadar yıpranmıs 9000 km de frenlerı bıtmısse baya bı hızlı kullanıyo demektır lastıklerıne bak yıpranmısmı egzoz sesı nasıl motr sesı nasıl anormal bişi varmı baskada bişi kalmadı son olarak fıyat uygunmu arastırmaasını yap hemen devrını al ıcın rahat olsun _________________ 250 R HYOSUNG
motor 250cc de en güclü cruiser bildiğim kadarı ile ama hiç kullanan biriyle karşılaşmadım bende aynı motora bakmıştım.Ama sonradan vazgeçtim 1.si fiyatı yüksek 2.si de eksozlarını hiç beğenmiyorum.hysoung alabilirsin alternatif olarak onada bak derim.yada benim gibi git bir sıfır supershadow al:) _________________ SUPERSHADOW
23 FS 960
Arh(+)
benım bı ark sımda vardıı ve cok kez kullandım guzel gosterıslı yaksııklı motr ama bıraz agır kalıoo yanı o bunyedekı bı motrun kuvvetını vermıoo gorunusunun harcı deıll benım dusuncem ve bayada yakıyooo
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 19.07.2007 - 00:10 Mesaj konusu:
Düşük cc bir motor olduğu ve de kasa ağır geldiği için çok yakması normal.5500ytl'ye daha eski ama sağlam japon bulursun.Hemde aksesuarı da olur. EN500 veya virago 535 gibi mesela
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bu arada yamlış anlaşılmasın amacım kymco'yu kötülemek değil.Sonuçta kymco çin malı değil kore malı ve eğer bir firma 100.000 km garanti verebiliyorsa bir motora mutlaka kendine güveniyordur. Bu arada servis ve yedek parça imkanlarınıd a araştır.Geçen sene yedek parça gelmediğinden kymco'da sorun yaşayanları biliyorum ona göre seçimini yap bence _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
valla fiyatı yüjksek 250 lik bi makina için bende bi aralar düşünmüştüm sonra vaz geçtim üzerine 1000 daha koydum Nx4 falcon aldım. Sonuçta 400 lük bi motor ve honda. ama yinede sen bilirsin bence güzel ve hoş bi motor. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Düşük cc bir motor olduğu ve de kasa ağır geldiği için çok yakması normal.5500ytl'ye daha eski ama sağlam japon bulursun.Hemde aksesuarı da olur. EN500 veya virago 535 gibi mesela
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bu arada yamlış anlaşılmasın amacım kymco'yu kötülemek değil.Sonuçta kymco çin malı değil kore malı ve eğer bir firma 100.000 km garanti verebiliyorsa bir motora mutlaka kendine güveniyordur. Bu arada servis ve yedek parça imkanlarınıd a araştır.Geçen sene yedek parça gelmediğinden kymco'da sorun yaşayanları biliyorum ona göre seçimini yap bence
ARKDSLAR BENIM COK SAMIMI ARKADSIM ALDII ve cokta kullandımm ve oo 5 bın ytl ye verdı 3500 km fln ıdı motr cok yakısıklı bır motr ama bunyesı agırr motr kuvvetı yetmıyorr yuke bındımı benzını ııcyor resmen valla ben pek tavsıye etmıyorum baska seceneklere bak bence ayrıca yedek parca sorunu varrr maxımum 130 140 alrda kalıyor ve bıraz gıttınmı sısıyorr sade 1 ile 2 vites kvvetıı guzel neydeyse 5 de hıc acılma olmuyorr
dostlarım araştırmalarım sonucunda KYMCO VENOX 250 buldum bir tane 9000 km de 2005 model 5500 ytl ye anlaştık servis bakımları orginal servisinde yapılmış motor kız gibi duruyo gıcır gıcır nasıl fiyat sizce birde alırken ve almadan önce yapmam gereken bir araştırma var mı motorla ilgili lütfen bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ilk 2. el motorum olucak.
Daha önce farklı bir motor topluluğu sitesinde bende bu makina ile ilgili bilgi istemiştim bana yollanan cevaplar seninde işine yarıyacaktır muhakkak. aşağıya bana yazılan cevaplardan birkaçını koyuyorum yorum senin...
1----"""Motor konusuna gelince ilk motorun olacagi icin tam tersine sifir bir motor degil, 3-5 ay ya da 1 sezon sonrasinda kolaylikla satabilecegin bir motor tercih etmen daha dogru olacaktir. Belki 250 cc sana kucuk gelecek, belki tarzinin cruiser olmadigini anlayacaksin, belki vs.vs. Kymco teknoloji olarak iyi bir motor olmasina karsin su anda Turkiye'de Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki kadar prim ve piyasa yapmiyor ne yazik ki.
Butceni belirlerken, ehliyet masraflarini, koruma ekipmani masraflarini da hesaplamani tavsiye ederim.
Nerede oldugunu yazmadigin icin bir sey soyleyemiyorum. Ancak motor isini ve piyasasini iyi bilen birisi ile birlikte hareket edersen bulabilecegin temiz kullanilmis bir Kawasaki EN500 ya da Yamaha Virago 535 ya da 250 iyi bir baslangic motoru olacaktir. """
2---"""Bahsettiğin motoru bir tam gün boyunca kullandım. Aslında güzel motor ancak biraz ağır. Malzeme kalitesi falan oldukça iyi. Sanırım fiyatı da 6.000 dolar civarı.
Arkadaşların söylediklerine katılıyorum. Bence motora ne amaçla bineceğin önemli; yılda üç defa binecek ve birdaha satmayacaksan bu makinayı al. Ancak sürekli kullanmayı düşünüyorsan bu makinayı alma.
İkinci el bir chopper bence işini görecektir. Viragoların ikinci el piyasası bence saçmalık derecesinde yüksek.
Tabii ikinci al alırken çok dikkatli ve işi iyi bilen biriyle yapmak lazım. Nerede olduğunu bilmiyorum, hazır bilmiyorken şunu da söyleyeyim; esnafa çok güvenme. Yani, arkadaşça yaklaşır, iyi bir adamdır ama sonuçta maddi menfaatlar var. Yani Hocan esnaf olmasın motor seçiminde. """"
umarım gönlündeki makinaya biran önce kavuşursun.
Saygılarımla... _________________ Go Big Or Go Home
darnglove, arkadas bu makınadan benım komsumda vardı makınadan cok memnundu fakat yakıtı en buyuk sıkayetıydı ve artcı ıle uzun yol ona olum gıbı gelıyodu bılgılenmen ıcın soyledım bunlerı saymazsan makına hos duruyo ancak fıyatıda bıraz pahalı geldı bana benım bıldıgım o kmde o model venox un 4000 max 4500ytl olması gerekır ve satarken cok zorlanırsın pıyasası cok agır. bunuun dısında hala alcam dıyorsan sana tavsıyem su
erol_88 ın dedıgı gıbı sagını solunu ıyıce ıncele bu hevesle gormezsın yada ufak tefek seylerı goz erdı edersın ama sonra o ufak seyler cok buyur bunun dısında motorun duz yoldakı gıdıs cızgısıne cok ıyı dıkkat ete yanı motoru sahıbıne ver cok yavas bı sekılde senın onunde gıtsın sende arkasından egıl ve on arka lastık hızalarına bak eger duzse problem yoktur ama hafıfta olsa bır egrılık yamukluk varsa hemen bırak onu sakın alma son olarakta yan ayaklıktayken motorun on lastıgını yerden kesecek sekılde ayaklıga yuku bundırerk kaldır ve on lastıgı dondurt eger en ufak bır yalpalama surtnme varsa yyıne alma....
bunlardan hıc bırı yokssa ve sende makınayı begendıysen hemen al hayırlıs olsun kardes...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız