Tarih: 29.06.2007 - 17:45 Mesaj konusu: Forum kalitesi demek, insan kalitesi demektir.
Sevgili arkadaşlarım, son zamanlarda forumlardan takip ettiğim üzere, MD forum kurallarına uymayan bir sürü yazı ile karşılaşıyorum.Aslında MD forum kuralları sosyal hayatımızda yaşadığımız gündelik karşılaştığımız toplumsal kurallardır.İnsanın kendisini bilmesi gibi güzel birşey yoktur hayatta.Yaş, meslek,eğitim sosyal statü ne olursa olsun, ailesinden aldığı terbiye ve kendini geliştirmesi doğrultusunda belli bir kaliteye ulaşır.
Ne yazıkki, yazdığı yazılardan toplantılardaki davranışlarından bir insanın kalitesini hemen anlayabilirsiniz.Aslında, yönetici olarak bu arkadaşlarımızı kazanmak adına bizler elimizden geleni yapıyoruz.(ne annesiyiz nede babası nede bunun için extra bir gelirimiz var)Her şey temiz bir toplum ve forum adına.
Hayatta her şeyin bir adabı var. Konuşmanın,şakalaşmanın,yemek yemenin, sevişmenin, kavga etmenin, kız tavlamanın vs. Herkes lafa gelince '' ben düzgün bir insanım,arkadaşlarımı da iyi seçerim, dürüst, güvenilir, yol yordam bilir der'' nedendir peki, bazıları burada yazı yazarken son derece kalitesiz oluyorlar.? Siz sanıyomusunuz yazılan o şekildeki yazılardan sonra insanlar size süper,on numara adammış diyor.Aksine, içinden ağzına geleni sölüyorlardır eminim.
Girdiğiniz bir ortamda veya gıyabınızda, kişiliğiniz, efendiliğiniz, hanımlığınız, kalenderliğiniz,dürüstlüğünüz ile anılmak istemezmisiniz?Kim istemez.
lütfen buna göre davranın. _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Tarih: 29.06.2007 - 17:57 Mesaj konusu:
anicik, birisinin bunu yazması gerekiyordu.Yazıldıda şimdiye kadar bir çok şey, bende bir yönetici olarak bunu kendi adıma birkez daha insanlara hatırlatma gereğini duydum doğal olarak. _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Madem kanayan bir yaraya parmak basıldı bende yazayım bir iki şey..
Toplantıya geldigim zaman bazı arkadaşların hala bu siteyi bayan arama ve tavlama sitesi sandıkları ve buna göre davrandıklarını görüyorum , inanın çok itici geliyor ve ne işim var bu insanların arasında diyorum kendi kendime..
40 bin kişi olmak yada 100 bin kişi olmak o sitenin, forumun çok kaliteli oldugu anlamına gelmiyor , bunda hem fikir isek eğer
1-Forumda artık sürekli milleti taciz eden ve yonja falan sananların üyelikleri silinsin
2-Ortamda eziklik yapanlar silinsin , yaşadığınız çevre ne olursa olsun , geldiginiz zaman toplantıya lütfen o an bulunduğunuz ortama göre davranın..Ortam size değil siz ortama uyacaksınız..
3-Etrafa kuru sıkı hava yapan arkadaşlar , silkinin kendinize gelin ya da toplantılara gelip kimsenin tadını tuzunu kaçırmayın...
4-O yağ dökülmüş kıvamdaki yolda milleti görüp gaza gelip yanlaya yanlaya gitmekten vazgecin.Birgün birinin beyni üzerimize sıçrayacak..
5-Bende motor aldım bak sınıf atladım diyen tipler var birde , motorcu olmak sınıf atlamak anlamına gelmiyor sadece siz öyle sandığınız için ezik durumuna düşmenizi sağlıyor..
6-Motoru kullanmaktan zevk alan ve bunu hobby olarak gören , yola çıkınca stress atan bir tipseniz , binmesenizde camdan bakınca kapının önünde görmekten zevk alıyorsanız , hafta sonlarını onu silip temizlemekle geçiriyor ve zevk alıyorsanız motorcusunuz (Bence )
Yok motoru siz kızlara ulaşmak için bir aracı olarak görüyorsanız ki buna bağlı olarak sınıf atladığınızı sanıyorsanız acınacak haldesiniz demektir ve lütfen gelip huzuru kaçırmayın...
Toplantılarda gruplaşma olması gayet normal ama grup halinde gelip aynı grup ile gene oturacaksanız gelmenizinde pek manası yok...
İlk defa gelenler özellikle ister istemez grup dışında tek oturuyor ve onları görmek fark etmek çok kolay , böyle bir durumda lütfen birileri çagırsın , ilk adım bizden gelsin , o çekingenliği kaldıralım yardımcı olalım gelen arkadaşlara..
Bu vesile ile gelip arkadaş edinen arkadaşlar ve özellikle bayan arkadaş edinenler 2 gün sonra kalkıp bunun reklamını ve dedikodusunu yapmasın ...Kimseye birşey ispat etmek yükümlülüğünüz yok..Öyle bir şey hissediyorsanız kendinizdeki eksiklikleri araştırın başkalarına farklı görünmek gibi bir durumdan kurtulun...Yaşadıklarınıza saygılı olun , arkadaşınıza saygılı olun.Kimsenin onuru şerefi ve haysiyetine dil uzatmayın..
Yazdıklarımdan gocunan varsa kaskını önüne koyup düşünsün , ben şu budur bu şudur diye bir ithamda bulunmuyorum..Üzerine alınacak olanlar kendilerini bilirler...
Yazılan herşey ve yapılan her toplantı bir adım daha ileriye götürecektir kanaatindeyim.Eleştiri olmassa daha iyide olmaz...
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 29.06.2007 - 18:15 Mesaj konusu:
trendy, bu konuya değinmen çok ii oldu çoğumuz bunlardan rahatsızız ve bazı şeylerin düzelmesi lazım artık....
alenalper, yazdığın maddeler yaşananlar bunların çözümü kolaymı bilemem ama içimizdeki insanları düzeltmek bize düşmüyo kendileri kendilerine çeki düzen vermeliler bence..şu kız tavlama erkek tavlama olayları sıktı zaten ..arkadaşlık sitesi değiliz.. tamam duygusal bakımdan bazı şeyler yaşana bilir hepimiz insanız severiz veyahut hoşlanırız ama rahatsız edebilecek şekilde yapılan hareketler çok ayıp..ben daha geçen yaşadım böyle bi olayı ve aynı insan başka arkadaşlarada bana davrandığı gibi davranmış hoş ben azının payını verdim ama yinede hakan başkanla konuşup konuyu anlattım herkez bişiler yapmazsa çözümü yok... _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
alenalper arkadaşım . çok güzel yazmişsın bütün yazdıkların dogru ,ben de bu yazdıkların için toplantılara gelmiyorum gerçi 3 kere geldim ondada tat alamadım .benimde eklemek istedigim bişey toplandılarda bira vb içilmesin içenlerde kızmasın lütfen git başka yerde iç aynı şeyi sülayman mennun yapsa ona bile motorcu demem ben motor hayatıma tek başıma devam etcem kimseye bişey anlatmak zorunda degilim z moto daki adam gibi senin motoruna kimse binmez gelsana 900 hornet veriyim çok kız atarsın buna diyen adamdan ne olur .benim gözümde sokak serserisinden başka bişey değil hulk abime selamlar ve diger motorcularada saygılar .güzel konularda buluşuruz
1-Forumda artık sürekli milleti taciz eden ve yonja falan sananların üyelikleri silinsin
2-Ortamda eziklik yapanlar silinsin , yaşadığınız çevre ne olursa olsun , geldiginiz zaman toplantıya lütfen o an bulunduğunuz ortama göre davranın..Ortam size değil siz ortama uyacaksınız..
3-Etrafa kuru sıkı hava yapan arkadaşlar , silkinin kendinize gelin ya da toplantılara gelip kimsenin tadını tuzunu kaçırmayın...
Bencede
Kimse yanlış anlamasın sözümü ama 42,000 kişi yerine 40,000 kişi olsun. Ama gerçekten temiz olsun.
Hatta böyle bi olay gerçekleşirse MD de adil kişiler tarafından bi şikayet masası kurulsun ve gerekli insanlar ihrac edilsin.
Md nin menfaatine olacaktır
Tarih: 29.06.2007 - 18:58 Mesaj konusu:
Çok enteresandır, sizinle paylaşmak istedim.Birazda espri katayım dedim olaya sakın yanlış anlaşılmasın.
Soruyorum size;
Bay x, Bay y için '' aaa y nonoştur, şöledir böledir der'' Şimdi, bay y nonoş olmadığınımı ispat etmeli, yoksa, x olduğunumu ispat etmek zorunda?
Malesef, bu türde birçok örnekle karşılaşıyoruz.Bir şey söylerken kulaktan dolma, 3. şahıslardan aldığınız bildik, bilmedik şeyleri söylemeyin.Çok kötü duruma düşersiniz.Emin olduğunuz konularda konusun.Sonra yüz yüze aynı ortama geldiğinizde çok kötü duruma düşersiniz.hatta bu takım şeyler okadar dayanılmaz olurki zaman zaman kişiler için adamın canına bile okurlar bazı toplumlarda.
Kendinizden emin olun, söylediklerinizden emin olun, ağzınızdan çıkan kelimeleri 2 kere düşünün.Kimsenin arkasından konuşmayın.
Tüm bunlar Türk toplumuna örf ve adetlerine yakışmayan şeylerdir.Kendimizi bilelim buna göre yaşayalım.
Şimdilik bukadar. _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
İlk defa gelenler özellikle ister istemez grup dışında tek oturuyor ve onları görmek fark etmek çok kolay , böyle bir durumda lütfen birileri çagırsın , ilk adım bizden gelsin , o çekingenliği kaldıralım yardımcı olalım gelen arkadaşlara..
Nuri Alço : Soğuk bir gazoz almaz mıydın yavrum?
Alıntı:
Birisi bir arkadaşa mesaj atıyor..Kısaca mesaj şu ,
Selam tanışabilir miyiz..
Cevap; Hayır,
Gelen cevap şu ; ama benim 1000 RR ım var...
Havan batsın
Şaka bir yana güzel tespitler. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 29.06.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu konular son zamanlarda çok irdeleniyor ve md ye yeni gelen veya ziyaret eden arkadaşlarıda ürkütüyordur..nasıl bir site burası diye..bence modların ne kadar yetkisi varsa kullansınlar ve hakan başkanla beraber, kendi aralarında bu işin çözümünü toplantı odasında bulsunlar..
Bende size katılıyorum,pislikler temizlensin, _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız