Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 6 Temmuz Cuma,İzmir MD PUNTA Cafe de buluşuyoruz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

6 Temmuz Cuma,İzmir MD PUNTA Cafe de buluşuyoruz.

6 Temmuz Cuma,İzmir MD PUNTA Cafe de buluşuyoruz.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:10    Mesaj konusu: 6 Temmuz Cuma,İzmir MD PUNTA Cafe de buluşuyoruz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık her CUMA günü PUNTA dayız..
Bu CUMA günüde saat 21:00 den itibaran PUNTA da toplanmaya başlıyoruz.

Punta Cafe-Bar = Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki TANSAŞ tan hemen önce..
Yeni mekanımızda herşey çok ucuz,masaların düzeni çok güzel..
İsteyen Tavla oynar,nargile içer isteyende bira içer-yemek yer..

Buna göre,
Tarih: 6 Temmuz, CUMA
Saat: 21:00
Yer: PUNTA Cafe-Bar

Motosikletlerinizi lütfen düzenli parkedin,böylelikle bizim orda oldugumuz belli olsun Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 02.07.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün Haftanın yorgunluğnu Atmak Ve Delilerle Birlikte Güzel Bir Gce Geçirmek Üzere ORda Olacağım...
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 03.07.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz cuma punta cafeye ilk defa gitmek nasip oldu ve çok güzeldi ferahtı.Bence çok ıyı bır karar punta.Dostluklarımızı puntalıyalım
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruhen oradayım Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 03.07.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, bizimle orda olucaksın.Ruhen sana bira ısmarlıyorum Göz kırpıyorum Bende ruhen paylaşımda olucam sizinle Dil çıkarıyorum
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 03.07.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1 Bravo
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

robroy, +1 derken sen de mi ruhen yahu , perili kafe olacak bu hafta punta , ben bedenen orda olacağım Delirdim
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.07.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkol metreyı alıp aranızda olucam ona gore Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 03.07.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackheart, olmaz öyle şey ben ruhumun yanında bedenimide taşıyorum. Ordayım tabi ki Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

robroy demiş ki:
blackheart, olmaz öyle şey. Ruhumun yanında bedenimide taşıyorum. Ordayım tabi ki Bravo

Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 03.07.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, ben de fotoğrafınızı çekeceğiiiim Delirdim Delirdim
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.07.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de ruhum ve bedenim olarak ordayım. Aklım gelmeyebilir belki..

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
idereli42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.07.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım iyi eglenceler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Konya MD ankete gerek yok eskiler tanır !!!!!
Başa dön
idereli42 Çevrimdışı idereli42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 03.07.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, ehliyetleri toplıyacaksın garanti Delirdim Delirdim

HeLiCoPTeRMaN, fıçı ruhunu bekliyor dostum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bu arada senin taklitin olamaz sen bir tanesin Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 03.07.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler izmiiiiiiiir

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir suresir islerim nedeniyle gelemiyordum ama bu Cuma ben de oradayim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal