Tarih: 30.06.2007 - 23:23 Mesaj konusu: Önceden motorcular birbirine selam verirdi
slm,Arkadaşlar önceleri 90 lı yıllarda bir motorcu diğerini gördüğünde kornayla veya uzunlarla selamlaşırdı.fakat günümüzde bu selamlaşma devam ediyormu etmiyormu tam çözemedim.çin motorlarına binen arkadaşlar ,japan veya alman italyan motorlarına binen arkadaşlarca küçümseniyormu, bir hor görme olayı varmıdır,bunu konuyu açıklayıp açarmısınız.Ben 200cc lik ramzey cros kullanıyorum ve şuan bir motorcu gördüğümde selam vermekte biraz kararsız kalıyorum.
Kayıt: Jun 28, 2007 Mesajlar: 211 Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz
Tarih: 30.06.2007 - 23:32 Mesaj konusu:
Arkadaşım kimsenin kimseyi motoruyla küçümsediği yok sorun zamanda eskiden olsaydı böyle olmazdı tabiki su devirde herkez kendi havasında benim küçüklüğümde bizim buraya gelen motorculara ustalarımız yemek yedirirlerdi cay bahcelerıne gider otururduk ama sımdı oyle değil adam geliyo 5 dk duruyo gidiyo yani sorun tamamen insanın kişilğinde. he selam veriyomusun diye sorarsan bende ancak eskilerden tanıdıklarımı gorunce selam verıyorum yenilere selam versende almıyolar zaten.. _________________
hobici, kardeşim bende aynı şekilde bazen kararsız kalıyorum ama yinede bi dıt yaparım karşılık vermesze o onun bilecegi iştir.Ya yeni motorcudur yada senin dedigin gibi popocugu kalkıktır yada farketmemiştir.haa dersen eskisi gibi degil , zaten ne eskisi gibi ki artık.O yuzden sıkma canını böle seylere. devam
Tarih: 30.06.2007 - 23:38 Mesaj konusu:
çoğu kişi selamlaşıyo ama büyük makina kullanan arkadaşlar biraz kasılıyolar tabi istisnalar hariç sen kararsız kalma herkezi slmla üzerine düşeni yap yeter _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Motorcu selamının büyük motor-kucuk motor diye bir ayrımı olması anlamsız.hobici, sen bir ''dıt'' yaptiginda karsılık alamamışsan o karşındakinin ayıbıdır. Zaten biz motorseverlerin en güzel alışkanlıklarından biridir selamlaşmak. 50cc den tutta 1800cc ye kadar, 2 teker olsunda VARSIN CAMURDAN OLSUN
valla belki burası ufak bir yer olduğu için hangi motora korna çalsam oda çalıyor....valla ben gördüğüm her motora selam veriyorum,o vermezse onun bileceği birşey.ben ona gerçek motorcu demiyorum...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 01.07.2007 - 00:14 Mesaj konusu:
hobici, senin kararsızlığı 125 liği olan arkdaşlar daha büyük cc lere selam vermekte aynı sorunu yaşıyorlar bmw' cilerin küçüm sediğini biliyorım selamı mı almadı diye birisi vardı sitede! _________________ :P
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 01.07.2007 - 00:33 Mesaj konusu:
Arthas demiş ki:
3-4 defa selamıma karşılık bulamadım. Her yolu denedim hem de, kornaya bastım selam yok, selektör yaptım selam yok en sonun da elimi hafifçe kaldırdım bizim el havada kaldı Ben de bıraktım artık selam vermeyi, işin acı yanı ben bıraktıktan sonra da kimse selam vermedi. Bu gelenek ölüyo galiba yavaş yavaş
3-4 defa selam alamayan herkez selam vermeyi bırakırsa, bu gelenek yavaş yavaş ölür tabi.
Bu mevzu aslında çok tartışıldı daha önce, öyle çok kafaya takmayın bence büyük motor,küçük motor falan diye, selam motora değil, üzerindeki motorcuya verilir.
Selamlaşma geleneğini seviyorsanız ve kaybolmasın istiyorsanız siz vermeye devam edin. O 3-4 kişide zamanla bu güzel adetin farkına varıp benimser muhakkak _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
arkadaşlar slm laşmak gerçekten güzel bir olay ama bence bu adetin azalmasının bir sebebide motor kullanıcısının artması...sizce yalnışmı düşünüyorum _________________ HARPUT MD
Elazığ motosiklet ve motorsporları klübü
ben bana selam veren herkese selam vererim özellikle güzel kızlara şaka biyana kimseyi küçük görmemek lazım gün olur devran döner _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız