Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mardin mdden destek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mardin mdden destek

mardin mdden destek
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 27.06.2007 - 10:59    Mesaj konusu: mardin mdden destek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar 1 arkadaşım mardin hasankeyfe gezmeye gelecek ordaki durumlar nasıl gidip gitmemekte kararsız bana yardımcı olurmusunuz ilginize alakanıza şimdiden teşekkürler
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 27.06.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ertelesin. dargeçitte kardeşim asker. ziyaretine gelelim dedim.
kesinlikle gelmeyin diyor.
CABAL, urfa md toplantısı ne oldu. bişeyler yapsaydık. Üzgünüm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.06.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmesin demesinin sebebi nedir ? terör olaylarımı yoksa başka 1 durmmu var
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 28.06.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla detaya girmedik ama haritadanda bakarsak, dargeçit biraz sapa.
belkide onun için gelmeyin dedi.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.06.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanılan yollların guvenlık durumu ne duzeyde acaba ?
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 29.06.2007 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gezmeye gidecelek durum degil.malum hal ortada,neyin ne zaman ve nerede olacagi belli olmuyor.amac sadece gezmekse bence biraz daha ertelenmeli.yinede siz bilirsiniz.
acemi_007
Üye
Üye

MesajTarih: 29.06.2007 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CABAL, dostum ben babamın gorevı nedenıyle yaklaşık 2 sene mardınde kaldım 1998 - 2000 yılları arasında. O bolgede oturan arkadaşlarında çok ıyı bıldıgı gıbı yollar bıraz sıkıntılı. Gerek bolgedekı konumu ıtıbarıyle gerek yoldakı guvenlık nedenıyle. Bence boyle rıskı gozealıp gıtmek pek sıcak gelmıyo acıkcası bana. Malesef bu satırları uzulerek yazıyorum, koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN sınırları içinde bi vatandaşımız istediği zaman istediği yere gidemiyor. Lafı fazla uzatıp konu dışına çıkmak istemiyorum. Ama tekrar dediğim gibi, gezi olayı doğru zaman ve doğru yerler için geçerlidir diye düşünüyorum. Malesef bu ıkı faktorde arkadaşının gideceği yer için geçerli değil. Saygılar sunarım.
Başa dön
acemi_007 Çevrimdışı acemi_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.06.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodeli bu konuyu pazar günü konuşalım senle yaf adam karar bekliyo benden
Başa dön
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mardine 1.saatlik yoldayım bana ulasırsa arkadaş ben ona yardımcı olurum hiç merak etmesim turkiye sınırları içinde herkes gitmek istedği yere güvenle gider. ben geçen pazar oralardaydım ayrıca hasankeyf ve mardine dünyanın her yerinden trust akıyor siz neye teredüt ediyorsunuz anlamadım .merak etmeyin güvenlik güçlerimiz burada gayet güvenli bir ortam şağlamışlar...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

urfa md ceylanpınar şubesi.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 30.06.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

siz neye teredüt ediyorsunuz anlamadım

lafinida ben anlamadim acikcasi !!!!! bizim hergün tv de izledigimiz haberler yoksa yalan mi??halka birsey yapmiyorlar ama bu konunun garantisini kim verebilir ki?belki yolda giderken önündede asker araci yol alicak,belki arkanda olucak...yapmayin allah askina birsey yok gibi konusmayin.ha ne var tabiki oradaki normal hayat devam ediyor...neyse öncesindede belirttigim gibi kisinin kendi secimidir.bilemeyiz.
peugeot80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.06.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

günaydın arkadaşlar
peugeot80 Çevrimdışı peugeot80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim korkum cok acık ve net arkadaşın başına 1 iş gelmesinden korkuyorum ayrıca devlet sanatcısı ve cok sevdiğim cok değer verdiğim 1 arkadaş başına bişi gelmesini istemem
Başa dön
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben salı ya çıkıyorum mardin,hasankeyf,batman,diyarbakır,bitlis, van,erciş,tatvan,adilcevaz ve ahlat 1 hatfa gezecem bir sonraki hafta size net olarak yazarım ama hiç kuşkunuz olmasın yollar gayet temiz.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok iyi olur
Başa dön
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 01.07.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedemeli bilemem ama ülke içinde herkez özğürdür dilediği yere dilediği zaman gidebilir.büyükşehirlerdede olan oluyor ama görünen bazı gercekler vardır bunları gözardı yapamayız.. gezinin zamanını iyi belirlemeniz gerekli geceye kalmamanız gerekli resmi makamlarla irtibata geçmeniz gerekli ... hiç kimsenin zarar görmesi istenilmez....
Başa dön
MehmetTan şimdi Çevrimiçi MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal