Tarih: 02.07.2007 - 23:10 Mesaj konusu: 6 Temmuz Cuma,İzmir MD PUNTA Cafe de buluşuyoruz.
Artık her CUMA günü PUNTA dayız..
Bu CUMA günüde saat 21:00 den itibaran PUNTA da toplanmaya başlıyoruz.
Punta Cafe-Bar = Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki TANSAŞ tan hemen önce..
Yeni mekanımızda herşey çok ucuz,masaların düzeni çok güzel..
İsteyen Tavla oynar,nargile içer isteyende bira içer-yemek yer..
Buna göre,
Tarih: 6 Temmuz, CUMA
Saat: 21:00
Yer: PUNTA Cafe-Bar
Motosikletlerinizi lütfen düzenli parkedin,böylelikle bizim orda oldugumuz belli olsun _________________
Tarih: 02.07.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
Bütün Haftanın yorgunluğnu Atmak Ve Delilerle Birlikte Güzel Bir Gce Geçirmek Üzere ORda Olacağım... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
HeLiCoPTeRMaN, bizimle orda olucaksın.Ruhen sana bira ısmarlıyorum Bende ruhen paylaşımda olucam sizinle _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
robroy, +1 derken sen de mi ruhen yahu , perili kafe olacak bu hafta punta , ben bedenen orda olacağım _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
Volkan, ben de fotoğrafınızı çekeceğiiiim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 03.07.2007 - 10:22 Mesaj konusu:
10UR1, ehliyetleri toplıyacaksın garanti
HeLiCoPTeRMaN, fıçı ruhunu bekliyor dostum
bu arada senin taklitin olamaz sen bir tanesin _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız