Tarih: 02.07.2007 - 22:50 Mesaj konusu: İzmirin Delisinden Yarım Türkiye Turu...
delinin biri birgün izmirden yola çıkmış...önce sefeerihisar sonra bergamaya gidip geri dönecekmiş evine....ancak bergamaya gittikten sonra olaylar değişmiş...nasıl olsa bir delii.....kaptırmış kendini vurmuş yollara bir nevi aklını peynir ekmekle yemiş....gerisisni varsıııınnn fotoğraflar anlatsın....en kısa şekliyle sadece gittiğim yerlerin fotolarını veriyorum...500e yakın fotoğraftan arındırrarak koydum ...saygılar sevgiler..siz siz olun benim gibi deli olmayın....
[
O kadar yoldan sonra arabamıda özledim ya...onun konforu olmasada motorda...güzel bi yolculuktu...
Tebrik ederim harika bir gezi olmuş.Fotoğraflar ispatı .Ciddi kimse senden deli olmasın .... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
teşekkürler arkadaşlar...düşünüyorumda böyle bi motorla böyle bi yola çıkabilecek kaç deli vardır????MD den de bu beklenirdi diyesim var aslşında ya neyse..... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 685 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 02.07.2007 - 23:04 Mesaj konusu:
tebrikler harika bir güzergah olmuş işallah daha uzun geziler cıkman diligimle.... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Tarih: 02.07.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
ybasaran , Süper Bir Turne Olmuş Wallla Bende Diyorum Bu ybasaran niye hiç toplantılara gelmiyorr.. Şimdi Anlaşıldı Bu Cuma Bekliyoz... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Tarih: 02.07.2007 - 23:29 Mesaj konusu:
guzel ve uzun bi yolculuk olmus haberimiz olsaydı canakkale md olarak bi yemek yerdik beraber bi dahaki sefere artık... yolunuz acık olsun _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız