Tüm motor ve tanıtım topiklerinde, gezi ve organizasyon topiklerinde, HIRSIN ve Kişilik problemlerinin konu olmadığı her başlıkta nedense artık kabak tadı veren ben seni geçtim, altındaki motormu, rakibim yok gibi gerzek konular dönmeye başladı..
Çok merak ediyorum Neyin hazımsızlığı, neyin gocunması anlayamıyorum.. Düşünce tarzlarımız farklı sanırım..
Bakıyorum arkadaşlık, dostluk adına birbirlerine kişiliksiz deniyor, bir bakıyorum resmen hakaretler dolaşıyor.. Kim yalancı, kim buraların kralı anlaşılmıyor.. Bir konuda barışılıyor diğerinde çingen kavgası gibi yeniden alevleniyorlar.. Zaten çok nadir girdiğim sitemizde bunlarla zaman öldürmemek için artık hiç bakmaz oldum.. Bunlar boş adam sohbetlerimi ?
Ama merakta ediyorum.. Bir gün bir yerde hanginiz Patlayacak (sizlerin tabiri), abi çok gaza geldi sonunda vefat etti diyecekler.. Cenazesi yarın gibi başlıklar duyacağım..
Son olarak Bu benim kendi sitemimdir.. Kimse bitirim abi rollerinde zoruna mı gitti yavrum gibi kelimeler kullanmasın.. Kimse bunu açıklamak için banada ulaşmasın.. Bu mesajımdan rahatsız olanlar ile birde sözlü konuşmaya vaktim yok.. Kimisi bu geyikleri, bu hazımsızlıkları seviyordur, çarkın içinde döner.. Kimisinide benim gibi bu konular artık kabak tadı verir..
Siteye bakmaz, olur biter.. _________________
En son FcPro tarafından 28.06.2007 - 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 28.06.2007 - 15:33 Mesaj konusu:
FcPro, günlerdir hangi konuyu açsam aynı muhabbet..
Artık aşağılamalar,küfürler,artistlikler diz boyu..
Zamanında dost olan kişiler şimdi sırlarını açığa vurmaya başladı.Anlamsızca tartışmalar oluyor ve şakalar artık kaka oldu gerçekten.Eğer ben de her bildiğimi buraya yazsam,burada çoğu kişinin kimsenin yüzüne bakacak hali kalmazdı.
Ama bu aynen şunun gibi birşey;hani halkımız hep der ya magazin istemiyoruz diye.Ama inatla magazin programları reyting yapar.Biz izlemiyorsak kim izliyor?Demek ki prim yapıyor böyleleri..
ALLAH kimseyi klavye gazcısı yapmasın.. Gerçekten kabak tadını aştı bunlar.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
En son StaR tarafından 28.06.2007 - 15:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
FcPro, Kendin söyleyip kendin cevaplamışsın zaten...
bu sitede güzel şeylerde oluyor iyi arkadaşlıklarda kuruluyor ama bunun yanında yakındığın şeylerin olmasıda doğal bence herkesin tarzı farklıdır senin hoşuna gitmeyen kısımları çıkartamayıZ..birilerinin patlamasını beklemenide şaşkınlıkla okudum yani bunun sana ne faydası olacak bir yazar mısın burası motordelisi arkadaşım! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 28.06.2007 - 15:38 Mesaj konusu:
FcPro, nası bisi hiissetigini az cok anlayabiliyorum yakın bi zaman once bende benzer seylerden isyan edenlerden biriydim.. ama sonra dikkat ettim bu kisilerin sayısı 10 u gecmez.. ve gitmesi gereken birileri varsa onlardır.. motoru yasam tarzı olarak benimseyenlerin yani senin benim ve bu siteye uye bicok insanın oldugu gibi.. burda olmalıyız.. BİZ hep beraber olmalıyız.. yani ozellikle soyluyorum BİZ... HEPİMİZ.. ait oldugumuz mutlu oldugumuz yerlerden biri burası cunku burda motor var ona onem veren hayatını adayanlar..ugrunda hayatını kaybedenler.. BİZ 300 sıkmadan da karsisindakini kırmadan konusmayı bilen insanlar olarak burda olmalıyız die dusunurum.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
aa..niye canım ? ne güzel sıkıp duruyo arkadaşlar ?
ne bitmez tükenmez saçmalıklar bunlar yaa.. klavye başında bunu yapanlar motorun üstüne oturunca neler yaparlar varın siz tahmin edin ? _________________ varaderovaraderovaradero
armyy, Tekrar okumanı istiyorum.. Hemen hemen aynı zamanlarda tanımışız bu siteyi..
Merak etme Buradaki arkadaşlarımı yürekten seven birey olduğumu bir çok kişi bilir.. Kimsenin vefat etmesini beklemiyorum.. Beklersem şayet, O zaman yakındığım kişilerden bir farkım kalmaz !!!
Mutlu haberleri, gülen yüzleri görme umuduyla nadir takip ettiğim Motordelisi ailesinin çizgisinden çıktığını dile getirdim.. _________________
Tarih: 28.06.2007 - 15:49 Mesaj konusu:
armyy, Tek bir kişi değil ki Armağan,bir sürü insan rahatsız bu durumdan.Madem efelenen efelenene,afedersin de bu saçma muhabbetleri biz okumak zorunda değiliz.Hangi konuyu açsam herkes birbirine sıkıyor.Madem sıkacaksınız(geyik yapıyoruz diyorsanız) gidin v.i.p de bol bol sıkın.Ya da(madem ciddisiniz)msn den halledin...
Kaldı ki sadece o da değil ki,millet ben gidiyorum diye konu açıyor.Sonra bi bakıyorsun hiçbirşey olmamış gibi yazmaya devam ediyor.Ona buna laf söyleyenler,kendi geçmişlerine ve yaptıklarına bakmıyorlar.Konuşmasını bilmeyen kişilere bile yetki verilmiş bir site burası vs. vs. Zaten bir sürü yanlış var ...
Eee o zaman diyecek ne kalıyor? Ya bu deveyi güdeceksin,ya da bu diyardan gideceksin.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tüm motor ve tanıtım topiklerinde, gezi ve organizasyon topiklerinde, HIRSIN ve Kişilik problemlerinin konu olmadığı her başlıkta nedense artık kabak tadı veren ben seni geçtim, altındaki motormu, rakibim yok gibi gerzek konular dönmeye başladı..
Yerden göğe kadar haklısın bu konuda Fırat kardeşim
Alıntı:
Çok merak ediyorum Neyin hazımsızlığı, neyin gocunması anlayamıyorum.. Düşünce tarzlarımız farklı sanırım..
Bu sorunun cevabı apaçık ortada. Show yaparak prim yapmak
Alıntı:
Bakıyorum arkadaşlık, dostluk adına birbirlerine kişiliksiz deniyor, bir bakıyorum resmen hakaretler dolaşıyor.. Kim yalancı, kim buraların kralı anlaşılmıyor.. Bir konuda barışılıyor diğerinde çingen kavgası gibi yeniden alevleniyorlar..
Alıntı:
Zaten çok nadir girdiğim sitemizde bunlarla zaman öldürmemek için artık hiç bakmaz oldum.. Bunlar boş adam sohbetlerimi ?
Hiçkimse lafımı yanlış anlamasında, FcPro, gibi karakterleri MD de artık göremiyorum. MD bu tür muhabbetlerle kan kaybına uğramış durumda. Ben Fırat kardeşimi tanımam ama buraya kadar konuşmasına %100 hak veriyorum
Alıntı:
Ama merakta ediyorum.. Bir gün bir yerde hanginiz Patlayacak (sizlerin tabiri), abi çok gaza geldi sonunda vefat etti diyecekler.. Cenazesi yarın gibi başlıklar duyacağım..
Hırs uğruna ölümü göze alamıyorlar işte. Burda sadece yapılan klavye gazcılığı. Sıkarım, geçerim, vs. vs. Yollarda malesef yoklar. Ama olmadıkları daha iyi. Bir gün kendilerine zarar verdikleri gibi masum ailelerine ya da başka hiç tanımadıkları kişilerede zarar verebilirler
Alıntı:
Son olarak Bu benim kendi sitemimdir.. Kimse bitirim abi rollerinde zoruna mı gitti yavrum gibi kelimeler kullanmasın.. Kimse bunu açıklamak için banada ulaşmasın..
Bu MD de ki ilginç tabirlerin asla bitmeyeceği yönünde herkesle iddaya girebilirim. Gerçekten yavrum, hışş, kopalım, sie, vs. vs. gibi terimler kimseye hiç yakışık almıyor ve ağzı düzgün insanların bile ağzını bozabiliyor. Bu MD kimliği açısından çok zarar verici bi durum
Alıntı:
Kimisi bu geyikleri, bu hazımsızlıkları seviyordur, çarkın içinde döner.. Kimisinide benim gibi bu konular artık kabak tadı verir..
Siteye bakmaz, olur biter..
Sorun şu ki burada gruplaşmalar var. Yani reel de ki arkadaşlıklar sanalda da devam ediyor ve herkes burda kendini kendi yuvasında gibi hissediyor. Sokak ağzı vs. hırçınlıklarda burdan geliyor zaten. Ama yapılanların çoğu show amaçlı.
Bu yazınızdan anladığım kadarıyla artık motordelisi.com sitesine girerken çekinerek giriyorsunuz ve manasız abuk subuk yazılardan bıkmış durumdasınız. Evet size sonsuz katılıyorum. Bu tür muhabbetler yapılır ama her topic de de yapılmaz. Artık gerçekten kabak tadı verdi.
MD kimliğinden ziyade;
Bir gün bu muhabbetler yüzünden bikaç kişinin ocağı sönecek sonra o kişinin çoluğu çocuğu md ye girip hepinizin ALLAH BELASINI VERSİN derse??? Bunları yapanlar hiç düşünmeyeceklermi keşke bu tarz muhabbetlere girmeseydik diye!!!
Saygılar, Sevgiler...
gerçekten çok haklısınız bilgi paylaşımı ve dostlukların kurulması adına açılan bir sitede her ilde 5'erli gruplar kurulsun kim daha iyi görülsün tarzında topic bile okumuştum nereyle güleyim bilememiştim çok yazık çok yaşlarına baksanız muhakkak bizim abimiz olucak yaşlardadır ama ne diyim bende soda içiyim bari
Tarih: 28.06.2007 - 15:59 Mesaj konusu:
FcPro yani Fırat kardeşim..
Tesbitlerin dogru olabilir,
Malesefki büyük gruplarda bu kaçınılmazdır..
Bu kadar ziyaret edilen bir sitede %100 kaliteyi yakalamak çok zor,elimizde bir sihirli degnek olsada yapabilsek..
Ancak GÜZEL şeyleride görmek gerek..Her topicin bir başlıgı vardır ve üyeler/ziyaretçiler istediği topici okumakda özgürdür..
Örnegin son MARMOK festivaliyle ilgil HARİKA topicler açıldı,içinde nefis anlatımlar,fotograflar ve yaşanan güzelliklerin hikayeleri var..
Bunları görmek isterseniz çoklukla MD de bulabilirsiniz,
Ama seninde söylediğin gibi "Ben seni geçerim" "Ben senden daha uzaga işerim" gibi topiclerde var..Bunları GÖRMEK istersenizde görürsünüz..
Yani neyi yakalamak istediğimizle alakalı bunlar..
Motordelisi içinde sevgi,birlik-beraberlik,hırs,iddaa,ispat,güzellik,dostluk,düşmanlık birçok şey var..Bu kaçınılmazdır..
Aynı evin içindeki 3-4 kişi bile zamanla birbirini yemeye-kırmaya başlar..Böylesine büyük topluluklarda baştada söylediğim gibi %100 kalite,saygı beklemek hayalcilik olacaktır..
Ancak tüm bunlara ragmen biz yönetim kadrosu daha iyi bir çizgi için çalışıyoruz...
Elle tutulur,gözle görülür işler yapıyoruz..
Türkiye de Lisans veren sayılı kulüplerden birisi olduk,ciddi eğitim seminerleri verdik,vefa içerikli (çocuk esirgeme,huzurevi,agaç dikme,şehitlere saygı) etkinliklerine imza attık vb.. biçok şey...
Bu güzellikleride görmek gerek...
Kendini bilmeyen birkaç kişinin ahlak dışı yada motorcu duruşuna yakışmayan tavırları MOTORDELİSİ grubunun tümüne mal edilmemeli...
Ama bu topici açman yinede çok iyi oldu,herkes kendine belki çeki/düzen verir... _________________
FcPro, teşekkür ederim cevabın için..bak benimde bazı şikayetlerim oluyor eskiden bende çok tartışıyordum ama sonradan öğreniyordum motosiklet ile ilgili önemli bir konuda tartıştığım şahıs 15 yaşında yada hayatında motorun koltuğuna oturmamış biri..sanal ortam çok farklı yani bunu biliyorsun..klavye gazcısı tabir ettiğimiz arakdaşlar hep olacaktır bunlardan günlük hayatta da o kadar cok goruyorum kı..biri ile tanışıyorum hemen başlıyor ben b.köprüsü üzerinde 1 den 6. vitese kadar havada gidiyorum diye eskiden olsa laf dalaşına girerdim şimdi bravo deyip geçiyorum
bir ara v.i.p de güzel resimler yayınlıyordun eee artık yok mu _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız