Tarih: 27.06.2007 - 12:17 Mesaj konusu: Honda cbr 125 r ve kanuni racer 200...hangisi makûl ?
vitesli motora geçiş yapmak istiyorum. CBR 125 R ve RACER 200 arasında kaldım.Kullanan bilgisi olan motorcu abilerim bu iki motoru çeşitli özellikleri göze alarak kıyaslarsak (fiyat,sağlamlık,kalite,max.hız,sürüş keyfi,konfor,hakimiyet,egzoz sesi vb. özellikler gibi) yeni başlangıç için hangisi en uygun motordur? yaşım 18,boy 1.75 kilo 70
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
yeni başlangıç için sizlerin önereceği başka bir motor var mı? 0(sıfır) motor almayı düşünüyorum... _________________ küçük ama hızlı
ayrıca sinirli
tabiki honda cbr 125 de biraz pahalı 5.500 ytl ama ben senin yerinde olsam yamaha ybr alırdım hem yamaha hem fiyatı uygun 3.400 ytl tabi paran çoksa cbr daha iyi senin kararın _________________ MotorDelisi BALIKESİR
YBR125 2008 siyah
honda tabiki kalıtelı saglam ama bırazdaha buyuk hondalara bak sonra pişman olma boyun kısa degıl o bakımdan bıraz ufak kalabılır altında _________________ 250 R HYOSUNG
Tarih: 28.06.2007 - 17:53 Mesaj konusu:
Bana Göre Çok Gereksiz Bi Soru Japonla Çini Kıyaslıyorrr... Bende Bi Soru Sorayımmm Şahin mi alayım mercedes mi Anlayana!!!.... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
aynen öyle arkadaşlar ama hondaya o kadar para vermek gereksiz bence sonuçta başlangıç motoru alıyosun 5.400 ytl bayılma yada 2.el al _________________ MotorDelisi BALIKESİR
YBR125 2008 siyah
Tarih: 28.06.2007 - 18:36 Mesaj konusu:
Sıfır Racer Alacağına Gİt 2.El Cbr 125 AL DAha İyi Bak Bizim Arkadaş SAtıyo Şimdi 3.250 Bİ Tane Daha Var Oda 3000 İstiyo....Cillop Gibi Motor Sorun DA Çıkartmaz Diğerlerindende Daha Güzel Görüntüsü War... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
baby_face kardeş sen nediyon allah aşkına.ne kanunisi.kanuniye bulaşma japondan şaşma _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız