Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 260 KM Bursa-Mudanya-Gemlik-Esenköy Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

260 KM Bursa-Mudanya-Gemlik-Esenköy Gezisi

260 KM Bursa-Mudanya-Gemlik-Esenköy Gezisi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 30.06.2007 - 19:46    Mesaj konusu: 260 KM Bursa-Mudanya-Gemlik-Esenköy Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar,
Bu rotayı 3. ye tekrarlıyoruz. Gerçekten çok güzel manzaralı, bol bol virajlı (yatıp kalkmaktan kusacaktım artık) harika bir yol. Kısaca rotayı özetliyim. Bursadan önce mudanyaya gittik. Güzelyalıdan eski sahil yoluna sapıp kurşunludan çıktık. Daha sonra sırasıyla Gemlik, Kumla, Fıstıklı, Armutlu, Kapaklı, Esenköy'ü gezdik. Amacımız esenköyde denize girmekti. Saolsun orada tanıdık bir abimiz var. Çay bahçesinde onun odasında üstümüzü değişip yallah denize Gülümsüyorum Yaptığımız toplam yol 260 km civarı. Neyse uzatmadan Resimlere geçeyim.

İşyerinde son hazırlıklar,

Güzelyalıda mola vermeden direk kumlaya girdik.

Kumlada deniz fena değil.

Burası esenköy

Adet oldu her gittiğimizde kano yarışı yapıyoruz :P

Dönüş vakti;

Esenköye gelmeden 5 km geride şelale diye bir yer vardı. Bu sefer gidelim dedik. Keşke gitmeseydik şelale dedikleri yerde bir dere akıyor oda çok azalmış :pale:

Yolda güzel gördüğümüz her yerde durduk. 150 km boyunca deniz bize hep eşlik etti. İnanılmaz manzaralar var.

XT'de bana yakıştı :mrgreen: Çok güzel, çok beyendiğim bir motorda ayaklarım yere deyse dahada beyenicem :salut: Durmak için kaldırım arıyorum Gülümsüyorum

Yolda toprak bi yol gördük ve bizim endurocular dayanamadı. CBR'la 5 km cross yaptım. Ciğerlerim düşecekti.

Ama gittiğimize deydi. Tam kamplık yer :cat:

Ve kapanış :cat:

Yorumları bekliyorum :mrgreen:
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 30.06.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok zevkli bir gezi olduğu kesin. Fotoğraflar için teşekkürler.
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 30.06.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devamını isteriz Bravo
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okan süper bir gezi tebrik ederim...MAvi cbr'ına kardeş getiricem inş bursa'ya Çok gülüyorum Çarşamba günü kısmetse alıyorum sanıırm...umarım yeni bir aksilik çıkmaz....

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ejderr1000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: MaNiSa/DeMiRcİ

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş geziniz eğlenceli fotolar çok güzellll

45 PH 600
Başa dön
ejderr1000 Çevrimdışı ejderr1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş yerler aynı seferihisar kuşadası yolu gibi......resimler için sağol.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ybracing
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ck gusel bı gezı olmus okan ama kırıldım ınsan bızede haber verır mavı cbr yanına bıde mavı ybr eklerdım daha gusel olurdu ıyı eglenmıssın eglencen ıns daim olur
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum çok güzel macera olmuş paylasım ve fotolara tşklr :md
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 01.07.2007 - 03:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel harmmel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.07.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybracing demiş ki:
ck gusel bı gezı olmus okan ama kırıldım ınsan bızede haber verır mavı cbr yanına bıde mavı ybr eklerdım daha gusel olurdu ıyı eglenmıssın eglencen ıns daim olur

Yiğit biraz apar topar oldu. Birdahakine haber veririm kusura bakma Göz kırpıyorum

ultraukala demiş ki:
okan süper bir gezi tebrik ederim...MAvi cbr'ına kardeş getiricem inş bursa'ya Çok gülüyorum Çarşamba günü kısmetse alıyorum sanıırm...umarım yeni bir aksilik çıkmaz....

Akın hadi hayırlısı bekliyorum Bravo
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 01.07.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler paylaşım için.Güzel gezi olmuş Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 01.07.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler Dans
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mmuzoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 01.07.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super olmus gezi muhtesem fotolar super ne diyim pyalasim ve diyer hersey için tesekkurler Göz kırpıyorum Alkışlıyorum
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 01.07.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal