Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Kelebek Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Kelebek Fotoları

Konya MD Kelebek Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Konya MD Kelebek Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz yine çok eğlendik gece çok geç bitti. Hepinize sonsuz teşekkür ederim.
Bazı fotolarımız karanlık çıktığı için bir program yardımıyla açtık renkler biraz soluk bunun için özür dilerim.

Vaktim az olduğu için yorum yapamıyorum çok üzgünüm.

İyi seyirler 88 foto Göz kırpıyorum

İzmir den gelen çiftimize copadelcapo nun motorunu sattık kendilerini Antalya ya yolcu ettik.
Edit.....SGOR

Ve bizler de aynı anda Kelebek kafemize doğru yola çıktık

Gecemiz her zamanki köftecimizde son buldu
Hepinize tekrar teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun Konya MD Çoook seviyorum

En son SGOR tarafından 02.07.2007 - 08:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili ahmetim eline saglık kardeşim benim herzamankigibi süpersin paşam allahım sizi başımızdan eksik etmesin Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok eglenceli vede keyifli bir aksam olmus,belli.allah icinize sindirsin.bu arada hic bayan MD li arkadasimiz yokmu oralarda?hep erkek gördümde ?
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Ahmetcim, ellerine kolarına sağlık, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper bi akşam olmuş, yalnız bişeyi anlamadım haliti şişe mi geçirmeye çalışıyodunuz orda yoksa bizim kuzu işi olmadıda halitimi yutturacaksınız kuzu diye bize Dil çıkarıyorum

Allah Muhabbetinizi bozmasın dostlarım, Sabah görüşmek üzere, dikkatli gelin Bravo

En son TayDen tarafından 01.07.2007 - 01:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli bir gece olmuş resimler için teşekkürler Alkışlıyorum
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

çok teşekkürler fotolar için
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler SGOR, eline sağlık Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet cim ellerine saglık kardeşim çok güzel bir gece oldu fotolar cok güzel cok güldük cok eglendik gecenin rengi yine capo dayı ve halitin titremeleri birde cengizimin güzel anılarıydı herkeze cok teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, nen gangaa ne guzel bı gundu yaff Delirdim Delirdim o degılde kofte yı ucuzamı kapattın ganka Dil çıkarıyorum cıngen koftecısıne goturdun bızı mıdem allak bullak oldu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

capodelcapo, dai hadı gıt yat artık yaslı baslı adamsın zaten Dil çıkarıyorum tıtreyıp durun yarın yola nasıl gıdecen Delirdim Delirdim sıkarım bak yenı cıcegınle senı ayrıca ALLAH kaza bela vermesın bamyadan kurtardın o boncuk gıbı r1 o bındımı goruntu kırlılıgı olusturuyordu puhahaha Delirdim Delirdim Delirdim

offf halen sıvtınıyoz sabah olsun artık Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel buluşma olmuş fotolar ıcın tşk Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinizden allah razı olsun sizleri çok seviyorum Çoook seviyorum

capodelcapo, Çok teşekkürederim şükrü abim sağol

missgarfield, çok teşekkürederim.
Kardeşim bizim kız ve kızlar kız arkadaşlarımızdaki anlayışımız motorlarımız bizim bayan arkadaşlarımız bunlar İyi fikir

tayden, kardeşim Allah razı olsun yok ya şakalaşıyorduk Çok gülüyorum

matrix_neo, WarCer, crayz_84, teşekkürederim arkadaşlar

R1_BY_HAKAN, hakan kardeşim teşekkürederim hepbirlikte en güzel eğlenceler inş.

zxrhalit, canım benim kan kardeşim sağol birlikte doyamıyoruz eğlenceye gerçi doymak da istemiyoruz Delirdim

beter_7, teşekkürler kardeşim
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya md allah muhabbetinizi bozmasın hepinize kazasız belasız günler dilerim
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmedim gardaşım benim bu ne sürat süper gün süper fotolar allah razı olsun senden yine derdi sıkıntıyı hepsini unuttuk Delirdim Delirdim Delirdim

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercenk, Teşekkürederim kardeşim

hondarslan, Sağol mustafa kardeşim herşey sizler için
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar süper olmus eline koluna saglık ahmet... Alkışlıyorum güzel eglenceli de gündü.. OK
Başa dön
candost Çevrimdışı candost Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal