Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirin Delisinden Yarım Türkiye Turu...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirin Delisinden Yarım Türkiye Turu...

İzmirin Delisinden Yarım Türkiye Turu...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2007 - 22:50    Mesaj konusu: İzmirin Delisinden Yarım Türkiye Turu... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delinin biri birgün izmirden yola çıkmış...önce sefeerihisar sonra bergamaya gidip geri dönecekmiş evine....ancak bergamaya gittikten sonra olaylar değişmiş...nasıl olsa bir delii.....kaptırmış kendini vurmuş yollara bir nevi aklını peynir ekmekle yemiş....gerisisni varsıııınnn fotoğraflar anlatsın....en kısa şekliyle sadece gittiğim yerlerin fotolarını veriyorum...500e yakın fotoğraftan arındırrarak koydum ...saygılar sevgiler..siz siz olun benim gibi deli olmayın....

[

O kadar yoldan sonra arabamıda özledim ya...onun konforu olmasada motorda...güzel bi yolculuktu...

İzmire sabah saat 6da geldiğim için uykulu uykulu izmir fotoğradı çekemedim...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...

En son ybasaran tarafından 02.07.2007 - 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 02.07.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla fazla söze gerek yok Deli kardeş helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 02.07.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim harika bir gezi olmuş.Fotoğraflar ispatı .Ciddi kimse senden deli olmasın ....
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar...düşünüyorumda böyle bi motorla böyle bi yola çıkabilecek kaç deli vardır????MD den de bu beklenirdi diyesim var aslşında ya neyse.....

Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 02.07.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlam KM yaptırdın sayaca anlaşılan Alkışlıyorum Alkışlıyorum HLL olsun
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buda izmire geldiğimde sabah çektiğim hali...

Başa dön
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler harika bir güzergah olmuş işallah daha uzun geziler cıkman diligimle.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun yaw, amma gittmişsin, hem de kotla falan sanırım ha?
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybasaran , Süper Bir Turne Olmuş Wallla Çok gülüyorum Bende Diyorum Bu ybasaran niye hiç toplantılara gelmiyorr..Göz kırpıyorumGöz kırpıyorum Şimdi Anlaşıldı Bu Cuma Bekliyoz...
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayı 150 cc lık makınayla nasıl gıttın sen oyle yaa vallaha helal olsun ıyı cesaret bı de sanıorım teksın Şok oldum vallaha helal olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel ve uzun bi yolculuk olmus Gülümsüyorum haberimiz olsaydı canakkale md olarak bi yemek yerdik beraber Gülümsüyorum bi dahaki sefere artık... yolunuz acık olsun Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir paylaşım çok teşekkürler
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah iyi gezmissin kardesim...allah icine sindirsin güzel gezi olmus Bravo
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARDEŞ SÜPERSİNİ YAW GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ TEŞEKKÜRLER. Bravo
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum...sendeki deli cesareti..ama güzel bi gezi olmuş..teşekkürler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal