29 Haziran'da,İzmir MD PUNTA da toplandı..Oldukça fazla katılım olmasından dolayı mekan sahibi haftaya dışarıdan müşteri almamayı bile teklif etti.
Beyazkardelen 'in makinasında daha fazla kare vardır mutlaka .Benim makinamda olanları ekliyorum,biliyorum çoğu arkadaşımızın fotoğrafı yok ama Nur telafi edecektir..
Bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz bir film gibi
Hele bi gel, uzaklar sana gelir;Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir..
Yeni bir aşk doğuyor..
İstanbul'dan misafirlerimiz
Gönlü Güzel Arkadaşlarım
Ağır Abiler
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Rabbit, abla fotolar bu formatla daha güzel olmuş,gözümüze bir başka geldi,eline sağlık..Yeni doğan aşkın devamı gelir inşallah,sadece doğmakla kalmaz büyür gider _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
onur abi saçlar uzamıs heheh helicopterman onur abi bakya bu seferde izmire gitmis serter abi konyalı degilmi yakısıklılıga bi bak beee aynı ben halil abi sende halen karizma devam süpersin ibrahim abi gelmiş hoşgelmiş ya arzu abla bu fotolama olayının bi programı falanmı var bana bi zahmet şu işin tiosunu söylesen mükemmel olmuş ellerine saglık daha öncede dikkatimi cekmisti ayrıca ayrıca volkan abi sebla
En son zxrhalit tarafından 30.06.2007 - 17:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Rabbit, arzu'cum eline sağlık süper olmuş fotolar romantik (!) akşam yemeğimiz için aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldık yeni bir aşk doğmuş ateşta bacayı sarmış gibi görünüyo ayrıca _________________ 08.04.07-∞
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 30.06.2007 - 17:36 Mesaj konusu:
Apla varyaaa harika bir çalışma olmuş. Ellerine emeğine sağlık vallaa
Öncelikle katılan herkese teşekkür ederim.
Aramızda olmadığı için, toplanıp mahallesini ayağa kaldırdığımız ve moral vermeye çalıştığımız Mehmet Abim tekrar geçmiş olsun seni çok seviyoruz.Tekrar geçmiş olsun diliyorum.
İstanbul tayfası sizede hoşgeldiniz diyor ve yeter artık bu aralar çok gördüm sizi şimdilik yetersiniz özlemeden gelmeyin diyorum _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 30.06.2007 - 17:40 Mesaj konusu:
rabbitçiğim çok sağol ..ellerine sağlık..benim fotoğraf çekildiğimden haberim yoktu..sürpriz olmuş.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Rabbit, Süper süper süper.Sana söz verdiğim halde gelemedim Arsu'm ama affettiricem kendimi Harika fotoğraflar.İzmir MD ne kadar güzel çıkmışsınız siz hepiniz ayrı ayrı valla fotoğrafı çeken kadar çekilenlerde harika.Mehmet abim Babom sende iyi ol gel artık.Haftaya görüşmek üzere... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız