Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 29 Hzr.,İzmir MD PUNTA da toplandı(Fotoğraflar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

29 Hzr.,İzmir MD PUNTA da toplandı(Fotoğraflar)

29 Hzr.,İzmir MD PUNTA da toplandı(Fotoğraflar)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:19    Mesaj konusu: 29 Hzr.,İzmir MD PUNTA da toplandı(Fotoğraflar) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29 Haziran'da,İzmir MD PUNTA da toplandı..Oldukça fazla katılım olmasından dolayı mekan sahibi haftaya dışarıdan müşteri almamayı bile teklif etti. Çok gülüyorum

Beyazkardelen 'in makinasında daha fazla kare vardır mutlaka .Benim makinamda olanları ekliyorum,biliyorum çoğu arkadaşımızın fotoğrafı yok ama Nur telafi edecektir..

Bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz bir film gibi Çoook seviyorum

Hele bi gel, uzaklar sana gelir;Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir.. Çoook seviyorum

Yeni bir aşk doğuyor..
Çoook seviyorum

İstanbul'dan misafirlerimiz

Gönlü Güzel Arkadaşlarım

Ağır Abiler Dil çıkarıyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş böyle fotoğraflar ya insanın siyah beyaz olası geldi Gülümsüyorum

İzmir MD aşklarınız ve muhabbetiniz bozulmasın Çoook seviyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, abla fotolar bu formatla daha güzel olmuş,gözümüze bir başka geldi,eline sağlık..Yeni doğan aşkın devamı gelir inşallah,sadece doğmakla kalmaz büyür gider Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrı bi renk vermiş çok güzel olmuş!. fotolar Delirdim Bravo
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İZMİR MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

fotolar çok harika olmuş teşekkürler Rabbit,

onur abi karizma çıkmışsın yine Gülümsüyorum Çok gülüyorum Delirdim
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu'cum saçların çok güzel olmuş Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onur abi saçlar uzamıs heheh Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum helicopterman onur abi bakya bu seferde izmire gitmis Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim serter abi konyalı degilmi yakısıklılıga bi bak beee aynı ben Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum halil abi sende halen karizma devam süpersin Göz kırpıyorum ibrahim abi gelmiş hoşgelmiş Gülümsüyorum Delirdim Delirdim Delirdim ya arzu abla bu fotolama olayının bi programı falanmı var bana bi zahmet şu işin tiosunu söylesen mükemmel olmuş ellerine saglık daha öncede dikkatimi cekmisti Bravo ayrıca ayrıca volkan abi sebla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son zxrhalit tarafından 30.06.2007 - 17:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, her resme bir sanat eseri gibi yaklaşman takdire değer, ellerine sağlık Alkışlıyorum

Nuuuur nerdesin sendekileri de ekle hadiiii Sinirlendim
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, arzu'cum eline sağlık süper olmuş fotolar romantik (!) akşam yemeğimiz için aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldık Dil çıkarıyorum yeni bir aşk doğmuş ateşta bacayı sarmış gibi görünüyo ayrıca Göz kırpıyorum

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Apla varyaaa harika bir çalışma olmuş. Ellerine emeğine sağlık vallaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Öncelikle katılan herkese teşekkür ederim.

Aramızda olmadığı için, toplanıp mahallesini ayağa kaldırdığımız ve moral vermeye çalıştığımız Mehmet Abim tekrar geçmiş olsun seni çok seviyoruz.Tekrar geçmiş olsun diliyorum.

İstanbul tayfası sizede hoşgeldiniz diyor ve yeter artık bu aralar çok gördüm sizi şimdilik yetersiniz özlemeden gelmeyin diyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok harika foto çalışması,emeğine sağlık Bravo
yine herzmn ki gibi hoş toplantı olmuş Bravo
nice böyle güzel birliktelikler dilerim Gülümsüyorum Bravo
10ur1 çok karizma çıkmışın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Film tadında karelerdi. Teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbitçiğim çok sağol ..ellerine sağlık..benim fotoğraf çekildiğimden haberim yoktu..sürpriz olmuş..

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit,
Alıntı:

bana bi zahmet şu işin tiosunu söylesen mükemmel olmuş ellerine

Halit ben ne güne duruyorum gardaşım,sen yanıma gelde ben sana tüyo veriyim Göz kırpıyorum Arzu ablanınki kadar güzel olmasada idare et artık Halo Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Süper süper süper.Sana söz verdiğim halde gelemedim Arsu'm Üzgünüm ama affettiricem kendimi Göz kırpıyorum Harika fotoğraflar.İzmir MD ne kadar güzel çıkmışsınız siz hepiniz ayrı ayrı valla fotoğrafı çeken kadar çekilenlerde harika.Mehmet abim Babom sende iyi ol gel artık.Haftaya görüşmek üzere...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal