Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Lütfen Yardım :((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Lütfen Yardım :((

Lütfen Yardım :((

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 27.06.2007 - 08:17    Mesaj konusu: Lütfen Yardım :(( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son 10 gündür filan ailem,arkadaşlarım,çevremeki insanlar deli bi motorcu olduğumu ve ortamımda motor dışında bi muhabbet olmayacağınıda biliyorla ve bana son zamanlarda çok çöküyorlar bu ortamı bırak motoru unut falanda,filan ben ne kadar muhalefette olsam olmuyo onlar beni bastırıyo bu tepkinin nedeni ise son 10 günde 1 motorcu arkadaşımız öldü ve bunun yanı sıra 3 tane arkadaşım kaza yapıp feci şekilde kaza yaptı ama ben bırakamam o ortamdan kopamam belli etmedende bişeyler yapamıyorum nasıl yapacam bilmiyorum bunun bi çıkış yolu vardır sanırım bu çıkış yolunu bana gösterecek arkadaşlar varsa sevinirim yoksa MD ailesinede ve motor ortamına veda etmek zorunda kalacam İstemiyorum
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu öldüde araba kullanan ölmedimi? Sigara içen ölmedimi? uçakla seyahat eden ölmedimi? trenle yolculuk eden ölmedimi? vs. vs... daha sayamayacağım 100 lerce ölüm çeşidi var. ve bunları hergün görüyoruz duyuyoruz! kimbilir belkide yarın birgün bunlardan biride biz oluruz...
o nedenle hayat yalnızca yaşandığı kadar vardır dostum. yaşamana bak tedbiri elinden bırakma! nasıl olsa birgün hepimiz öleceğiz...
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 27.06.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa_01, Orhan,arkadaşını çevreni boşverde,aileni nasıl ikna edersin sen ona bak,gördünmü sorunun yarısını çözdüm arkadaş ve çevreni diskalifiye ettim.Aileni ikna etmekte sana kalıyor,hadi bakalım bunuda başarırsın Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Ahmet abi güzel söylüyonda işte en zor yer orası orda bana bi yardımcı aranıyor Çok gülüyorum
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.06.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, cok haklı bunları bende aileme oyledım ve artık baskı yapmıyolar allahın ıznıyle makınamıda lınca en fazla yavas gıt dıcekler bılıyorum Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 27.06.2007 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ailene bazı sözler vererek daha iknacı olabilirsin. Hemde bu sözlere uyar hata güvenli hale gelirsin. Örneğin hız yapmayacağım. Kasksız binmeyeceğim vb.. Kazalardan ve sebeplerinden çok söz etme. Sadece kendi işlerine geleni duymak isteyebilirler.

Ama en önemlisi sabırlı ol. 10 gün önce aileninde tanıdığı birisini kazada kaybetmişseniz biraz soğumasını bekle...
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gintro, evet bende sözlerimi verdim beklemedeyim ama sonuç pek olumlu olmayacak eminim ayrıca ölen arkadaşı tanımıyolar onlar ama televizyonda görünce sen tanıyosun dediler evet demek zorunda kaldım babamda işte bak herşey ortada gibi laflar yaptı İstemiyorum
Başa dön
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 27.06.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öyle yani motor herzaman şeytan icadı olarak anılacaktır. Trafikde de motorlar hiçbirzaman adam yerine konmayacaktır. :::ler gerekirse motoru ezer geçerim demekte mahzur görmeyeceklerdir. Annemi paraşütle atlamama razı ettim ama motora binmeye razı edemedim. Artık ya helikopter filan kullanacam ya da motor Gülümsüyorum
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

veda et kurtul abicim, burada sohbetlere katıl herzaman bekleriz

motorsuz bir dost mezardaki dosttan daha canlıdır OK
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.06.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam yolda yürürken kafasına çatıdan tuğla düşüyor ve ölüyor.......yani ölümün olacağı varsa herzaman olur.biz birşey yapamayız.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 28.06.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru hic bir zaman hickimseye tavsiye etmedim etmemde.bak sevgiligagagotti, ne güzel demis.birak kurtul.ha birakamam dersen sana zaten beyninden sök at,kalbinden kopar diyen yok ki.deseler bile bu senin elinde olan birsey degil.sadece hastalik derecesine gelmesini engelle ve etrafinada bunu yansit.insanlar seni sadece motor hastasi biri olarak görmesin.baska seylerlede ilgilen.bak daha yasin cok genc. bence hersey icinde cok erken.ileride yasin olgunlastikca motora zevk icin hoby olarak binersin.bir hastalik olarak degil.....üzgünüm ama fikrim bu...yani sira motoru biraksanda (ki birak demiyorum sadece hastalik derecesinden cikarmaya calis)MD yi birakma.öyle sey olmaz.burada 100lerce motorsuz arkadasimiz var.ailen korkmakta hakli.sende onlari korkutmamaya calis bence.
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim gibi yap gizle ailenden dicem ama artık cok gec Beğenmedim
bence trafikte apaci kullananları gostererek ' bunlar yuzunden serseri damgasını biz de yiyorz..' tarzi bisi soleyebilirsin...full korumalı gezdigini belirt, bunun yanısıra adam gibi gidenleri de gosterip bakın iste ben bunlardanım .. de... aklıma gelenler bunlar...FULL KORUMA Bravo
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 28.06.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence motosiklet için aileni karşına almamalısın. Eğer ailenden gizli veya onlar istemediği halde birşey yaparsan kesin bi terslik olur. En azından bi süre motora ara ver derim. Mesela bu yaz motora binme ve motorunu sat. Ama bir yandan da motorun tek başına ayakta bile duramadığını, bu aleti tehlikeli hale getirenin insanlar olduğunu, korumalarını giyip akıllı sürdüğünde kaza yapma riskinin azaldığını veya olası bi kaza'da ölümcül darbe alma ihtimalinin azaldığından falan bahset. Eğer yine de olmuyorsa bi daha hiç binme motora derim. Aileni motosiklet için karşına alma. Onlar bi motosikletten daha değerliler...

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.06.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oh ne güzel diyorsunuzda bişeyi unutuyorsunuz. En basidinden bi örnek vereyim.
Motorları niye her firma kaskolamaz. Risk ve hata oranı çok ama çok yüksek olduğundan dolayı.
Bunun gibi yani arkadaşlar. Ananızın, Babanızın rızası olmadan binmeyin benim tavsiyem bu Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.06.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kaza geçirdim 2 - 3 defa ama bırakamadım belki bende motor kazasında ölücem yada başka bir nedenle orasını allah biliyor ama vazgeçemem başkaları benim kararlarımı verirse ben benolamamki bizimki tiryakilik sigara gibi sonuçlarını biliyoruz ama yinede vazgeçemiyoruz bu arada söylediklerimiz senin fikirlerini yada kararlarını değiştirmesin buradaki insanlar senin hayatını yönlendiremezler sadece fikir ve düşüncelerini paylaşırlar sana kazasız belasız iyi sürüşler
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal