Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - derı mı tekstıl montlarmı daha kullanıslı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

derı mı tekstıl montlarmı daha kullanıslı

derı mı tekstıl montlarmı daha kullanıslı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
atakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.12.2004 - 12:14    Mesaj konusu: derı mı tekstıl montlarmı daha kullanıslı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar dun mont almak ıcın bır kac magaza gezdım ama aklım ıyıce karıstı derı mont satan arkadas abı derı ıyıdır yaz kıs gıy en az da 10 sene gıyersın tekstıl mont cabuk deforme oluyor dıyor tekstıl satan da abı derı yı her zaman kullanamazssın yazın sıcakta pısırır sogukta usutur dıyor kullanan arkadaslarda yardım ıstıyorum tavsıyelerıne gore alacagım tesekkurler. derı mont korumalı 200 dolar german marka korumalı testıl e ıse 220 yuro ıstıyorlar.
Başa dön
atakan Çevrimdışı atakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 29.12.2004 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dainese deri tercih et uzun muddet problemsız kullanırsın Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.12.2004 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ammada sallamış tekstilci kardeşler...
deri tabi kardeşim, Rüzgar geçirmez, yağmur gecirmez, Tamiri tekstile göre daha kolay, tekstile göre daha uzun ömürlü!
Sonuçta deri giyiyorsun,yani alacağın deri giysi bi hayvanın derisinden yapıldığına göre ve bu canlıyı dış etkenlerden koruduğuna göre bu konuyu tartışmak bile yersiz değilmi ?
sito
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 29.12.2004 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dainese deri mont 1 numara bence ama ben sana fuarı beklemeni öneririm hem daha fazla çeşit bulursun hende daha hesaplı olur bende fuarı bekliyorum.
Başa dön
sito Çevrimdışı sito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 29.12.2004 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deri koruma bakimindan düstünmü yerde sürtünürken deri acilmiyor ama textil aciliyor ve kendi cildini asindirmaya basliyorsun! Şok oldum :evil: ;-)

Sonra baska yerinden Çok gülüyorum Çok gülüyorum cild parcasi alip asinan yere ekliyorlar!! Bravo

Deriden sasma derim ben :!: ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 29.12.2004 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atakan ne motor kulaniyorsun bilmiyorum ama racing kulaniyorsan deri daha iyi derim uzunca giyersin,yalpa yapmaz, tabi yazin sicak kisinda soguk olur .eger enduro kulaniyorsan tekstil kulanderim cunku zaten yavas kulanirsin kiyafet fazla yalpa almanca (Flatern) yapmaz
yalniz deri su gecirir arkadaslar.cogu Dil çıkarıyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 29.12.2004 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede kesinlikle deri ve bu konuda dainese gercekten süper Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 29.12.2004 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben textil kullanıyorum ama tabii deri çok daha iyi.. Bence fiyat iyi ama kaliteli deriler ve modeller 350 euro dan başlıyor. Deri alırsan çok iyi seç..

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2004 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deri uzun ömürlü ama deri kokusundan hoslanmam dersen tekstil
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.12.2004 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstümde deri mont altımda tekstil pantalon yağmur altında motor kullandım. eve döndüğümde sweat shirtümde nem bile yoktu ama pantalonu bırak bacaklarıma kadar su içindeydim. ayrıca deri kışın üşütmez ve rüzgar geçirmez.
ayrıca şöyle bi söz vardır.
"rüzgar keçeye demiş
-10 kat keçe ben senden geçe
rüzgar deriye demiş
1 kat deri ben senden geri"
ne güzel söylemiş söyleyen
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.12.2004 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

"rüzgar keçeye demiş
-10 kat keçe ben senden geçe
rüzgar deriye demiş
1 kat deri ben senden geri"
ne güzel söylemiş söyleyen

daha yoruma ne gerek Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
celaha Çevrimdışı celaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2004 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon dostumuza katılıyorum. Kullanım alanına göre değişir.

Derinin su geçirmeme özelliği yoktur. Nasıl söyleyeyim, suyu yansıtabilir sadece. Yani ufak bir yağmurda birşey olmayabilirde uzun süreli bir durumda emerde emer.

Bir de arkadaşlar marka bağımlısı olmayalım. Bu bize alımda hata yaptırabilir.

Dainese'ye bayılıyorum. D-club'a da üyeyim. Ayrıca Amerika'da falan dainese giydiğinizde çok havalı oluyorsunuz (Orada az bulunuyor çok pahalı)

Ama ne markalar var.. Mesela Track'te vanson alırsan düşünce yolluyorsun hop tamir ediyorlar. Hesaplı. Acayip'te kalın.

Hele NANKAI diye bir marka var bence bu işin Rolls Roys'u. Daha neler kanguru derileri vs. Marka bağımlısı olmayalım.
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.12.2004 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dainese deri şaşma Dil çıkarıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.12.2004 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polat uzun süreden ne kadar bi zamanı kasdediyosun.
ben mecidiyeköyden çıkıp okmeydanına gidene kadar su geçirmemişti
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 29.12.2004 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ayrıca deri kışın üşütmez ve rüzgar geçirmez.
ayrıca şöyle bi söz vardır.

delijapon, buna katılmıyorum. Deri yazın sıcak ve kışın soğuk oluyor. Ben yaz kış motor kullandığım için hepsini denedim.
Deri montunu giyde 0 derece şöyle bir yarım saat turla gel bak bakalım nasıl soğuktan titrersin. Tekstil montun altına normal kazağını giy üşümezsin. Ben yazın hem deri hem özel ince tekstil kullanıyorum, kışın ise kesinlikle tekstil. Deriden biraz daha uzun oluyor ve rüzgar, yagmur ve soğuttan iyi koruyor.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal